Eşi bile yapmaz demiyorsa bag nasıl kopmuyor?
Kamera alınınca ne olacak, çocuğu tekrar taciz etmesini mi bekleyeceksiniz,ben birşey anlamadım bu işten.
Evet ama o kisi olamaz "esi bile yapmaz diyemedi" yazmis. O kisi tekrardan evlendi mi ki?yok bence şüpheli durum falan.
gayet açık aslında kimden şüphelendiği bile.
Durumu yanlış anlamış olabilirim.yok bence şüpheli durum falan.
gayet açık aslında kimden şüphelendiği bile.
Evet ama o kisi olamaz "esi bile yapmaz diyemedi" yazmis. O kisi tekrardan evlendi mi ki?
Eski konularindan kimden süphelendigi belli oluyor demek istedim.Durumu yanlış anlamış olabilirim.
Arkadaşlar eski konularına bakın deyince...
Bunu anlayamadım.. Çocuk asla evde yalnız kalmayacak birden bulundukları odaya dalınacak ve kamera izlenecek kısa süre içinde anlık taciz dışına yeltenemez
Durumu yanlış anlamış olabilirim.
Arkadaşlar eski konularına bakın deyince...
Link atabilir misiniGizli kameralar var evin farklı yerlerine mesela lambaya oyuncak ayı gözüne kaleme girecek kadar küçük farkedilmez bile aynı zamanda ses kaydı alıyor kişinin haberi olmadan evinize yada çocuğun odasına yerleştirin haberi olursa temkinli davranır
6 yasında demişsinizArkadaşlar zaman kötü diye her durumda aklımıza kötü şeyler geliyor diye nasıl emin olmadan suçlanır karşı taraf? Evet Allah kahretsin şüphem var ama bunun vebalini alamam. Çocuk asla evde yalnız kalmayacak birden bulundukları odaya dalınacak ve kamera izlenecek kısa süre içinde anlık taciz dışına yeltenemez tövbe Yarabbim neler diyorum ya ben bu olaydan asla emin olamayacağım belkide süphelenildiğinden emin oldu bir daha yapmayacak büyük olay çıkarıp ilişiği kesmek en iyisi
Arkadaşlar zaman kötü diye her durumda aklımıza kötü şeyler geliyor diye nasıl emin olmadan suçlanır karşı taraf? Evet Allah kahretsin şüphem var ama bunun vebalini alamam. Çocuk asla evde yalnız kalmayacak birden bulundukları odaya dalınacak ve kamera izlenecek kısa süre içinde anlık taciz dışına yeltenemez tövbe Yarabbim neler diyorum ya ben bu olaydan asla emin olamayacağım belkide süphelenildiğinden emin oldu bir daha yapmayacak büyük olay çıkarıp ilişiği kesmek en iyisi
Kücükken ben de tacize ugradim hem de ailemizi görüstügü biri tarafindan. Sonra o kisinin evlendigi kadinla aramda bir samimiyet oldu ama anlatmadim. Bu durumu hic kimse bilmiyor hayatimda..ya bize ne babasıysa nesiyse, kadın detay veremem demiş,adli makam mıyız?
babasıysa ne dicez?
konu sahibi pedagoga göturun, kesinlikle görduğunuz başka şeyler de var şuphelendiğiniz başka şeyler de var gibi.,
çocuk ne derse inanın lutfen, sapkınlıkla ilgili şeyleri bilmediklerinden kurgulayamazlar.
bu forumdaki kadınların bir çoğu kuçukken yaşamıştır.
bizde de bir #metoo akımı çıksa herkes neleri neleri yazar Allah bilir.
Allah yardımcınız olsun.
lutfen bu şuphelendiğiniz pislik her kimse(çunku insan çevresindekilere kolay konduramaz) çocuğu onunla tek bırakmayın.
6 yasında demişsiniz
Küçük bi yas değil ki
Pedagog ve psikoloğa götürün hersey ortaya çıkar zaten
Şüphe ile mi kalayım diyorsunuz ya olay gerçekse
Ört bas mı kalsın sonra gidip başka çocukların canını yaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?