aile içinde narsist bir insanla yaşamak?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bendekidurumlar

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2015
1.276
822
123
aile içindeki herkesi yıpratan, her lafı söyleyen, bağırıp çağıran ama dışarda da bir o kadar farklı davranan bir aile üyesi var içimizde. psikologları bile kandıracak cinsten. aynı evde yaşıyoruz o ne yaparsa yapsın ben hiç bir şey yapmadım modunda. aynı gün sabah afedersiniz ağzımıza edip bir saat iki saate yüzümüze gülen bir kişilik . şimdi işin ilginç yanı onu garipsiyorum ama bende onunla normal insanmış gibi geri gülüp konuşuyorum, ciddiyetimi koruyamıyorum. aynı evde yaşadığımız için olsa gerek. belki bu evden gidersem bir daha asla yüzüne bakmayacağım. aşırı yıprandım, annem ve babam da aynı şekilde. ama hep bizi suçluyor. biz kötüymüşüz, ailesinden memnun değilmiş. dışardaki insanlar bunu seviyormuş. ben olgun bir insan değilmişim, dinlemiyormuşum dertlerini onu motive etmiyormuşum. annem babam yaşlandı farkında bile değil. sağlık sorunları var bak diyorum benim yüzümden mi diyor. çok çok yıprandım. atsan atılmıyor. anneme babama çok üzülüyorum. napıcağımı bilmiyorum.

Sanırım kardes bu insan.
Her yaptıgından sonra ciddi durmaz kusmez orda dur demezsenız, saygı kırmızı cızgınız olmazsa tum bunlara devam eder.
Narsist olmasına gerek yok, ceza verilmeyen kimse hatasını anlamaz.

Biz de de var ondan.Artik kimse ne yaparsa yapsin ya cevap vermior ya da sensin deyip geciyoruz.ama inanin cozumsuz vaka.Tartisma cozum degil,kusme cozum degil o hep bildigi i okuor.Herseyin en iyisini ben bilirim benim lafimin ustune laf soleyemezsiniz modunda.biz mucadeleyi biratik.Ha bu arada disarda bir melektiri

Biz de de var ondan.Artik kimse ne yaparsa yapsin ya cevap vermior ya da sensin deyip geciyoruz.ama inanin cozumsuz vaka.Tartisma cozum degil,kusme cozum degil o hep bildigi i okuor.Herseyin en iyisini ben bilirim benim lafimin ustune laf soleyemezsiniz modunda.biz mucadeleyi biratik.Ha bu arada disarda bir melektiri

son sözü ben söyledim diye dalga geçiyordum artık ona bile cevap veriyordu son sözü hiçbir zaman söyleyemedim 😂 kendisini melek ilan ediyor aynı şekilde. dışarda iyilik yapıyor bazen durumu olmayanlara. yakınlık gösteriyor bazı insanlara onlarda bilmedikleri için iyi görüyorlar. bununla övünüyor.

Annemle yasior ve ben annemin evine yilda iki bilemedin 3 kez gidiyorum ayni sehirdeyiz.Cunku katlanilir gibi degil tavirlari.Zaten olan da en cok anneme oluyor.oyle ki eve misafir gelir 70 yasindaki annem dolanir.O hizmet gorur Annemde aman sorun cikmasin die sesini cikarmaz

Annemle yasior ve ben annemin evine yilda iki bilemedin 3 kez gidiyorum ayni sehirdeyiz.Cunku katlanilir gibi degil tavirlari.Zaten olan da en cok anneme oluyor.oyle ki eve misafir gelir 70 yasindaki annem dolanir.O hizmet gorur Annemde aman sorun cikmasin die sesini cikarmaz
aynı bizim aile. benm tek yaptığım odama çekilip kapıyı kapatmak, yıllardır böyle yaşıyorum. hatta bugün saatlerce odamdan dahi çıkmadım. Allah sonumu hayır etsin. ikiyüzlü insanlar uzak dursun benden

aynı bizim aile. benm tek yaptığım odama çekilip kapıyı kapatmak, yıllardır böyle yaşıyorum. hatta bugün saatlerce odamdan dahi çıkmadım. Allah sonumu hayır etsin. ikiyüzlü insanlar uzak dursun benden
inanamıyorum, bende odamdan çıkamıyorum, tüm gün odamdayım. sırf görmemek, duymamak için ama ev içinde sürekli çatışma var.

Bu dert yillardir bizde de olunca ha bire yazasim geliyor kusura bakmayin.Oyleki huyunu bildigimiz icin dedim ya muhalefetten ziyade yumusak gecisler yapariz her ne kadar icimizde firtinalar koparsada.gecenlerde anneme misafir gelecekti benide cagirdi annem gittim bu uyuyordu annemle konusmamizi duydu kim gelecek bu gun diye bende kuzenimiz dedim hatta ekledim bosver bisey demeyelim dedim osaki benlik bisey yok kendimide kattim.vay efendim o kimmis de ona laf soyleyecekmis ne isi varmis vs. bende tmm bosver uzatmayalim dedim bu defa bana dondu sen onlarimi koruyorsun vs.diye haydaaaa yeter diye bagirdim.biktik senden ve basitliklerinden vs.diye cantami aldim ve ciktim.3 aydir gormusmuyorum.yani her turlu , kavgaya yol aciyor

Eşimüm ablası var bizde de ama zaten benim eşimin bütün ailesi problemli. En son yazın eşime ağıza alınmayacak hakaretler etti. Kestik sokakta görsek selam vermiyoruz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X