- 31 Ağustos 2021
- 24
- 17
- 18
- 31
- Konu Sahibi gurbetkusu1608
Merhabalar ben fransada yasiyorum. Anne babam kiz kardesim bide erkek kardesimde fransada. 5 yillik evliyim 2 kizim var. Esimin ailesi turkiyede esimde 5 sene once geldi fransaya. Sizlere derdimi anlatmak istedim. Ben ailemle surekli bi soguk tartisma icindeyiz. Ben evlendigimden beri onlarla pek ilgilenemedim esim fransaya geldiginde is ve dil sorunu oldu surekli bu konulara odaklandim ailemin kagit islerine pek bakmadim (fransada yasayanlar daha iyi bilir burda evrak isleri baya cok olur) ama kiz kardesim var o ilgileniyor. Annemde surekli bundan sikayetci sen hic bizimle ilgilenmiyosun hep kocanin kendi evin yükü senin omzunda kocan biseye bakmiyo diye soyleniyor. Bugune kadar 4 veya 5 kez siddetli tartismamiz oldu ben uzuluyorum bu duruma acaba diyorum evime sahip cikmak yuvama sahip cikmak yanlismi yoksa tam tersine dahami bagli kalmaliyim. Sizler bi fikir verirmisiniz.
kiz kardesim ve annem surekli ustume geliyolar bu konuda. Kendini ezdirme birak o ceksin evin umurunu diye. Bu aralar babamda katildi bu tartismalara. Uzun oldu kusura bakmayin
kiz kardesim ve annem surekli ustume geliyolar bu konuda. Kendini ezdirme birak o ceksin evin umurunu diye. Bu aralar babamda katildi bu tartismalara. Uzun oldu kusura bakmayin