Aile içi tacizden nasıl emin olunur?

dedesi dese ne dicen öneri olarak amcası olsa ne dicen babası olsa ne dicen çok merak ediyorum.
ne alakası var yani,konu sahibi senin merakını tatmin etmek zorunda mı?

dedesi dese ne dicen öneri olarak amcası olsa ne dicen babası olsa ne dicen çok merak ediyorum.
ne alakası var yani,konu sahibi senin merakını tatmin etmek zorunda mı?
dedeyse defolup gider hayatlarından baba da müdahele eder cezasını ceker .

zira amca da dayı da aynı şekilde.

Olay baba mı burda değişir olay farklı yerlere taşınır !!!!

Veya abi mi çocuk belki 3 4 yasında yapan abi 7-8 yasında bu sitede bunu da gördü gözler
hic bir detay yok hic ama .

Çocuğuna bir daha yakinlasmasina izin verip o adiligi yapinca videoya almak mi çözüm? Çıldıracağım burda yarabbi sabir yarabbi. Gidip yuzune tükürüp açık edip asla evinizden iceri almayacaksınz bu şahsı bu kadar basit !

dedeyse defolup gider hayatlarından baba da müdahele eder cezasını ceker .

zira amca da dayı da aynı şekilde.

Olay baba mı burda değişir olay farklı yerlere taşınır !!!!

hepsi aynı şekilde yargıya taşınacak, hayatından defolup gidecek, sadece siz merakınızı tatmin edeceksiniz. olay bu. kim olduğu bizi ilgilendirmiyor adli makam değiliz, kadına neden yukenilip durulmuyor ben anlamıyorum. bu olay karşısında sakin kalabilir mi insan, çözum yolları aramaya çalışmak bile aşırı zor.

Olayı cözdüm
kadın zaten çocuğun babasından ayrılmış çocuk 3 yasında.
baba çocukla görüşmüyor bahane üretiyor

Kadın çocukla muhtemelen kendi ailesinde

çocuğa bunu yapan konu sahibinin babası ya da abisi ya da erkek kardeşi .

konuları okuyun bulmaca gibi cözersiniz.

töbe yarabbim yavrum insallah doğru değildir kuzum...

Arkadas sen laftan anlamıyorsun galiba
bu sitede taciz etti diye 7 yasında çocuğu yargılayan bir kadın oldu

bu kisi de hic ayrıntı vermemiş ya yapan da karış tarafta çocuksa ne bilelim doğru çözüm İcin gerek dimi !!!

mesela babası mı evi hemen terket deriz kalma deriz başka Hersey deriz

konu sahibi olayın şokunu ve gerginliğini yaşarken bir de üstüne ayrıntı vermek zorunda mı kim olduğunu bilseniz ne olacak gerçekten

konu sahibinin yazdıklarından 7 yaşında çocuktan bahsetmediği belli,şahıs demiş çunku. siz de farkındasınız.
hikaye hepsi yazdıklarınızın. kendinizi savunmak sadece.
bir ustte yazmışsınız konuyu çözdum bulmaca gibi diye.
bravo size, zaten bu konunun amacı bil bakalım tacizci kim di.
neyse ya. sıkıldım.

Cogu kisi kendi cocugu diye düşünmüş..kendi cocugu,eşi faln degil muhtemeln..ya bi komsu ya yegen..bikac gun önce bnzer bi durumdan dolayi napcgmzi sasrdk..hâlâ da yol aryorum..ama kizcagizi ikna edip de psikologa goturemyorz..siz mutlaka psikologa goturun..netlestrince cocuk izlme birimine şikayet edlirmis..ya da karakola..kamera faln zamn kaybi..hem ne yapcgi da kestirilemez..sz de o an napcgnzi kestremezsnz..psikolog konusturur cozer hem de elinizde daha saglam bi kanit olms olur..

Tebrikler.

Siz kim olduğunu çözünce tüm sorun halloldu.
Bizde biri gelse de olayı aydınlatsa diyorduk.

Amma boş yapmış bazıları.

Konu sahibi kendi ailenin evindeysen kanıt pesinde daha da zaman kaybetme
Acilen toparlan al evladını git.
Bunun şüphesi bile yeter.

Her ne olursa olsun bu durumu yapan öz baba değilse bilmeli!
Evladına ilgisiz diye yazmışsınız önceki konularda belki kafayı taşlara da vurur böylelikle

Kamerayla ispat edilmesini beklemek demek, o çocuğun kamera olmayan odalar dahil birçok kez bu magduriyeti yasamasi demek. Buna sessiz kalmamalisiniz. Pedagoglarin yontemleri farkli. Resim cizdiriyorlar. Anneyi babayi nineyi kardesi artik evde yasayan kim varsa çiziyor. Bunlari cizmeye baslama sirasiyla kullandigi renklere kadar bir anlami var. Boylarinin farkli olusunun bir anlami var. Hepsinu uzmani biliyor. Lutfen zaman kaybetmeyin. Pazartesi bir pedagog ile görüşün.

Neden burda üstü kapalı konuşuyor sizce velayeti elinden alabilir babası, dava açıp.. ama kamera olayına sakin girmesin, en iyi ihtimal psikolog

Neden burda üstü kapalı konuşuyor sizce velayeti elinden alabilir babası, dava açıp.. ama kamera olayına sakin girmesin, en iyi ihtimal psikolog
Demek istediğim çözümler kim olduğuna göre değişen bir durum olacak.
cocugun öz babası değilse devreye öz babası da girmeli sahip çıkmalı yavrusuna
olay öz baba ise o zaman tamamen hayatından cıkarmalı
mesela çocuğun öz abisi de olabilir ikisi de evlat bu durumda durum iyice sarpa sarıyor...

Çocuğa olumsuz gelmiyor durum psikolog nasıl emin olacak yani emin olur mu net bir şey söyler mi
Çocuk kucağında salladı demiş siz bağı kopmiycak biri diyorsunuz acaba nasıl bir sallama şekli ki. Rahatsız olduysanız koparın o bağıda lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…