- 12 Haziran 2017
- 3.456
- 11.589
- 158
Bu ne ya fake mi acık olsana arkadaş !
Cocugun babası mı
dedesi mi
amcası mı
adam gibi öneri verelim kim be kim !!!!
Her öneri kim olduğuna göre değişecek adam gibi yazmayacaksan bizi de burda sinr etme git savcılığa şaka mı bu ya ekim ayağım titredi sinirden
dedeyse defolup gider hayatlarından baba da müdahele eder cezasını ceker .dedesi dese ne dicen öneri olarak amcası olsa ne dicen babası olsa ne dicen çok merak ediyorum.
ne alakası var yani,konu sahibi senin merakını tatmin etmek zorunda mı?
dedeyse defolup gider hayatlarından baba da müdahele eder cezasını ceker .
zira amca da dayı da aynı şekilde.
Olay baba mı burda değişir olay farklı yerlere taşınır !!!!
Arkadas sen laftan anlamıyorsun galibahepsi aynı şekilde yargıya taşınacak, hayatından defolup gidecek, sadece siz merakınızı tatmin edeceksiniz. olay bu. kim olduğu bizi ilgilendirmiyor adli makam değiliz, kadına neden yukenilip durulmuyor ben anlamıyorum. bu olay karşısında sakin kalabilir mi insan, çözum yolları aramaya çalışmak bile aşırı zor.
konu sahibi olayın şokunu ve gerginliğini yaşarken bir de üstüne ayrıntı vermek zorunda mı kim olduğunu bilseniz ne olacak gerçektenBu ne ya fake mi acık olsana arkadaş !
Cocugun babası mı
dedesi mi
amcası mı
adam gibi öneri verelim kim be kim !!!!
Her öneri kim olduğuna göre değişecek adam gibi yazmayacaksan bizi de burda sinr etme git savcılığa şaka mı bu ya ekim ayağım titredi sinirden
Arkadas sen laftan anlamıyorsun galiba
bu sitede taciz etti diye 7 yasında çocuğu yargılayan bir kadın oldu
bu kisi de hic ayrıntı vermemiş ya yapan da karış tarafta çocuksa ne bilelim doğru çözüm İcin gerek dimi !!!
mesela babası mı evi hemen terket deriz kalma deriz başka Hersey deriz
Tebrikler.Olayı cözdüm
kadın zaten çocuğun babasından ayrılmış çocuk 3 yasında.
baba çocukla görüşmüyor bahane üretiyor
Kadın çocukla muhtemelen kendi ailesinde
çocuğa bunu yapan konu sahibinin babası ya da abisi ya da erkek kardeşi .
konuları okuyun bulmaca gibi cözersiniz.
töbe yarabbim yavrum insallah doğru değildir kuzum...
Gizli kamera dediğiniz zaten küçük olur, hayır, ben neden alayım.Küçük görünüyor ama siz aldınız mı
Sanırım memnun kaldınız mı diye soracakti belkide ondan sordu konu sahibiGizli kamera dediğiniz zaten küçük olur, hayır, ben neden alayım.
Konu sahibi babasi demediki oyle bir yazmissinizki sanki onaylamişKonu sahibinin eski konularina bakin
Neden burda üstü kapalı konuşuyor sizce velayeti elinden alabilir babası, dava açıp.. ama kamera olayına sakin girmesin, en iyi ihtimal psikologAmma boş yapmış bazıları.
Konu sahibi kendi ailenin evindeysen kanıt pesinde daha da zaman kaybetme
Acilen toparlan al evladını git.
Bunun şüphesi bile yeter.
Her ne olursa olsun bu durumu yapan öz baba değilse bilmeli!
Evladına ilgisiz diye yazmışsınız önceki konularda belki kafayı taşlara da vurur böylelikle
Demek istediğim çözümler kim olduğuna göre değişen bir durum olacak.Neden burda üstü kapalı konuşuyor sizce velayeti elinden alabilir babası, dava açıp.. ama kamera olayına sakin girmesin, en iyi ihtimal psikolog
Çocuk kucağında salladı demiş siz bağı kopmiycak biri diyorsunuz acaba nasıl bir sallama şekli ki. Rahatsız olduysanız koparın o bağıda lütfenÇocuğa olumsuz gelmiyor durum psikolog nasıl emin olacak yani emin olur mu net bir şey söyler mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?