- 23 Ağustos 2014
- 205
- 223
- 303
Bir sürü kamera var avizeye takılan lamba gibi ya da kalem şeklinde çok çeşitli bilinen internet alışveriş sitelerinde çok gördüm ben bu işi hemen yapmalısınız uyandırmadan kimse o pislikğiBen pek iyi değilim elim titriyor düşündükçe yorumlarınızı okuyup ona göre kamera sipariş vereceğim
ah ahhh icim urperiyor. koruyalim butun cocuklari nolursunuzAnlamaz ama hisseder. Ben çocuk gelişimci değilim ama mesleğinden dolayı böyle vakalarla karşılaştım. Tabii ki çok net anlatamıyorlar ama bu durumun normal olmadığının bilincinde oluyor birçoğu. O yüzden hissederler dedim. Rutinin dışında bir durum olduğu için çocuklar anlamlandıramasalar bile hissediyorlar dediğim gibi. Doğru sorularla da cevap ortaya çıkıyor.
Zaten dile getirilmese de ben toplumda çoğu kişinin buna maruz kaldığını düşünüyorum
Çocuk kac yasında ya cok düşkün demissin eğer dedigin gibi bisey olmus olsaydi cocuk kaçardı o kişiden diye düşünüyorumÇocuk küçük olduğu için(yakınlaşmanın iyi mi kötü mü olduğunu ayırt edemediği için daha doğrusu masum kötüye aklı ermiyor) kişiye iftira atmak istemiyoruz. Ama asla yapmaz diyebileceğimiz biri de değil. Çocuğu kucağına oturtarak sallandırdığından şüphelendik. Çok kötü bir durumun içinde olduğumuz için lütfen kimdir neyin olur diye detay istemeyin sadece bana böyle bir şeyi kaydedecek ve evin içindeki bu şahşın anlamayacağı bir gizli kamera önerin. İnternette pek yorum yok iş görecek gibi değiller. Çocuk bu şahşa aşırı düşkün ikisinin bağı koparılmaz, tabi gerçekten varsa böyle bir şey asla hiçbir şey olmamış gibi devam edilemez hayatta göremez bile çocuğu.
Tabi kikesinlikle, sonrası gelsin anksiyeteler, gitsin depresyonlar, panik ataklar...
insanları o hale getiren gerçek ruh hastaları tedavi olsaydı, çok az kişinin psikiyatriste ihtiyacı olurdu.
Çocuk gelişimci arkadaşlar daha doğru yazar ama mahremiyet eğitimi çok önemli. Bir de bu işin kızı erkeği yok. Gözümüz hep üstlerinde olacak. Allah bütün çocukları korusunah ahhh icim urperiyor. koruyalim butun cocuklari nolursunuz
Sakinligini korumaya çalış lütfen çocugunada bunu hissetrme onlar biz ne kadar belli etmemeye çalışsakta bu havayı hissedecektir. Bu konuda uzman kisiler emin ol ki cocugu kolaylikla konusturacaklar ve o bunun farkına bile varmayacak bu durumdan daha da zarar görmeyecek ama sen kamera gibi kendince bisiler yapmaya kalktgnda belki o kaytlara daha cirkin bir olaya maruz bırakmış olacaksın cocugunu ve bunun travmasını hep yaşayacak... arkadasma gidiyoruz annecim diyerek psikologa götürürsünz ve o hic biseyi anlamadan istismara ugramısmi öğrenirsiniz bu sürecte o kisiyle yalnız kalmamasını saglayın eger imkanınız varsa sahısla aynı ortamdaysanız o ortami terkedin...İSPATLAMAK DEĞİL EMİN OLMAK İÇİN YA ŞU DURUMDA AÇIKLAMA YAPMA DURUMUNDA BIRAKMAYIN BENİ.EĞER BU ŞAHIŞ REZİL EDİLECEKSE EMİN OLMAM ŞART YA DA BÜYÜK OLAY ÇIKARIP İLİŞİK KESİLECEK AMA VARSA BÖYLE BİR DURUM ÜSTÜ KAPANMIŞ OLACAK BANA DOKUNMAYAN YILAN BAŞKASINA DOKUNACAK
Aynen öyle korkacak bisi yok sadece şupheni gidermeye gitceksin umarım öyle bir duruma maruz kalmamıstr minik kuzu183 ü aradım psikoloğa götürmem gerektiğini söyledi
Eğer böyle bir şeyi çocuk anlatmışsa yalan söylemezÇocuk küçük olduğu için(yakınlaşmanın iyi mi kötü mü olduğunu ayırt edemediği için daha doğrusu masum kötüye aklı ermiyor) kişiye iftira atmak istemiyoruz. Ama asla yapmaz diyebileceğimiz biri de değil. Çocuğu kucağına oturtarak sallandırdığından şüphelendik. Çok kötü bir durumun içinde olduğumuz için lütfen kimdir neyin olur diye detay istemeyin sadece bana böyle bir şeyi kaydedecek ve evin içindeki bu şahşın anlamayacağı bir gizli kamera önerin. İnternette pek yorum yok iş görecek gibi değiller. Çocuk bu şahşa aşırı düşkün ikisinin bağı koparılmaz, tabi gerçekten varsa böyle bir şey asla hiçbir şey olmamış gibi devam edilemez hayatta göremez bile çocuğu.
İlk sayfaya bakarsanız ben size link attım 2 ayrı ürün için.Link atabilir misini
Ya baba ya abi olabilir ama her odaya gizli kamera katmalisiniz ama ben ne dicemi sasirdim test yaparken cocuk zarar da görebilir ben olsam yakinligina tükürur agzina eder birakirdim süphe cok kotu bir sey yer bitirir acilen cozum bulunÇocuk küçük olduğu için(yakınlaşmanın iyi mi kötü mü olduğunu ayırt edemediği için daha doğrusu masum kötüye aklı ermiyor) kişiye iftira atmak istemiyoruz. Ama asla yapmaz diyebileceğimiz biri de değil. Çocuğu kucağına oturtarak sallandırdığından şüphelendik. Çok kötü bir durumun içinde olduğumuz için lütfen kimdir neyin olur diye detay istemeyin sadece bana böyle bir şeyi kaydedecek ve evin içindeki bu şahşın anlamayacağı bir gizli kamera önerin. İnternette pek yorum yok iş görecek gibi değiller. Çocuk bu şahşa aşırı düşkün ikisinin bağı koparılmaz, tabi gerçekten varsa böyle bir şey asla hiçbir şey olmamış gibi devam edilemez hayatta göremez bile çocuğu.
Küçük görünüyor ama siz aldınız mıBir de bu var ama bunun saklanması zor olur.
Çok üzüldüm bir an evvel piskologa götürün kamera alıp tekrar yaşatmayin tacizi yavruya Allah'ım iki kızım var çıldırdım görünce gözlerim dolu dolu oldu umarım öğle bişi yoktur diyeceğim ama bir anne şüphe ediyorsa bir başkasından şüphesinin usutnde durmalı durup dururken şüphe duymazsınız çünkü.Böyle bir durum varsa eğer ben şikayetçi olursam yargıya taşınırmış yavruların hallerine vah ki vah devlet bile korumuyor ailesinin iki dudağına bakıyor
Bende o kadar fazla oldu ki ama bu konu başlığı buna müsait bir yer degilSu an acaba bu olayin ben de yasattigi olumsuz etkiler ne diye düsünüyorum.
Ilk aklima bu geldiEşiniz değildir umarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?