- 25 Aralık 2020
- 6.670
- 23.861
- 298
- 41
sorumluluk sahibi, güvenilir biri olursa neden olmasınBir Üniversite öğrencisi kıza evini açardım ben olsam.
Ev fiyatlarından haberiniz var mı? Kiraya çıkması bile maddi olarak zorlayabilir.Ben sana hizmet etmek zorunda mıyım de bağır çağır kabullenme yapacak bir şey yok, çocuk kaç yaşında diye sormuştum ev vs alamaz mısın şimdiden iş değiştiremez misin ayak tırnaklarını da mı çocuğun kirletiyor
1.5 milyona 1+1 evler var kredi çekse kiraya verse 2 3 senede öder ne yapacak bir yerden başlayacak alan alıyor valla. Zaten evi de varmışEv fiyatlarından haberiniz var mı? Kiraya çıkması bile maddi olarak zorlayabilir.
Konu sahibi ev aldığını söyledi önceki mesajlarda. Evi var yani. Ayrılsa kendi evine çıkacak direkEv fiyatlarından haberiniz var mı? Kiraya çıkması bile maddi olarak zorlayabilir.
Şu anda alıp da taşınsın sandım. Evi de olduğunu bilmiyordum.1.5 milyona 1+1 evler var kredi çekse kiraya verse 2 3 senede öder ne yapacak bir yerden başlayacak alan alıyor valla. Zaten evi de varmış
Aile evinden gitmek istemiyor kiŞu anda alıp da taşınsın sandım. Evi de olduğunu bilmiyordum.
Sen de bana değil ne pis adammış diye senin ayıplarlar elin ayağın tutuyo sigara içmeyi biliyorsun deseydin…Çıldırıcam..Sana zulmediyorlar…Yapma ne olur….Babam hasta engelli değil . Eli ayağı tutuyor .belki benden bile sağlıklı . Bana tırnaklarını keserken ben tırnaklarım uzun ölürsem senin suratına tükürürler diyor. Kesmedim tırnaklarını diye .kendimi paralamak zorunda kalıyorum. Çünkü tuvaletten sonra sifona bile basmıyorlar . Ben yapmazsam kimse yapmıyor . Kırk yıl o pislik orda kalsın kimse elini değmiyor. Bel fıtığından hastaneye yatmak zorunda kaldım . 3 hafta yattım geldiğimde ev çöpten farksızdı . Ahır gibiydi umurlarında olmamış kimse dokunmamış. Şimdi annemle konuştum sende yapma boşver diyor
Ee yuh ama. Lütfen gidip temizledim demeyin! Tırnak kesmek, sifon çekmeyen babanın arkasından banyo temizlemek nedir?! Hadi babanız hasta olur, yapamaz tırnak kesilir. Ama adam sırf keyfi olarak kesmiyor ve sigarasını içerken size tırnak kestiriyor öyle mi?Mutfağa çaydanlık devirmişler nasıl olsa ben kalkınca temizlerim diye dokunmamışlar .
Çocuğum burda rahat diye evden ayrılmak istemiyorsun da, yani şimdi bu yukarıda anlattığın ortam gerçekten iyi mi sence çocuğun için?Ben bagırıp çağırınca babam bi pazar günümüz var zehir ettin dedi çıktı gitti . Koz kardeşim yeter başım ağrıdı dedi oda gitti . Annemde odama geldi yemeğe çağırdı yok yere huzursuzluk çıkardın dedi . Onada ben bağırdım . Ben zaten hastayım diye acıtasyona başladı onuda odadan kovdum . Şimdi annem ambulans çağıracakmış ölüyorum ben diyor .
Var yaa. Ben gençleri seviyorum açıkçası. Erkek kardeşim benim üniversiteli mesela. O kadar düzgün bir çocuklu maşallah. Öyle yine bir dönem iki kız öğrenci vardı arkadaşımızın kafesinde garsonluk yapıyorlardı üniversiteden sonra. Birgün iftara davet etmiştim. Allah'ım nasıl tatlı kizlardi. Geçim kaygıları da çoktu. Böyle bir teklif olsa seve seve kabul ederlerdi diye düşünüyorum. Yurtta kalıyorlardı. Yemekler hep bozuk çıkıyormuş vs baya üzülmüştüm o dönemsorumluluk sahibi, güvenilir biri olursa neden olmasın
o kızın okulu bitene kadar çocuk da zaten büyür zamanla tek kalır
ama işte öyle birini bulmak da bir mesele, yine de niyet etmek aramak, çözüm bulmayı istemek de birşeydir.
Konu sahibi mevcut durum korkunç olsa bile hep o kaosta büyüdüğü için kurban psikolojisine girmis. Bu yaşta hala babasının ayak tirnagini kesmeyi redtmemesi normal değilBabanizin ayak tirnaklarini eli ayagi tutuyorsa ki sigara ictigine gore eli tutuyor kendi kessin o kesmiyorsa annen kessin kim keserse kessin kesmeyin. Sac bas tras etmeyin bu artik kullanmaya dönmüş. Evi ayirabilirseniz cocugunuzu gerekirse sabahtan annenize birakin aksam alin. Yani en kotu krese verin size böyle yapiyorlar ona yapmayacaklari ne belli. Siz elinizi eteginizi çekin bakalim onlar zaten sizinle beraber yasamak , cocuga bakmak isticekler mi
Yakınlarda bi ev tut annenin evini de temizleme yi birak kizinla bi düzen kur lütfen babanin tirnaklarini kesmende olay koptu zaten annende kendine köle yetiştirmiş korkunçKazancım yeter ama çocuğum çok küçük , ben işte olduğum zaman okula gitmek için servise binemez tek başına . Gece vardiyasında olduğumda evde tek başına kalamaz . Birini bulsam güvenemem . Çok profesyonel bir bakıcı tutmaya param yetmez. Koca evinde çocuk var diye ezildim aile evindede aynı. Bu benim kaderim sanırım .
Farkindaligi arttikca çıkacaktır ki bunu farketmeye de başlamış. Suan elini ayagini kucuk cocugu bagliyor ve çok hakli bir sebep. Ama elbet o da buyuyecek çocuk 9 yasina geldiginde en azindan servisten inip eve tek basina girebildigi yasa geldiginde kimseye eyvallah etmeden devam eder inşallahKonu sahibi mevcut durum korkunç olsa bile hep o kaosta büyüdüğü için kurban psikolojisine girmis. Bu yaşta hala babasının ayak tirnagini kesmeyi redtmemesi normal değil
Canim benim. Ya kizin kac yasinda kendini idare edebilecek yasta olsaydi keske1 hafta gece ,1haffa gündüz şeklinde . Eğer ayrı eve çıkarsam kızıma bakmazlar . Üstelik bu sefer hem kendi evimde temizlik yaparım hem anne evinde. Benim peşimi bırakacaklarını sanmam
Birincisi kadın çocuğumu nasıl bakıcıya bırakırım dememiş, gece vardiyası olduğunu, gece 2de işten çıktığını, gece kimi bulabileceğini söylemiş. Ki sonuna kadar haklı. Gece çocuğu nasıl kime emanet edecekQUOTE="borntofight, post: 80354163, member: 566609"]
ana yorumlarda ev al filan diyenler de hangi kafayi yaşıyor hiç anlamadım.
Hayır tabikide memur olsada kim zırt diye çıkıp okula gidebilir mesela nöbette yanımdaki ablayı aradılar okuldan ve biz il dışındaydık değil nöbeti bırakmak 4 saat uzaktaydık şimdi bu kadın nasıl gelsin hemde 24 saat, ee çocuksa herkesin çocuk hasta oluyolar illaki herkesin sıkıştığı nokta oluyor. Bizde nöbeti bırakmak demek ekibin off olması demek yani imkansıza yakın.valla kendisi hem diyor çok üstüne düşüyorlar, hem diyor evi ayırsam bakmazlar diye
söylediği şeylerde bazı tuhaflıklar var madem çok üstüne düşüyorlar neden okula birinin gitmesi gerektiğinde bağrış çağrış oluyor?
(burada bişey daha diyecem bu çalışan annelerin hepsi mi rahat çalışan memur vs. arkadaş? illa "okula gel, çocuğu al" vs. denildiğinde herkes koşa koşa gidiyor mu? memleketinde olmayan polis eşi hemşire bir anne mesela nasıl gidecek pardon da anlamadım ben? -evet benim etrafımdakiler hep bırakıyor işi rahat rahat gidiyor her yere ne yalan söyleyim, zira bizde özelde çalışıp anne olan yok ehehee, özelde çalışanlar hep çocuksuz, neyse)
bilemiyorum umarım bakarlar tabi.
bakarlarsa zaten hemen taşınsa keşke
Yok Yok tetiklenmedim yorumlar karıştı saçma alıntı yaptı birisi kadının evi var demiş bende soru sormak istedim aslında evi varsa kiraya verip eve yardımcı tutsa olmazmi diyeD Doymayanbayan
Ben ev alsin diyenler oldugu icin yazdim bunu, evi oldugunu ilerki sayfalarda yazdiysa bilemiyorum. Benim okudugum sayfalarda ev al diyen birkac kisi gordugum icin bunu yazdim. Evi varsa ve cikamiyosa sizin dediginize gore, demek ki hakliymisim ev alma demekteCunku kadinin problemi ev degil, cesaret...
Cocuk konusunda da, biliyorum gece calistigini ve milyon tane kisi var bulabilecegi. Ki akil verenler de olmus o konuda. Ama kendisi guvenmedigi icin birakmadigini soyluyor. Gunduz olsa da guvenecegini sanmiyorum. Ama piskopat ailesinin evinde yasamasindan bence daha iyidir cocuk icin bu durum. Illa ki bulunur birisi. Bastan direk olmaz diyip kestirip atmasa belki de hem kendi hem cocugu cok rahat edecek.
Sen niye bu kadar tetiklendin yorumumdan anlamadim da neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?