- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.933
- 798
- Konu Sahibi mumandbaby
-
Baştan desene kaynım 15 yaşında diye konu sahibesi.
Delikanlı desene , gerçi yinede hoş değil ama ...
Kaynım deyince insanın aklına kıllı pürçüklü koca bir adam geliyor. :)))
Baştan desene kaynım 15 yaşında diye konu sahibesi.
Delikanlı desene , gerçi yinede hoş değil ama ...
Kaynım deyince insanın aklına kıllı pürçüklü koca bir adam geliyor. :)))
15 yaşında mı? daha sakıncalı aslında..çocuk tam ergenlik döneminde,merak aşamasında,duygularının yoğun olduğu dönemde..
bence bu daha sakıncalı,k.validenin çok daha fazla saçmaladığını düşünüyorum şimdi.
eş de sanırım o daha çocuk diye düşündü o yüzden sakin davrandı ama olacak şey değil.
cnm bence 15 yas olması dahada tehlıkelı yanı o an gogusun amacı anne sutu vermekk olsa da gogus tam ergenlık cagındakı bı cocuk ıcın tahrık edıcı olabılır
15 yasindaki delikanli kv icin daha cocuk madem,
Oturtsun kucagina, kendi annesi memesini versin agzina.
Hem mahremiyet ihlal olmaz, hem cocugun meraki giderilir.
Valla sinir bastı beni bu konuda ama çok güldüm
Ben de cok sinirlendim. Ayrica internet diye bir sey var. Eminim delikanli emzirme nedir, nereden, nasil yapilir, biliyordur.
Ben de cok sinirlendim. Ayrica internet diye bir sey var. Eminim delikanli emzirme nedir, nereden, nasil yapilir, biliyordur.
kızlar merak ediyorum.tamam kayınpeder,kayın,erkek kardeş ya da babadan çekinebilirsiniz ve haklısınız da kaynanadan,görümceden neden utanıyorsunuz.2 bebek emzirmesem,her halde emzirmeyi bilmiyorum diyeceğim:44:
defalarca kez kaynanamın yanında bebeklerimi emzirdim kaynanam benim göğsümü görmedi.defalarca kez gelinimizle karşılıklı bebeklerimizi emzirdik,ben gelinimizin göğsünü görmedim,eminim o da benimkini görmemiştir.niye utanacağız birbirimizden:44:
çıkarırsın memenin ucunu,bebeğin ağzına verirsin.altta atlet,üstte de penyen vardır.indirirsin güzelce.ben yalnızken de bu ekilde emzirdim hep.bu şekilde ben neden utanayım kaynanamdan
Allah Allah bacım benim ki kocaman niye utanmayayım ? Emzirmek ne demek ahdım var bir ameliyat olsam açıp dolaşacağım
Bu arada soba ev denmişte (sen ve diğer arkadaşlar) zaten bebek emerken terler ve sıcağa gelemez, kafası boncuk boncuk olur.
Sobalı odada emzirmek yerine soğuk odada emzirmek bebek için gerçekten faydalı. Tabiki 3-5 derece olsun demiyorum. Sobalı oda 24-25 diğer oda 18 derece ise 18 derece emzirmeyi tercih ederim.
Bacım benim memelerde kocaman ama ben emziriyorum neden utanayım onlar utansın hem bu düşünce her yörede farklıdır isteyen başka odada isteyen bulunduğu odada emzirirAllah Allah bacım benim ki kocaman niye utanmayayım ? Emzirmek ne demek ahdım var bir ameliyat olsam açıp dolaşacağım
Bu arada soba ev denmişte (sen ve diğer arkadaşlar) zaten bebek emerken terler ve sıcağa gelemez, kafası boncuk boncuk olur.
Sobalı odada emzirmek yerine soğuk odada emzirmek bebek için gerçekten faydalı. Tabiki 3-5 derece olsun demiyorum. Sobalı oda 24-25 diğer oda 18 derece ise 18 derece emzirmeyi tercih ederim.
Arkadaşlar bende yakında doğum yapacam lütfen bana da bi çare bulun ben kayınvalidem annem veya herhangi bir kadının yanındada göğsümü açamam. Acaba ben mi çok abartıyorum? herkes açıyor ben açmayınca bana tuhafmı bakarlar?
ben de senin gibi düşünüyorum peki bu düşünce tuhaf mı? yalnız emzirmek ya da sadece eşimin yanında emzirmek isterim başka kimsenin önünde değil ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?