- Konu Sahibi maviyesiltuna
Tamam sende çık git döndüğündede önce avukatla görüş eve gelincede önüne at boşanıyorum senden deYapmaz kavga esnasında git diyordum sen git diyordu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam sende çık git döndüğündede önce avukatla görüş eve gelincede önüne at boşanıyorum senden deYapmaz kavga esnasında git diyordum sen git diyordu
Yani döndüğünde hala boşanmakta kararlıysan tabimaviyesiltuna
Amin canım inşallah çok mutlu olursun hangi durumda olursa olsun ama tatil işini ayarlamaya çalış çok iyi gelir sana benceNere kadar sabredebilirim bilmiyorum hep patlamalar oluyor hayirlisi neyse o olsun hakkimda
Amin canım inşallah çok mutlu olursun hangi durumda olursa olsun ama tatil işini ayarlamaya çalış çok iyi gelir sana bence
Sen şu geziye bir çık bakalım, bu arada etraflıca bir düşün döndükten sonra da bir kere daha eşinle konuş. Yok hayır bu iş böyle gitmez diyorsan ve eşin boşanmaya yanaşmıyorsa davayı senin açman lazım.
evde başka pike yok mu ? herkes aynı pikenin peşine düşmüşÇok bunaldim her tartışmada üzerimden çekip alıyor ilk degil yani kaç gece usumekten uyuyamadimı biliyorum
evde başka pike yok mu ? herkes aynı pikenin peşine düşmüş
Canım adam kanser diyosun, biraz daha anlayışlı olmaya çalışsan daha insancıl olur gibi geliyo banaPike yok battaniye var canim ben 2 battaniye üzerinde donemiyorum rahat edemiyorum pikede rahat ettiğim icin aldım
Peki siz böle diyince hiçmibişey söylemedi öylece sustumu eşinizÇok konuştum eşimle kesinlikle benimle iletişime geçmiyor başkalarıyla geçiyor ama kısıtlı çözemedim hala ama. Sabah yanına gittim konuşmak istediğimi söyledim sınırlı değilim dedim beğenmediğim huyları söyle dedim diyorum ama inatla benim dediğim diyorsun ben emir vaki konuşmalardan nefret ederim dedimKilicBaligi ben artık yoruldugumu iletişime geçmek istediğimi olmadığını terapistime sorduğunu çift terapisine gidebileceğimizi söyledi ses etmezsen istemediğini anlarım dedim ve ben sağlıklı bir iletişim ve sürekli böyle olmasını istediğimi söyledim ama kabul etmezsen ben bosanacagimi p.ertesi günü avukat bakacagimi dedim çıktım odadan bu sırada 1 kez çift terapisine gittik gereksiz buldu terapisti dediği dediğini yapsan sorun ortadan kalkacak tedavi olurken hep diken diken üstündeydim 1. Eşimin ailesi bilmiyordu 2. Tedaviyi yarım bırakmak istedi bişey olursa ailesine nasıl açıklarım derken abisi aradı verdi veristirdi haklıydı aslinda battaniye ortunuyorum ama yetmiyordu yedekler de annemin odasında bizim odadaki bazan altında ev konusunda guvenemiyorum iletişim yok ilgi yok hep kendi var benim düşüncemin önemi yok tatlı dille de desem sevmek fayda etmiyor
Peki siz böle diyince hiçmibişey söylemedi öylece sustumu eşiniz
Canım adam kanser diyosun, biraz daha anlayışlı olmaya çalışsan daha insancıl olur gibi geliyo bana
Canım zaten ev sizinmiş, bi süre ayrı kalmak istiyorum de, gitsin ailesinin yanına. O arada sen de ne yapmak isyediğine karar verirsin.Bi o kadarda anlatmadigim var canim en başından bu yana boyleydi zaten kalbimi çok kirdi çok incitti beni artık sogudum her kavgacı üstünden ne varsa olucak is mi at yataktan hakaretler dediğini 1.5 sene yaptım ses çıkamadım ben hatalı oldum küstü ben yanastim onda suç yokmuş bendeymis yoruldum be tatlim
Canım zaten ev sizinmiş, bi süre ayrı kalmak istiyorum de, gitsin ailesinin yanına. O arada sen de ne yapmak isyediğine karar verirsin.
ya pardon da bir anne neden damadını tutsun ?Annemden destek görüyor bu sefer iyicene kabarıyor olay salonda oldu es29 ben 30
hastaya bakmak zordur. onun psikosunu anlamak daha zordur. hele huysuzsa çift kat zordur.Suan sinirlerim yatıştı guvenemiyorum bu adama a desem o z anlıyor birde iletişim yok sıfır çok yoruldum
kendimi düzeltiyoırum :ya pardon da bir anne neden damadını tutsun ?
kızını tuıtar ?
bence bu durumda bir anormali var..
ya pardon da bir anne neden damadını tutsun ?
kızını tuıtar ?
bence bu durumda bir anormali var..