Aile ile görüşmemek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zaten insanlar akıl verme çabasında olduğu için sölemiyorum bn dışarıya belli etmeme taraftarıyım yıpratıcı olsada böyle daha iyi hissediyorum insanlara güvenmiyorum

Merhabalar arkadaşlar ben evliyim ve kendi ailemle görüşmüyorum bunu etrafa belli etmemek için baya çaba sarfediyorum çünkü insanlar bin tane soru soruyor, bunalıyorum sizce bu durumu nasıl idare edebilirim
İnsanları idare edmenin çözümünü aramakransa ailenize anne baba demişsiniz o kişilerle barışmanın yollarını arasanız daha iyi olmazmı neticede anne baba küsecek kadar ne hata yapmış olabilirler hayatta herşey boş tek gerçek aile özelliklede anne baba

Doğru söylüyorsunuz ama insanları biliyorsunuz açık arama derdinde o yüzden renk vermiyorum ben

Bu konuyu tartışmak istemiyorum her anne baba bir değil

Evet pek takmamalıyım insanlar herşeyi sorar doğru diyorsunuz

Arkadaşlarınıza fazla izinleri yoktu geldi gittiler diyin. Nerden bilecekler.
Ya da yurtdışına çıktılar diyin.

Merhabalar arkadaşlar ben evliyim ve kendi ailemle görüşmüyorum bunu etrafa belli etmemek için baya çaba sarfediyorum çünkü insanlar bin tane soru soruyor, bunalıyorum sizce bu durumu nasıl idare edebilirim
Duymamazlıktan gel bende görüşmüyorum çünkü öyle yapıyorum takmıyorum

Kim soruyor mesela komşular mı, iş arkadaşları mı?
Millet laf olsun diye soruyordur, ana baban nasıl napıyolar iyiler mi maksat muhabbet.
İyiler deyip geçin madem.
Siz problemli olduğunuz için büyütüyorsunuz kafanızda.
Kimse bişey anlamazki "iyiler" demenizden.

Arkadaşlarınıza fazla izinleri yoktu geldi gittiler diyin. Nerden bilecekler.
Ya da yurtdışına çıktılar diyin.
İş arkdşları genelde laf olsun diye soruyorlar sana gelcekmi vs gibisinden yalan söylüyormuş gibi hissediyorum ama yapacak bişeyim yok

Konu sahibinde hata var gibi yazan üyeler olmuş, eski konularınızı bilmem de konu sahibinde veya anne babasında hata varmış gibi yargılamak yerine soruya yanıt verseniz güzel olmaz mı

Konu sahibi bence "iyiler" gibi yuvarlak cümlelerle geçiştirin. Ailenizi görme şansları yok nasılsa kimsenin,üstü kapalı yuvarlak cevaplar verin kafanız rahat etsin. Kimse de fazlasını deşmez zaten deşen olursa araya mesafe koyarak cevap verirsiniz. Kafanızı takmayın.

Annem hasta gelemiyorlar ben gidiyorum izinlerde vs deyiver. Sorarlarsa iyi cok sukur falan de. Baskalarinin hayatini didik didik soran tipler vardir her yerde. Kacamazsiniz bunlardan. Yalan soylemeye alistirin kendinizi

Ben sadece soruma cevap istemiştim herkez kafasına göre yazmış dediğiniz gibi yapacağım çünkü anlatmak İstemiyorum güvenemiyorum insanlara

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…