• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aile hayatımdan bıktım artık...

mehlikass

Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2014
37
16
13
Adana
Slm bayanlar...annem ve babamın sorunlarından hayat çekilmez oldu kız kardeşimle ne yapacağımızı şaşırdık artık yıllardır idare ediyoruz bizim hayatımızı hep göz ardı ettiler .Okuduk bi sınava bile hazırlanamadık sorunlardan bi dünya borç var oda ayrı bi dert babam bu yıl hasta oldu onla uğraştık falan
annem iyidir hep idare etti ortamı ama babam dediğim dedik aksi bi insan sürekli bi kavga ortamı ne evlenebildik ne kendimizi ait bi yaşam kurabildik ...dün yine kavga oldu babam bu seferde ölüm orucuna girmiş yemek yemiyo üstelik kanser hastası ..herkes bize gıpta ediyor ne güzel evlatlarınız var diye... hep bir vicdan azabı bi gün üzmedik çekip gidecek bi yerimizde yok artık dayanılır gibi değil ...

Allah yardımcınız olsun...Allah görüyor bu yaşadıklarınızı...hem yaşlı hemde hasta olunca insnalar daha bir aksi oluyor... aşaüı yukarı aynı şeyleri bende yaşadım...dayandık ablamla,geç oldu ama sular duruluyor ilerde......kanser de zor bir illet insanı dahada asabi yapıyor.... babanızda hastaymış....Allah hidayet versin...bu saatten sonrada anlamaz sizi...sabretmekten başka çare yok...dua edin bol bol.....gidip dönememek dönüpte bulamamak var...

babanız kanser hastası ve şu anda ne sizin ne de annenizin sıkılmaya hakkı yok.belki yarın babanız hayatta olmayabilir.ne kadar aksi olsa da sizden memnun olması için elinizden geleni yapın ki vicdanınız sonsuza kadar rahat olsun...ALLAH yardımcınız olsun...acil şifalar diliyorum...

Canim sabiir biraz daha sabirr.anne babaya iyiligin oyle buyuk mukafati var ki.cok haklisiniz zor aksi insanin hastaligida baska bi zor.onu oyle birakip gitseniz vidcan azabindan duramazsiniz e annenizide birakamazsiniz ona.gormezden gelin.her soyledigini duymayin.kavgami cikarmaya calisiyo degistirin konuyu yok sayin.simdilik baska bi cozum yok gibi

babanız kanser hastası ve şu anda ne sizin ne de annenizin sıkılmaya hakkı yok.belki yarın babanız hayatta olmayabilir.ne kadar aksi olsa da sizden memnun olması için elinizden geleni yapın ki vicdanınız sonsuza kadar rahat olsun...ALLAH yardımcınız olsun...acil şifalar diliyorum...

tşkr edrim saolun annem çok fedakarlık yaptı bizide çok üzdü bizi yine babamızır dedik ses etmedik bebeğe bakar gibi baktık of demedik ama sürekli hakaret hakaret.. sebepsiz yere kavga çıkarma bu da bize günahtır kötü evlatlar daha kıymetliymiş demek ki

Allah yardımcınız olsun...Allah görüyor bu yaşadıklarınızı...hem yaşlı hemde hasta olunca insnalar daha bir aksi oluyor... aşaüı yukarı aynı şeyleri bende yaşadım...dayandık ablamla,geç oldu ama sular duruluyor ilerde......kanser de zor bir illet insanı dahada asabi yapıyor.... babanızda hastaymış....Allah hidayet versin...bu saatten sonrada anlamaz sizi...sabretmekten başka çare yok...dua edin bol bol.....gidip dönememek dönüpte bulamamak var...

saol cnm biz elimizden geleni yapıyoruz yalvarıyoruz resmen neler yaşadık ikimizde belli yaşa geldik bizde bi hayatımız olsun istiyoruz ne laflar gidin çalışın atanın evlenin ben size eşya alamam yapamam bana ne beni babam mı evlendirdi lafları bi kız çocuğuna denir mi ya ben çalıştım bi kuruş atamadım kenara hep eve veriyorum aman daha iyi olsun diye
ama boşmuş her şey kader de bu olsa gerek

Ben hiç sıkıntısız hayat görmedim
bekarkende sıkıntı vardı evlendikten sonrada oldu
herşey bir deneyim ve yaşanmışlık sabır edin

ve dua etmeyide untmayıve dua etmeyide untmayıve dua etmeyide untmayıve dua etmeyide untmayın

öyle zor ki ama
Canim sabiir biraz daha sabirr.anne babaya iyiligin oyle buyuk mukafati var ki.cok haklisiniz zor aksi insanin hastaligida baska bi zor.onu oyle birakip gitseniz vidcan azabindan duramazsiniz e annenizide birakamazsiniz ona.gormezden gelin.her soyledigini duymayin.kavgami cikarmaya calisiyo degistirin konuyu yok sayin.simdilik baska bi cozum yok gibi[/QUO

kendimi bildim bileli sabrediyorum cnm bi üniversitede kafam rahattı bitti geldik aynen devam ...herkes diyor yine iyi baktınız başka evlatlar olsa bu kadar uğraşmazdı ne olursa olsun geçmişi sildik ne bilim erteledik her şeyi iyi de oldu atlattı şimdilik çok sevindik her şeye rağmen ne bilim ama yok hep biz suçluyuz yani ne bilim böyle olmamalıydı hiç hak etmedik

geçenlerde vanlı ayakkabı boyacısı bi cock galatasaray lisesini kazandı. hayat bi tek size zor değil ailem böyle olduğu için okul okuyamadım ailem böyle evlenemedim ailem böyle sunu yapamadım diye bu bahanenin arkasına sığınmayın. öyle koşullardan öyle yerlere geren insanlar var ki, insanlar sikayet etmekten baska seyler de yapmalı üstelik babanız kanser şikayet etmeyin allah acil şifalar versin.

geçenlerde vanlı ayakkabı boyacısı bi cock galatasaray lisesini kazandı. hayat bi tek size zor değil ailem böyle olduğu için okul okuyamadım ailem böyle evlenemedim ailem böyle sunu yapamadım diye bu bahanenin arkasına sığınmayın. öyle koşullardan öyle yerlere geren insanlar var ki, insanlar sikayet etmekten baska seyler de yapmalı üstelik babanız kanser şikayet etmeyin allah acil şifalar versin.

bende zor şartlarda kazandım üniversiteyi ağlayarak gittim sınava bilmeden konuşmayın kardeşim önce kazandı ve bizm evimizde her gün kavga vardı babam içerdi her gün dayak anneme sabahlara kadar ağlardık babam ipe sapa gelmiyordu ve zavallı kardeşim o şartlarda bi eli yağda bi eli balda insanlardan yüksek puanla aldı kazandı siz olsanız kaç gün dayanırdınız ayakkabı boyarsın ama huzurun vardır ben markette çalıştm evlere giderdik siparişe üç kuruş para için ama tabi yaşamayan anlamaz herkes sırt çevirmişti eş dost akraba tabi ancak yargılarsınız

Arkadasim isjniz zor tabi , karsida takdir etmeyi bilmeyen bir insanla zor hem agir bakim hem de huzursuzluk insani cok yorar Allah yardimciniz olsun insallah babanizin bu durumu sona erer hastaligi ve kotu davranisi

bende zor şartlarda kazandım üniversiteyi ağlayarak gittim sınava bilmeden konuşmayın kardeşim önce kazandı ve bizm evimizde her gün kavga vardı babam içerdi her gün dayak anneme sabahlara kadar ağlardık babam ipe sapa gelmiyordu ve zavallı kardeşim o şartlarda bi eli yağda bi eli balda insanlardan yüksek puanla aldı kazandı siz olsanız kaç gün dayanırdınız ayakkabı boyarsın ama huzurun vardır ben markette çalıştm evlere giderdik siparişe üç kuruş para için ama tabi yaşamayan anlamaz herkes sırt çevirmişti eş dost akraba tabi ancak yargılarsınız

ben zor kosullarda yasadığınızı anlayabiliyorum ve yargılamıyorum. bu hayatta zor koşullarda yasayan tek siz değilsiniz kenidniz övmüş hayatınızda ne kadar kötü olay varsa babanıza bağlamıssınız. bi hayatınız olsun istiyosunuz babanızda gidin calısın atanın kendi paranızla da evlenin diyor eve bağlamıyor ki adam sizi. bir de iyi evlat olmanız için babanızın onayına gerek yok zaten siz sabredin elinizden geleni yapın balık bilmezse halik bilir

Slm bayanlar...annem ve babamın sorunlarından hayat çekilmez oldu kız kardeşimle ne yapacağımızı şaşırdık artık yıllardır idare ediyoruz bizim hayatımızı hep göz ardı ettiler .Okuduk bi sınava bile hazırlanamadık sorunlardan bi dünya borç var oda ayrı bi dert babam bu yıl hasta oldu onla uğraştık falan
annem iyidir hep idare etti ortamı ama babam dediğim dedik aksi bi insan sürekli bi kavga ortamı ne evlenebildik ne kendimizi ait bi yaşam kurabildik ...dün yine kavga oldu babam bu seferde ölüm orucuna girmiş yemek yemiyo üstelik kanser hastası ..herkes bize gıpta ediyor ne güzel evlatlarınız var diye... hep bir vicdan azabı bi gün üzmedik çekip gidecek bi yerimizde yok artık dayanılır gibi değil ...

benim babamda böyledir normal hasta olur bakarız bakmıyosunuz bana der. anneme de çok çektirdi aksidir bencildir kendi haklıdır hep biz haksız biz de uğraştık çok babamla her ailede olabiliyor canım sabretmekten başka çare yok malesef

İnanin kimsenin hayati güllük gülüstanlik degil...hepimizin hayatinda bir suru sorun var. Tesadufen dogmusuz mecbuen yasiyotuz işte...

Back
X