aile içinde emzirme sıkıntım.

Baştan desene kaynım 15 yaşında diye konu sahibesi.
Delikanlı desene , gerçi yinede hoş değil ama ...
Kaynım deyince insanın aklına kıllı pürçüklü koca bir adam geliyor. :)))

15 yaşında mı? daha sakıncalı aslında..çocuk tam ergenlik döneminde,merak aşamasında,duygularının yoğun olduğu dönemde..

bence bu daha sakıncalı,k.validenin çok daha fazla saçmaladığını düşünüyorum şimdi.

eş de sanırım o daha çocuk diye düşündü o yüzden sakin davrandı ama olacak şey değil.

Baştan desene kaynım 15 yaşında diye konu sahibesi.
Delikanlı desene , gerçi yinede hoş değil ama ...
Kaynım deyince insanın aklına kıllı pürçüklü koca bir adam geliyor. :)))

cnm bence 15 yas olması dahada tehlıkelı yanı o an gogusun amacı anne sutu vermekk olsa da gogus tam ergenlık cagındakı bı cocuk ıcın tahrık edıcı olabılır

15 yasindaki delikanli kv icin daha cocuk madem,
Oturtsun kucagina, kendi annesi memesini versin agzina.
Hem mahremiyet ihlal olmaz, hem cocugun meraki giderilir.

hadi amcasi memelerini görsün anladim ben
baskada birsey anlamadim valla
gercek mi bu insanlar
insanin aileside olsa kimsenin yaninda emzirmek zorunda degilsiniz
hayret yaa
biberon olsa ok

ben kendi kardeşim bile görsün istemem
kaldı ki, amcası görecek
eşinde sorun var sanırım
ne demek yahu, adam resmen göğsünü görecek senin.
ileride ''kızım hadi açta amcası pipisini görsün'' der, aceleye gerek yok

cnm bence 15 yas olması dahada tehlıkelı yanı o an gogusun amacı anne sutu vermekk olsa da gogus tam ergenlık cagındakı bı cocuk ıcın tahrık edıcı olabılır

Hımmm evet ergenlik kısmını düşünmedim.
Şu anda malkoçoğluna konsantre durumdayım:)))
Haklısınız kızlar.
Bu durum daha da beter sanki.
Nerede bakarsan ters işte.

Son düzenleme:
Valla sinir bastı beni bu konuda ama çok güldüm

Ben de cok sinirlendim. Ayrica internet diye bir sey var. Eminim delikanli emzirme nedir, nereden, nasil yapilir, biliyordur.

Ben de cok sinirlendim. Ayrica internet diye bir sey var. Eminim delikanli emzirme nedir, nereden, nasil yapilir, biliyordur.

ya kac yasında olursa olsun o bır erkek ve elın oglu kaldıkı ben yerı gelıyor esımden bıle utanıyorum oramı buramı acıpta gostermıyorum.hersey yorgan altında.zaten amcası emerken gorse ne olacak cocugu olunca kendimi emzırcek

Daha neler yaaa

Bayanların yanında bile emzirme bence

Güler misin ağlar mısın sinir bi durum o bebeğin saat başı emmesi lazım bunlar yüzünden anne sütünden mahrum kalıyo

anne al emzirde amcası görsün deyip verseydin kucağına....

çok afedersin canım amaa kocaman bir yuhh çekesim geldiibu insanlar bu kadar mı cahil bu kadar mı geri kafalı ya...mahrem denen bişi var onuda ulu orta yapalım bari..olduu gel senide emzireyim de bari töbeee töbeee.. aynını bend eyaşadım kayınpederin yanında sıkıla sıkıla emzirdim arkamı dönüp çocuk ağlayıncada gelin ağlatma çocuğu diğerinide ver dedi banaa başımdan aşa kaynar sular döküldü aklıma geldikçe şeytanlarım tepeme üşüşür..kesinlikle canım kadınların yanında dahi olsa memeni açıp emzirme bazılarıda çok gözcü bakıp bakıp nazar değdirirler mazallah..kesinlikle taviz vermee, eşinde pek rahat şok oldum yaniii

Allah Allah bacım benim ki kocaman niye utanmayayım ? Emzirmek ne demek ahdım var bir ameliyat olsam açıp dolaşacağım

Bu arada soba ev denmişte (sen ve diğer arkadaşlar) zaten bebek emerken terler ve sıcağa gelemez, kafası boncuk boncuk olur.
Sobalı odada emzirmek yerine soğuk odada emzirmek bebek için gerçekten faydalı. Tabiki 3-5 derece olsun demiyorum. Sobalı oda 24-25 diğer oda 18 derece ise 18 derece emzirmeyi tercih ederim.

Son düzenleme:
konudan ziyade yorumlar cok guzellll

emzirmek cok dogal birsey ama her dogal olani milletin karsisinda yapsaydik isimiz vardi...herkes bildigini yapsin, mutlu oldugu sekilde yapsin...oyle ileri geri konusan k.pederlerde hic normal degil..ne demek digerini ver millet cosmus, sapitmis ben geri kaldim

inşallah ameliyatını olursun ve istediğini gerçekleştirirsin

canım bizim oralar kışın çok soğuk olur.soba yanmayan odaların camları buz tutar.hatta soba yanan odaların bile camları sabaha karşı sobanın etkisi azalınca buzlanma yapar.bebeği battaniyeye sarsan bile başka oda da emziremezsin.o nedenle bizim zamanımızda erkekler de kadınlar da bu emzirme işine alışkındır.zaten en az yarım saat emmek isterdi bebeğim

Bacım benim memelerde kocaman ama ben emziriyorum neden utanayım onlar utansın hem bu düşünce her yörede farklıdır isteyen başka odada isteyen bulunduğu odada emzirir

Bu konu gerçek gibi gelmedi bana..(umarım gerçek olmasın,böyle aileler Türkiye den çıkmasın)

Türk örf ve adetinde,en önemlisi Türkiye de böyle ailelerin olduğunu düşünmüyorum..Neleri var,neleri..evet,ama bu derece olacağınıda sanmıyorum.
Hiç bir kaynana,gelinine kocasının dışında diğer oğlunun yanında,'emzirde amcası görsün' demez..

Eğer diyorsa,ya kafadan kontak,yada ar damarı çatlamıştır..
Konu gerçek olsa bile,ben böyle birşeye inanmak istemiyorum..
Eğer bunu ben yaşasaydım,benim diyeceğim tek şey 'defolun gidin başımdan kafadan kontaklar' olurdu..

Herkes haddini bildiği sürece terbiyeli ve saygılıyım ben..
Cici cici kelebekler gibi,kaynana yanlısı değilim..

Ne hakla bana 'emzir' der diğer oğlunun yanında.Var mı böyle bir hadsizlik arkadaşım.

Sizler böyle sustukça,ancak ,en fazla gelir ya burada konu açar,yada yakın gördüğünüz birine dert yanarsınız.

Burada konu açacak kadar sıh dışı bir konuya neden cevap veremediniz?

Kadınlar dünyaya çile çekmeye mi geliyor ya?Zaten lohusa halinizle o sıkıntılara katlanıyorsunuz,kaynana görümce kayın vs..

Birde yetmedi 'meme show' mu istiyor kaynana sizden?

Ben alayını kovardım evden,üstünede bi keyif kahvesi içer,bebeğimi ferah ferah emzirmeye devam ederdim..

Dediğim gibi,had bilmeyene saygım sıfırdır..
Haddini bilenin önünde eğilirim o ayrı..

ama sizler gibi böyle şeylere göz yuman gelinlerede oh olsun orası ayrı..

Son düzenleme:

ben de senin gibi düşünüyorum peki bu düşünce tuhaf mı? yalnız emzirmek ya da sadece eşimin yanında emzirmek isterim başka kimsenin önünde değil ...

ben de senin gibi düşünüyorum peki bu düşünce tuhaf mı? yalnız emzirmek ya da sadece eşimin yanında emzirmek isterim başka kimsenin önünde değil ...

canım ben sana şöyle bir öneride bulunabilirim,bayanlar arasında emzirme zorunda kalırsan ,biz eskiden ince bir tülbent kullanırdık,şimdi ise bildiğim kadarıyla emzirme aksesuarları çıkmış,bunları kullanabilirsin,sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…