Aile içi tacizden nasıl emin olunur?

Ben pek iyi değilim elim titriyor düşündükçe yorumlarınızı okuyup ona göre kamera sipariş vereceğim
Bir sürü kamera var avizeye takılan lamba gibi ya da kalem şeklinde çok çeşitli bilinen internet alışveriş sitelerinde çok gördüm ben bu işi hemen yapmalısınız uyandırmadan kimse o pislikği

ah ahhh icim urperiyor. koruyalim butun cocuklari nolursunuz

Zaten dile getirilmese de ben toplumda çoğu kişinin buna maruz kaldığını düşünüyorum

kesinlikle, sonrası gelsin anksiyeteler, gitsin depresyonlar, panik ataklar...
insanları o hale getiren gerçek ruh hastaları tedavi olsaydı, çok az kişinin psikiyatriste ihtiyacı olurdu.

Çocuk kac yasında ya cok düşkün demissin eğer dedigin gibi bisey olmus olsaydi cocuk kaçardı o kişiden diye düşünüyorum

kesinlikle, sonrası gelsin anksiyeteler, gitsin depresyonlar, panik ataklar...
insanları o hale getiren gerçek ruh hastaları tedavi olsaydı, çok az kişinin psikiyatriste ihtiyacı olurdu.
Tabi ki
Toplumda taciz edene değil de edilene kötü bakıldığı için insanlar tacize uğradım Bile diyemedi

ah ahhh icim urperiyor. koruyalim butun cocuklari nolursunuz
Çocuk gelişimci arkadaşlar daha doğru yazar ama mahremiyet eğitimi çok önemli. Bir de bu işin kızı erkeği yok. Gözümüz hep üstlerinde olacak. Allah bütün çocukları korusun

Kamera bu duruma tekrar izin vermek anlamina gelmiyormu bana psikolog daha mantikli geldi bir sure o kisiyle yanliz birakmayin ne olur

Sakinligini korumaya çalış lütfen çocugunada bunu hissetrme onlar biz ne kadar belli etmemeye çalışsakta bu havayı hissedecektir. Bu konuda uzman kisiler emin ol ki cocugu kolaylikla konusturacaklar ve o bunun farkına bile varmayacak bu durumdan daha da zarar görmeyecek ama sen kamera gibi kendince bisiler yapmaya kalktgnda belki o kaytlara daha cirkin bir olaya maruz bırakmış olacaksın cocugunu ve bunun travmasını hep yaşayacak... arkadasma gidiyoruz annecim diyerek psikologa götürürsünz ve o hic biseyi anlamadan istismara ugramısmi öğrenirsiniz bu sürecte o kisiyle yalnız kalmamasını saglayın eger imkanınız varsa sahısla aynı ortamdaysanız o ortami terkedin...

Eğer böyle bir şeyi çocuk anlatmışsa yalan söylemez

Böyle bir durum varsa eğer ben şikayetçi olursam yargıya taşınırmış yavruların hallerine vah ki vah devlet bile korumuyor ailesinin iki dudağına bakıyor

Ya baba ya abi olabilir ama her odaya gizli kamera katmalisiniz ama ben ne dicemi sasirdim test yaparken cocuk zarar da görebilir ben olsam yakinligina tükürur agzina eder birakirdim süphe cok kotu bir sey yer bitirir acilen cozum bulun

Böyle bir durum varsa eğer ben şikayetçi olursam yargıya taşınırmış yavruların hallerine vah ki vah devlet bile korumuyor ailesinin iki dudağına bakıyor
Çok üzüldüm bir an evvel piskologa götürün kamera alıp tekrar yaşatmayin tacizi yavruya Allah'ım iki kızım var çıldırdım görünce gözlerim dolu dolu oldu umarım öğle bişi yoktur diyeceğim ama bir anne şüphe ediyorsa bir başkasından şüphesinin usutnde durmalı durup dururken şüphe duymazsınız çünkü.
Allah yardımcınız olsun koruyup kollayin çocuğu hiç gozunuzun önünden ayirmayin

Bu ne ya fake mi acık olsana arkadaş !

Cocugun babası mı
dedesi mi
amcası mı

adam gibi öneri verelim kim be kim !!!!

Her öneri kim olduğuna göre değişecek adam gibi yazmayacaksan bizi de burda sinr etme git savcılığa şaka mı bu ya ekim ayağım titredi sinirden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…