Aile-Evlilik-Baba Kuzusu

Evlenme.... Hayat zindan olur.

Evet doğru diyorsunuz baba otoriter..
Keşke uzak semt için ikna edebilsem erkek arkadaşımı ama artık çok geç söz ağızdan çıktı diyor. Nasıl ikna ederim bilemiyorum

Evet doğru diyorsunuz baba otoriter..
Keşke uzak semt için ikna edebilsem erkek arkadaşımı ama artık çok geç söz ağızdan çıktı diyor. Nasıl ikna ederim bilemiyorum

Uzak yerde işlerinizi ayarlarsanız bahaneniz olur. Yoksa o baba ile zor evlilik yürütmek.
Yalnız babasının yanında o durumda olan bir insan ailesinden uzakta bir hayat hayallemez mi erkek arkadaşınız niye o hayata mahkum etmiş kendini onu anlamadım.

Baba bayağa baskın ve erkek arkadaşınız da çok sinik.ileride bu çok sorun olacak.daha şimdiden baba sizin kişisel zevklerinize bile eleştiri getirmiş,evlilik süresince babanın müdahalesi kaçınılmaz olacak.

Daha baba otoritesinden çıkamayan bir erkek arkadaşınız var,siz de haliyle onun (babasının) otoritesine gireceksiniz.erkek arkadaşınız bağımsızlığını kazanamamış,babanın gölgesinde kalıyor.

ekonomik özgürlüğünüz de henüz yok,bence bu evliliği askıya alın,bekleyin.iş bulun ikiniz ve erkek arkadaşınızın babasına karşı tutumunda değişiklik olursa evlilik süreçlerini başlatın

Erkek arkadasim babasini sevmedigini bir cok kez bana soyledigi halde onun sozunden cikmayan biri.O semti sevdigini soyluyor.Bir de evi kiracilar bosaltti diye donusu yok artik o eve gecicez,ben bunu babama teklif edemem diyor.

Butun bu olaylar sonucunda da evlilik konusunu donduralim dedim erkek arkadasima.Baska carem kalmadi cunku.

Cok guzel analiz etmissiniz.Tesekkurler..
Zaten onumuzdeki bahar icin evlenme planimiz olmustu.Erkek arkadasimin iyi gelir elde ettigi bir isi var ben de is arama surecindeyim.Ama kayinpeder benim isimin olmasi kosuluyla soz yuzugu takacagini belirtti.Bu agarima gitmisti.

Hakkınızda hayırlısı olsun.

Diyorsan ki ben hayatımı zindan etmek istiyorum bana işkence edilmesi hoşuma gidiyor evlen tabi ki.

Evlenmeden önce dünya iyisi olan kv, kp, görümce üçlüm evlendikten sonra değişti hamile kaldıktan sonra hepsi gerçek yüzünü gösterdi.
Bu adam daha ortada bir şey yokken böyle bir de sonrasını düşün.

Yavaş gel beyamca, az totonu sık da sen öğren ikinci dili. Enerjini boşa harcama yazık oluyor demek lazım buna. Ay sen kim köpeksin. Sinir oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…