- 8 Ağustos 2014
- 1.894
- 3.443
- 158
Kücükken ben de tacize ugradim hem de ailemizi görüstügü biri tarafindan. Sonra o kisinin evlendigi kadinla aramda bir samimiyet oldu ama anlatmadim. Bu durumu hic kimse bilmiyor hayatimda..
Ben kaçırdım o zaman6 yaş demedim
6 yaş çozumleyemez. anlayamaz. anlamlandiramaz. oyle bir kavrami yok cunku. yasadigini anlatabilir sadece o da sorulursa.Hanımefendi sizin kızınız zaten pedagoga gitmiyor muydu? Eğer devam ediyorsa zaten pedagog bunu anlardı. Yok eğer devam etmiyorsa o pedagoga tekrar götürün. Kızınızı daha iyi tanır. Bir de şüphelendiğiniz kişinin diğer çocuklarla arası nasıl? Hiç garip bir tavrını gördünüz mü yada hakkında bir şeyler duydunuz mu? Çocuğunuzun o olaydan sonraki tavırları nasıl? 6 yaşındaki çocuk illa ki bir şeylerin ters gittiğini hisseder. Bir de şüphelendiğiniz kişinin çevresinde sizin çoçuğunuzun yaşına yakın çocuk var mı?
Ne yazık ki çoğu kadın bunu yasiyo seni çok iyi anlyrm aynısını yasadimKücükken ben de tacize ugradim hem de ailemizi görüstügü biri tarafindan. Sonra o kisinin evlendigi kadinla aramda bir samimiyet oldu ama anlatmadim. Bu durumu hic kimse bilmiyor hayatimda..
Zaten dile getirilmese de ben toplumda çoğu kişinin buna maruz kaldığını düşünüyorumşu an ruhsal problemler yaşayan çoğumuz aynı dertten muzdaribizdir.
birine yapılabilecek en buyuk kötuluk onun beden sınırını ihlal etmek. cinayetten daha kötu.
çok uzuldum sizin için...
ne diyelim ilahi adalet tecelli etsin.
Adamı ıfsa etmediğin gibi bir de esıyle arkadas mı oldun, hıc yakıstıramadım sana.Kücükken ben de tacize ugradim hem de ailemizi görüstügü biri tarafindan. Sonra o kisinin evlendigi kadinla aramda bir samimiyet oldu ama anlatmadim. Bu durumu hic kimse bilmiyor hayatimda..
Su an acaba bu olayin ben de yasattigi olumsuz etkiler ne diye düsünüyorum.Ne yazık ki çoğu kadın bunu yasiyo seni çok iyi anlyrm aynısını yasadim
heysiri yazidigimi okudun mu??? cocugun yasin muhtemelen 3 -4. dogru mu? bir de bu kisi ayni evde yasadigin biri mi?6 yaşında değil o burdan birinin yeğeniymiş.geçmiş olsun.
Karisinin ne sucu var ki? Bu arada adam aldatti bosandilar. Kime ne anlatabilirdim ki? Bir de kac sene gecmis aradan.[/
Adamı ıfsa etmediğin gibi bir de esıyle arkadas mı oldun, hıc yakıstıramadım sana.
Bu tip insanlar toplum ıcıne karışıp evlenip saygı kazanırken sen Yasadıgın travma ile kalmıssın bir de baska ısın yokmus gibi karısı ile arkadas olmussun.
Sinirlendim.
Emin. Olmak için pedagog a götürün.İSPATLAMAK DEĞİL EMİN OLMAK İÇİN YA ŞU DURUMDA AÇIKLAMA YAPMA DURUMUNDA BIRAKMAYIN BENİ.EĞER BU ŞAHIŞ REZİL EDİLECEKSE EMİN OLMAM ŞART YA DA BÜYÜK OLAY ÇIKARIP İLİŞİK KESİLECEK AMA VARSA BÖYLE BİR DURUM ÜSTÜ KAPANMIŞ OLACAK BANA DOKUNMAYAN YILAN BAŞKASINA DOKUNACAK
Karısı suclu diyen kim?Karisinin ne sucu var ki? Bu arada adam aldatti bosandilar. Kime ne anlatabilirdim ki? Bir de kac sene gecmis aradan.
Anlamaz ama hisseder. Ben çocuk gelişimci değilim ama mesleğinden dolayı böyle vakalarla karşılaştım. Tabii ki çok net anlatamıyorlar ama bu durumun normal olmadığının bilincinde oluyor birçoğu. O yüzden hissederler dedim. Rutinin dışında bir durum olduğu için çocuklar anlamlandıramasalar bile hissediyorlar dediğim gibi. Doğru sorularla da cevap ortaya çıkıyor.6 yaş çozumleyemez. anlayamaz. anlamlandiramaz. oyle bir kavrami yok cunku. yasadigini anlatabilir sadece o da sorulursa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?