Aile fotoğrafları ve boşanma

Nitrit

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2021
3.289
7.186
108
Slm kızlar yakın zamanda boşanacağım 2 çocuğum var şu an avukatım dava işleri ile uğraşıyor.telefonuma bildirimler geliyor geçmiş zamanlara ait bir sürü fotoğraf benim zorumla çekilen çoğunluğu 🙄siz telefondaki, evde albümdeki aile fotoğraflarını ne yaptınız çocuklarin olduğu hepsini temizlediniz mi yoksa bıraktınız mı çocuklarimlayım diye hangisi doğru olan

Slm kızlar yakın zamanda boşanacağım 2 çocuğum var şu an avukatım dava işleri ile uğraşıyor.telefonuma bildirimler geliyor geçmiş zamanlara ait bir sürü fotoğraf benim zorumla çekilen çoğunluğu 🙄siz telefondaki, evde albümdeki aile fotoğraflarını ne yaptınız çocuklarin olduğu hepsini temizlediniz mi yoksa bıraktınız mı çocuklarimlayım diye hangisi doğru olan
Tabiki silmeyin. Bakmayin kaldirin isterseniz ama silmeyin atmayın

Telefondaki çift olarak olan fotoğrafları dahi çıkartıp çocuklarınıza özel albüm olarak saklamanızı tavsiye ederim. Ondan sonra sıfırlayın telefonunuzu.

Siz boşanıyorsunuz evet ama anne baba olarak kalacaksınız ileride çocuklarınızın aile bireylerinin birlikte olduğu fotoğrafları görmeye hakkı var bence.

Ben çok ağlıyordum gördükçe çoğu zaman. Hepsini sildim. Telefonu değiştirdim. Çocuklarımın bile olsa o zamanlar bana hep acı şeyleri hatırlatıyordu. Ben yeni bi sayfa açtım. Çocuklarım ile yeni anılar biriktiriyorum.

Benim amcam seneler önce bosandi akıllı telefonlar yoktu basılı fotoğraflar vardı biz o kadının olduğu yerleri kestik eğer ortadaysa suratını karalamistik😅

Herşeyi sildim. Sadece düğün fotoğraflarını sakladım. O da sığınağa. Belki çocuklar ister lazım olur diye. Neyse 2 yıl olmak üzere boşanmam. Onları da saklamamın mantıksız olduğunu düşünüyorum şu an.

Çocuklarınız için çıkarttırıp albüm yapın lütfen sonra telefonunuzdan silersiniz.

Herşeyi sildim. Sadece düğün fotoğraflarını sakladım. O da sığınağa. Belki çocuklar ister lazım olur diye. Neyse 2 yıl olmak üzere boşanmam. Onları da saklamamın mantıksız olduğunu düşünüyorum şu an.
Çocuklarla olan aile fotolarını sildiniz mi

Çocuklar ister mi büyüyünce eski fotoğraflara bakmak acaba

Aile fotoları dursun ama sizin onunla olan fotolarınıza gerek yok. Bir de her aile fotosuna da gerek yok. Hatıra bir kaç tane ya da her yastan birer ikişer saklayın. Sanki adam ölmüş gbi davranmayın. O da cocıkalrı ile yne anılar biriktirmeye devam edecek. Belki ileri de yne Bi yemek Bi davet vs de aile fotosu çekeceksiniz.. Vel hasıl Geçmişten anıların hepsine gerek yok

Mutluyken ve üzgünken karar vermeyin .Şuan duygularınızla hareket ederseniz pişman olma ihtimaliniz yüksek .

Ben çocuklarım için hassasiyetle tüm resimleri, hatırları korudum çocuklar için çok anlamlı kıymetli şeyler .Parçalanmışta olsa, bi aile bütünlüğü içerir .

Bizimkiler duruyor annem üzülmüş olsa da bize asla birsey belli etmedi
Eger silse çok üzülürdüm ben
O zamanlara göre çok fazla fotoğraf var hepsi kağıt baskı.

Çocuklar o zamanki gözlerdeki ışıltıyı görünce de şaşkın oluyp üzülğorlar bence, bu kadar güzeldiniz, mutluydunuz neden ayrıldınız dediklerinde ben çok üzülüyorum. Yırtmadım ama görülmeyecek bir yere kaldırdım. Travma olmayacak bir yaş aralığında yeniden bakarız. Kaldı ki ben de üzülüyorum .

Bende sildim suanki neslin bizim gibi albüme bakacak kadar eglenecegini dusinmuyorim eglence anlari degisti .bir iki düğün resmini sakladim ilerde ölümlü dünya olur vs vs diye babasinin yüzünü bilsin

Atın belleğe çocuklarınıza büyüyünce verirsiniz. İsterlerse bakarlar.
Çocuksuz boşanan bir insan değilsiniz ki…
Bu kararı tek başınıza alıp silmek istiyorsunuz.
Karşı taraf çocuklarınızın babası.

Adam kötü biri değilse şiddet falan yoksa ben silmem sadece hepsini yedeklerim bir belleğe telefonu sıfırlarım

Bende sildim suanki neslin bizim gibi albüme bakacak kadar eglenecegini dusinmuyorim eglence anlari degisti .bir iki düğün resmini sakladim ilerde ölümlü dünya olur vs vs diye babasinin yüzünü bilsin
Bir de şu var. Gerçekten anlaşamıyoruz arkadaş kalıp çocuklarımızı büyütelim diyen insanlarla, çoluk çocuğunu hiçe sayanların anne babalığı farklı. Biz de durum 2. Gibi. Eee öyle birinin babalığını övüp fotoğraflarla yadetmek ne derece mantıklı?? Bu böyle olan anneler içinde geçerli yani.

• Beğen
Reactions: Cac
Back
X