Aile hekimliğinden aradılar ve...

Feraceli

Nirvana
Pro Üye
9 Ocak 2015
19.840
82.299
798
Bugün babamı aile hekimliğinden arıyoruz demişler kızınız bekar olduğu için 21 24 yaş arasına kadar arayacağız adet günlerini öğreneceğiz evlilik dışı hamilelikler kürtajlar çok oluyor demişler. Babam kızıp kapatmış annemi aramışlar şok olduk böyle birşey var mı hayretler içindeyiz aile hekimimize mesaj attım hemen cevap vermesini bekliyorum.

Bugün babamı aile hekimliğinden arıyoruz demişler kızınız bekar olduğu için 21 24 yaş arasına kadar arayacağız adet günlerini öğreneceğiz evlilik dışı hamilelikler kürtajlar çok oluyor demişler. Babam kızıp kapatmış annemi aramışlar şok olduk böyle birşey var mı hayretler içindeyiz
Oha.

Bugün babamı aile hekimliğinden arıyoruz demişler kızınız bekar olduğu için 21 24 yaş arasına kadar arayacağız adet günlerini öğreneceğiz evlilik dışı hamilelikler kürtajlar çok oluyor demişler. Babam kızıp kapatmış annemi aramışlar şok olduk böyle birşey var mı hayretler içindeyiz aile hekimimize mesaj attım hemen cevap vermesini bekliyorum.
Yuhh artık bu gerçek mi 😲

Hamile olsaydınız hadi neyse çünkü hamile olunca aile hekimligi ikametiniz gorunen ya da aile hekimliginde kayıtlı adresinizi arayıp bilgi veriyormus diye okumustum buradan. Ama bu kadar detayli adet döngüsüdür, kurtajdir biraz uçta geldi konu. Bence biri ya sizin ozelinizi merak edip ortalığı karıştırıyor ya da eger ki gercekten aile hekimligindense, bu aramayi yapanin isguzarligidir.

Back
X