• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile evlerinde kalmak istemeyen eş?

Ne cok seviyorsunuz birilerinin evinde kalmayi :)) Kendi ailenin evi bile olsa yaninda bir kisi daha goturuyorsun sonucta. Kalinmaz mi, kalinir. Ama otel secenegi varsa tabii ki onu tercih ederim ben de. Ne guzel iste nisanlin bagimsiz bir insan. Buna sevinecegine sorun icat etmissin kendine

Tam kaynanasın ha 🤣🤣🤣Ya hiç sevişmemişsiniz gibi kırılırım diyorsunuz 😂😂😂😂o iki günde duvardan duvara vurulmak istiyorlar belki , ateşli fantazeli sevişmek isteyecekler falan Allah nasip eder o günleri görürsün inşallah da kaynana olursan yapma böyle şeyler 😅
Iki gunden bahsediyoruz abartmayin yahu

Ona ayıp olacak buna ayıp olacak diye ömrümüzü çürütüyoruz. Eşiniz en güzelini söylemiş, keşke tüm eşler böyle olsa. Ev üzerine ev mi olur. Evli bir çift neden ailelerinin evinde kalsın? Ayrı eviniz olmalı, yoksa otelde kalın bence de maddi olarak imkanınız var madem ne işiniz var kayın ailelerinin evinde? Belanızı mı arıyorsunuz? Ne güzel eşiniz de yok ailemin evinde kalacağız demiyor, otelde kalırız diyor. Böyle bir eş bulmuşsun... Ben şahsen ev yok ama paramız varsa kayınailenin evinde kalmaktansa otel mis derim. Paramız yoksa da parkta yatmayı bile kayınaile evine tercih ederim.

Yakın zamanda nikahımız var ve biz eş durumu yapmak için nikahımızı biraz erken yapıyoruz henüz evimiz falan yok biraz bekleyeceğiz. Balayı vs geçtikten sonra ailelerimiz ikimizinde farklı şehirlerde. Ve ben sohbet ederken ona artık evleneceğimize göre iki şehire de ziyarete gittiğimize göre ve evli olduğumuza göre ailelerimizin evinde kalacağız dedim. Nişanlımda rahat edemeyeceğini söyledi ve bu konuda çok ısrardı otelde kalırız ne olacak diyor. Bende o zaman sizinkilerde de ben kalmam dedim blöf olsun diye tamam orda da otelde kalırız dedi yani gayet ciddi. Çok ayıp olmaz mı sizce de ya bilmiyorum ben şaşırdım aileimizin evleri varken otelde kalmak garip değil mi? Ben mi yanlış düşünüyorum aileme sormak istemedim belki yanlış anlarlar ama yol yordam nedir siz ne diyorsunuz?
Erkeklerin her dediğine tamam derseniz değeriniz olmaz.Gitsin kalsın otelinde, siz annenizin yanına gidin.

O konuda zorlanmayız da ailelere ayıp olur diye düşünüyorum bende kırılabilirler. Ben mi yanlış düşünüyorum 🥹
evet yanlış düşünüyorsunuz. Biraz da kendi rahatınızı düşünün. Sizin kimseye bir zararınız yok. O kırılmasın bu kırılmasın derseniz yaşayamazsınız.

Benim oglum gidip hotelde kalsa asiri kirilirim. Sonucta iki günden bahsediyoruz.
Cok uzun zaman olur rahat edemiyiz der vs. Ofarkli anlarim.
Henüz bir haftalık yeni evli oğlunuz da iki gün sizde kalmayıversin bundan da üzülecek bir şey çıkarmayın. Benim de oğlum var yeni evliyken elbette gözü beni görmeyecek ağlar sızlar kırılırsanız gelini sinir eder oğlanı da soğutursunyz. Kırılmak yerine anlayış göstermek gerekir.

Benim oglum gidip hotelde kalsa asiri kirilirim. Sonucta iki günden bahsediyoruz.
Cok uzun zaman olur rahat edemiyiz der vs. Ofarkli anlarim.
valla benim de oğlum olacak yarın bir gün böyle bir şeyle gelse evime kabul etmezdim otel parasını karşılardım.

duygusal tatminimi oğlumdan değil eşimden karşılarım. toplumsal rollerimizin dışına çıkmayalım. anne anne olsun eş eş.

Şöyle zaten 1 hafta balayında olacağız sonrasında 1-2 günlük süreçten bahsediyorum sonra eşim işi gereği gidecek döndüğünde evimize geçeceğiz aslında günlerce onlarla kalmayacağız
1-2 günlükse sorun değil ben sanki ev bulana kadar onlarda kalacaksınız sandım. Eşiniz nereye gidiyor? eğer sizin de onunla birlikte gidebilmeniz mümkün değilse o zaman kendi ailenizde kalın derim.

Yakın zamanda nikahımız var ve biz eş durumu yapmak için nikahımızı biraz erken yapıyoruz henüz evimiz falan yok biraz bekleyeceğiz. Balayı vs geçtikten sonra ailelerimiz ikimizinde farklı şehirlerde. Ve ben sohbet ederken ona artık evleneceğimize göre iki şehire de ziyarete gittiğimize göre ve evli olduğumuza göre ailelerimizin evinde kalacağız dedim. Nişanlımda rahat edemeyeceğini söyledi ve bu konuda çok ısrardı otelde kalırız ne olacak diyor. Bende o zaman sizinkilerde de ben kalmam dedim blöf olsun diye tamam orda da otelde kalırız dedi yani gayet ciddi. Çok ayıp olmaz mı sizce de ya bilmiyorum ben şaşırdım aileimizin evleri varken otelde kalmak garip değil mi? Ben mi yanlış düşünüyorum aileme sormak istemedim belki yanlış anlarlar ama yol yordam nedir siz ne diyorsunuz?
Ahaha salon erkeği.
Mecburuz deyip geçin ya bi de ikna etmeye girmeyin. Doğduğun ülkeye göre şekil alırsın, Türkiye de böyle.

Başka sebeplerden ailelerin olduğu şehirde kalıp sonra kendi evinize geçmeyeceksiniz. Eşinizle ayrı kalacaksınız. O süreci ne kadar yalnız geçirseniz o kadar iyi. Niye aile evinde kalasınız? Nişanlınızdan böyle bir teklif gelmesi de gayet güzel bence.

Aileniz de sizin ayrı bir düzen içinde olduğunuzu anlar artık. Darılıp gücenecek bir şey yok bunda.

Ay valla çok yeni bir konsept bilemedim. Ayrıca böyle bir asortiklik benim aklıma niye gelmemiş diye de ayrıca şaşırdım 😂 Ben de hic sevmiyorum ya başkasının evinde yatmayı. O yüzden hak versem bile sanki biz yeni seviştik geldik canım der gibi sabah otelden eve de gidemem sanırım 😂 Ben oyumu 2 güncük evde kalmaya veriyorum o yüzden. Asıl ileride uzun 5 6 gun gitmelerde otel teklifiyle gelse süper olurmus🥲

Erkeklerin her dediğine tamam derseniz değeriniz olmaz.Gitsin kalsın otelinde, siz annenizin yanına gidin.
İki günlük evlilikte eşin isteğini görmezden gelip annenin eteğinin altına girmek çok mantıklı bir davranış. Sonra bu evlilik neden moka sardı, kocam bana niye saygı duymuyor diye düşünür durur artık.

ne güzel işte adam her iki ailede de kalmak istemiyor
sınırını biliyor
tabi ki otelde kalmak daha mantıklı ve de uygun

Iki gunden bahsediyoruz abartmayin yahu
Uzak mesafe ilişkisinden sonra uzak mesafe evliliğinde saat bile önemli içi geçmiş 70 yaşında değiller ki libidonun tavan yaptığı en cilveli dönemler evliliğin ilk bir kaç senesi zaten.

Nebileyim 2026 yılındayız. Zorla ailelerde kalmak diye bir şey kaldı mı. Artık herkes rahat yaşamak istiyor. Evlendiler de 2 gün bizde kalmadılar diye kırılmak biraz dramaqueenlik yani.

Ne yazık ki konuştuk ve ikisinde de aynı fikirde otelde kalalım diyor. Hadi onun ailesi anlayışla karşıladı diyelim de bizimkiler çok kırılır 😔
Bizim ülkede damada ay kırılan olmaz merak etmeyin. Kabullenirler. Rahat edemiyor uyuyamiyormus der geçersiniz. İnsanlar herşeyi kabul edip uyum sağlar. Yeterli siz net olup doğal davranin

Bizim ülkede damada ay kırılan olmaz merak etmeyin. Kabullenirler. Rahat edemiyor uyuyamiyormus der geçersiniz. İnsanlar herşeyi kabul edip uyum sağlar. Yeterli siz net olup doğal davranin
bizim nikah sonrası kayınpederim ailelerimiz için düğün yemeği ayarlamıştı. illa dedi ki bize de gelin. eşim yok olmaz biz eve gidiyoruz dedi damatsız gelinsiz yemek yenildi, biz de direkt eve geçtik 15 cmlik topuklu ayakkabı beni mahvetmişti eşimden allah razı olsun o gün için. takıldık o gün yemek söyledik vs.

kimse de bir şey demedi ahahahahaha

Bu tamamen aileye bağlı bir durum, birçoğu ailede böyle durum henüz kabul edilir değil hatta düğünden önce nikah bile olsa birlikte otele bile çıkarmaz birçok aile. Kendi aile yapınızı daha iyi bilirsiniz. Ona göre orta yol bulursunuz.

Back
X