- Konu Sahibi mumandbaby
-
kaynana ne amaçla konu sahibine söyledi bilmiyorum ama sizlere bir şey sormak istiyorum.
ev sobalı ve tek bir odada soba var. ne yaparsınız.herkesi soğuk odaya mı gönderirsiniz ya da bebeğinizi soğuk odada mı emzirirsiniz.ne yaparsınız
kaynana ne amaçla konu sahibine söyledi bilmiyorum ama sizlere bir şey sormak istiyorum.
ev sobalı ve tek bir odada soba var. ne yaparsınız.herkesi soğuk odaya mı gönderirsiniz ya da bebeğinizi soğuk odada mı emzirirsiniz.ne yaparsınız
ben ve bebeğim neden soğuk odaya gidelim,k.pederim ya da erkek olarak kim varsa onlar gider başka odaya..zaten onların düşünüp de gitmesi lazım.bu o kadar zor bişey değil..ayıp denilen birşey var.
ama bu sorunun konu ile ne ilgisi var :26:
Hemen cevaplayayim
Bizim isinmamiz klimayla , dolayisiyla sobali gibi yani
Kizim esimin memleketinde dogdu gelen giden de cok oldu .
Ben soylemeden kvdem disari cikin da gelin bebegi emzirsin derdi .
Cikanlar da diger odada klima acar otururdu
Ben cocugu alacagim, diger odaya gidecegim, klimayi acacagim oda isinacak da ohooooo :))
bizimkilerin öyle bir şansı yoktu.biz memlekete gittiğimizde 2 aile sürekli bir arada dururduk ve o kadar kişiyi dışarıya gönderme durumu olamazdı
aile içinde emzirme konusu olduğu için sordum.eskiden şartlar bu kadar rahat değildi.kaynanamların da annemlerin de bir odasında soba vardı ve kalabalıktık.ben iki tarafta da bebeğimi ailelerimin yanında emzirdim.dolmuşta,otobüste,hatta hatta pazarda bile emzirdim
Iyi de ablacim
sen de salkim sacak acip emzirmemissindir
en azindan yonunu diger tarafa donmussundur
kapatmissindir vs
simdi emzirme onlukleri var desenli desenli cok hos :) onunla her yerde emziriliyor :)
bizimkilerin öyle bir şansı yoktu.biz memlekete gittiğimizde 2 aile sürekli bir arada dururduk ve o kadar kişiyi dışarıya gönderme durumu olamazdı
Kucuk bebeği olan bi kadın olsam ben sobali bi eve kendi ailemin evi de olsa gitmem zaten. Hele orda milletin ortasında emzirmek durumunda kalacağımı bilsem asla gitmem. Heralde 2 yıl gitmedim diye de kıyamet kopmaz. Ben acik hatta baya acik bi bayanım ama asla ne kendi ne de esimin akrabalarının yanında arkamı dönerekte olsa üstüme örtü alarakta olsa bebeğimi emziremem diye düşünüyorum ve bebekli bi kadın olarak emzirirken zorlanacağım ortamlara girmem hele uzun süreli misafirliğe asla gitmem. Hatta ve hatta erkek kardeşim benden kucuk olsada onun yanına mememi asla çıkarmam gerek yok.
Kucuk bebeği olan bi kadın olsam ben sobali bi eve kendi ailemin evi de olsa gitmem zaten. Hele orda milletin ortasında emzirmek durumunda kalacağımı bilsem asla gitmem. Heralde 2 yıl gitmedim diye de kıyamet kopmaz. Ben acik hatta baya acik bi bayanım ama asla ne kendi ne de esimin akrabalarının yanında arkamı dönerekte olsa üstüme örtü alarakta olsa bebeğimi emziremem diye düşünüyorum ve bebekli bi kadın olarak emzirirken zorlanacağım ortamlara girmem hele uzun süreli misafirliğe asla gitmem. Hatta ve hatta erkek kardeşim benden kucuk olsada onun yanına mememi asla çıkarmam gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?