• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aile hayatımdan bıktım artık...

Guzel kardeşim bu dunyada herkesin imtihani farkli zordur elbet aksi bir insanla yasamak ama bu gunlerde gececek elbet. Sabredin derim ileride vicdaniniz rahat olur. Sabir ve dua. Karsiligini Mevlam gostersin tez zamanda.

Sabır sabır ya sabır demekten başka çare yok biliyorum şimdi diyorsun ki evlenip kurtuluyim şu hayattan ama en kolay yol gibi gözükseyde anladığım kadarıyla sonradan çok pişman oluyor insan o yüzden ne yapıp etmeli okumalısın

Öncelikle Allah acil şifalar versin..
Sabır et canım . Yarın bir gün bişey olursa cok üzülürsün çünkü kırmayın adamı ne derse he diyip geçiştirin:( maalesef ailemizi seçemiyoruz

saol cnm biz elimizden geleni yapıyoruz yalvarıyoruz resmen neler yaşadık ikimizde belli yaşa geldik bizde bi hayatımız olsun istiyoruz ne laflar gidin çalışın atanın evlenin ben size eşya alamam yapamam bana ne beni babam mı evlendirdi lafları bi kız çocuğuna denir mi ya ben çalıştım bi kuruş atamadım kenara hep eve veriyorum aman daha iyi olsun diye
ama boşmuş her şey kader de bu olsa gerek
haklısınız...ama yapacak başka birşey yok... gitmek çare değil.. kalmakta zor... işe başladık biz ablamla... ve evlendik ...bbamızdanda 1 kuruş almadık yapmadıda zaten... evlenmeden önce eşimle konuşmuştum... oda olumlu karşıladı... beraber kredi çektik ve düğünümüzü yaptık... Allah sizinde yolunuzu açık etsin...sizin sabrınıza karşılık bir çıkış yolu gösterir yaradan Rabbim....

Slm bayanlar...annem ve babamın sorunlarından hayat çekilmez oldu kız kardeşimle ne yapacağımızı şaşırdık artık yıllardır idare ediyoruz bizim hayatımızı hep göz ardı ettiler .Okuduk bi sınava bile hazırlanamadık sorunlardan bi dünya borç var oda ayrı bi dert babam bu yıl hasta oldu onla uğraştık falan
annem iyidir hep idare etti ortamı ama babam dediğim dedik aksi bi insan sürekli bi kavga ortamı ne evlenebildik ne kendimizi ait bi yaşam kurabildik ...dün yine kavga oldu babam bu seferde ölüm orucuna girmiş yemek yemiyo üstelik kanser hastası ..herkes bize gıpta ediyor ne güzel evlatlarınız var diye... hep bir vicdan azabı bi gün üzmedik çekip gidecek bi yerimizde yok artık dayanılır gibi değil ...
Baban kanser hastası olarak yemeyerek sizi cezalandırdığını düşünüyor ama kendine ediyor.
Tamamen çocukça..
Ama bu yaştan sonra sen onları değiştiremezsin. O yüzden kendi hayatını kurtarmaya bak.
Okul durumlarınız ne?

aksi baba kanser olunca iyice hırçınlaşmıştır muhtemelen yapacak pek bir şey yok dua edeceksiniz imkanınız varsa diyecem de maddi problemleriniz var psikoloğa başvurun diyecektim..,Rabbim size sabır babanıza şifa ve hidayet versin..

Back
X