Aile ile görüşmemek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Duygu1908

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2016
1.420
452
123
Merhabalar arkadaşlar ben evliyim ve kendi ailemle görüşmüyorum bunu etrafa belli etmemek için baya çaba sarfediyorum çünkü insanlar bin tane soru soruyor, bunalıyorum sizce bu durumu nasıl idare edebilirim

Kuzum sen İstanbul dan Bursa'ya gelin gidip hergun "ben ailemsiz oluyorum,bitiyorum,nefes alamıyorum" diye konu açan kardeşimiz değil misin?Ailenden kimlerle görüşüp kimlerle gorusmuyorsun?
Anne baba harici herkesle görüşüyorum

Be

Kuzum sen İstanbul dan Bursa'ya gelin gidip hergun "ben ailemsiz oluyorum,bitiyorum,nefes alamıyorum" diye konu açan kardeşimiz değil misin?Ailenden kimlerle görüşüp kimlerle gorusmuyorsun?

Wallaha eski konularina baktimda simdi, bende biliordum o konularini cunku konu sahibinin. Helal olsun ne hafiza warmiş sizde

Laf olsun diye ailen nereli,hangi şehirde gibi soran oluyordur
Konu sahibi şu sürekli ailemi özlüyorum diye konu açan kişiymiş. Şimdi gördüm bende. Diğer konularındada bir sürü öneri verdik dinliyor ama yapmıyor. Bu konuyuda 1300 kere farklı başlıklarla açıp öneri ister.

Çok üzüldüm bu mübarek ramazan günü hürmetine Rabbim içlerine merhamet verir inşallah.

Wallaha eski konularina baktimda simdi, bende biliordum o konularini cunku konu sahibinin. Helal olsun ne hafiza warmiş sizde
Benimkisi mesleki deformasyon oldu artık.Ama gerçekten merakettim o zaman ki tepkilerinden de ailesi ile ilgili birseylerin yolunda gitmedigini düşünmüştüm.

Cnm bende senin gibi iyiler ugrasiyolar calisiyolar fln diyodumda artik gorusmuyorum bu konuyu kapatalim konustukca sinirim bozuluyo diyorum
Emin ol yalan soylemek seni dahada yipratiyo baska sorular geldikce darlaniyosun cunku dogruyu soyle once anneye babaya kusulurmu olurmu cehennemlerde yanarsin fln olur ama senin vicdanin rahat olduktan sonra bi onemi yok
Klasik seyler
Aaaaaa hic anneyle kusulurmu baris sen baris
Anne baba gibi yar olurmu hic
Annen baban cok uzuluyordur
Fln filan

Bende iyiler diyorum geçiştiriyorum iş arkadaşlarıma bu durumu belli etmek İstemiyorum ailen sana gelcekmi Ramazan’da fln diye soran oldu şuan için belli değil yoğun calışıyolar dedim

Kimse ailenizle ilişkinizi deşecek kadar merak etmez ki. Laf olsun diye sormuştur. Cevabınızı unutmuştur bile.
Kimin ne düşündüğünü neden bu kadar önemsiyorsunuz?

Hem görüşmüyorsanız kendinizce geçerli bir sebebiniz vardır. Aile üyesinden biriyle görüşmemek ayıp mı?
Öğrenmesinler diye telaş yapmak da nesi? Öğrenip detay sorana da "öyle gerekiyordu" der geçersiniz..

İnsanların ailevi sorunları olabiliyor arkadaşlar benim elimde olan bişey değil bunu tüm samimiyetimle söylüyorum
Bu konuyla ilgi alanında uzman bir psikolog dan destek almani öneririm.Sen belki geçmişte yaşadığın sorunları gömdüğünü,onlarla gorusmedigin için kökten sorunu çözdüğünü dusunebilirsin ama birsekilde bu gününü inşaa etmeni de engelliyor bu sorunlar. Çekirdek ailemizde olan travmatik yaşantılar yetişkin olduğumuzda bile bizim kendimizi güvende ve değerli hissetmemize engel olabiliyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…