Aile içi tacizden nasıl emin olunur?

Ben neden kamera istediğinizi anlamadım, çocuğunuz taciz ediliyorsa bir daha edilirken kaydetsin diye mi? Böyle bir şüphe varsa uzmana götürülür ve o kişiyle bir daha aynı mahalleye bile sokmam. İsterse babamın oğlu olsun. Ne demek bağı kopartılmaz?? Evlat bu ya, sokakta mı buldunuz?

ya bize ne babasıysa nesiyse, kadın detay veremem demiş,adli makam mıyız?
babasıysa ne dicez?
konu sahibi pedagoga göturun, kesinlikle görduğunuz başka şeyler de var şuphelendiğiniz başka şeyler de var gibi.,
çocuk ne derse inanın lutfen, sapkınlıkla ilgili şeyleri bilmediklerinden kurgulayamazlar.
bu forumdaki kadınların bir çoğu kuçukken yaşamıştır.
bizde de bir #metoo akımı çıksa herkes neleri neleri yazar Allah bilir.
Allah yardımcınız olsun.
lutfen bu şuphelendiğiniz pislik her kimse(çunku insan çevresindekilere kolay konduramaz) çocuğu onunla tek bırakmayın.

Arkadaşlar zaman kötü diye her durumda aklımıza kötü şeyler geliyor diye nasıl emin olmadan suçlanır karşı taraf? Evet Allah kahretsin şüphem var ama bunun vebalini alamam. Çocuk asla evde yalnız kalmayacak birden bulundukları odaya dalınacak ve kamera izlenecek kısa süre içinde anlık taciz dışına yeltenemez tövbe Yarabbim neler diyorum ya ben bu olaydan asla emin olamayacağım belkide süphelenildiğinden emin oldu bir daha yapmayacak büyük olay çıkarıp ilişiği kesmek en iyisi

Link atabilir misini

6 yasında demişsiniz
Küçük bi yas değil ki
Pedagog ve psikoloğa götürün hersey ortaya çıkar zaten
Şüphe ile mi kalayım diyorsunuz ya olay gerçekse
Ört bas mı kalsın sonra gidip başka çocukların canını yaksın

lütfen bir uzmanla görüştür çocuğu lütfen.

Kücükken ben de tacize ugradim hem de ailemizi görüstügü biri tarafindan. Sonra o kisinin evlendigi kadinla aramda bir samimiyet oldu ama anlatmadim. Bu durumu hic kimse bilmiyor hayatimda..

Konu sahibine kimden şüphelendiğini sormayı anlamlı bulmuyorum.
Önemli olan savunmasız blr çocuğun tanıdığı, güvendiği biri tarafından taciz edilme şüphesi ve bu durumda ne yapmak gerektiği.
Alanda yapılan araştırmalar, çocukların
çok yüksek bir oranla yakın çevrelerindeki yetişkinler tarafından taciz edildiğini söylüyor.
Çocuklarımızı yabancılardan önce yakın sosyal çevremizdeki pedofillerden korumamız lazım.

6 yaş demedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…