Zaten insanlar akıl verme çabasında olduğu için sölemiyorum bn dışarıya belli etmeme taraftarıyım yıpratıcı olsada böyle daha iyi hissediyorum insanlara güvenmiyorumCnm bende senin gibi iyiler ugrasiyolar calisiyolar fln diyodumda artik gorusmuyorum bu konuyu kapatalim konustukca sinirim bozuluyo diyorum
Emin ol yalan soylemek seni dahada yipratiyo baska sorular geldikce darlaniyosun cunku dogruyu soyle once anneye babaya kusulurmu olurmu cehennemlerde yanarsin fln olur ama senin vicdanin rahat olduktan sonra bi onemi yok
Klasik seyler
Aaaaaa hic anneyle kusulurmu baris sen baris
Anne baba gibi yar olurmu hic
Annen baban cok uzuluyordur
Fln filan
İnsanları idare edmenin çözümünü aramakransa ailenize anne baba demişsiniz o kişilerle barışmanın yollarını arasanız daha iyi olmazmı neticede anne baba küsecek kadar ne hata yapmış olabilirler hayatta herşey boş tek gerçek aile özelliklede anne babaMerhabalar arkadaşlar ben evliyim ve kendi ailemle görüşmüyorum bunu etrafa belli etmemek için baya çaba sarfediyorum çünkü insanlar bin tane soru soruyor, bunalıyorum sizce bu durumu nasıl idare edebilirim
Doğru söylüyorsunuz ama insanları biliyorsunuz açık arama derdinde o yüzden renk vermiyorum benKimse ailenizle ilişkinizi deşecek kadar merak etmez ki. Laf olsun diye sormuştur. Cevabınızı unutmuştur bile.
Kimin ne düşündüğünü neden bu kadar önemsiyorsunuz?
Hem görüşmüyorsanız kendinizce geçerli bir sebebiniz vardır. Aile üyesinden biriyle görüşmemek ayıp mı?
Öğrenmesinler diye telaş yapmak da nesi? Öğrenip detay sorana da "öyle gerekiyordu" der geçersiniz..
Sana geliyolarmı falan diyolar bende bi ara gelecekler demek zorunda kaldım
Bu konuyu tartışmak istemiyorum her anne baba bir değilİnsanları idare edmenin çözümünü aramakransa ailenize anne baba demişsiniz o kişilerle barışmanın yollarını arasanız daha iyi olmazmı neticede anne baba küsecek kadar ne hata yapmış olabilirler hayatta herşey boş tek gerçek aile özelliklede anne baba
Evet pek takmamalıyım insanlar herşeyi sorar doğru diyorsunuzHer seyinizi insanlarla aciklamak zorunda degilsiniz. Insanlar her seyi sorar ama siz her seye cevap
Her şeyi herkese açıklamak gibi bir zorunluluğunuz yok. Kaldı ki insanlar her şeyi sorar, siz her şeye cevap verirseniz işiniz var.
Duymamazlıktan gel bende görüşmüyorum çünkü öyle yapıyorum takmıyorumMerhabalar arkadaşlar ben evliyim ve kendi ailemle görüşmüyorum bunu etrafa belli etmemek için baya çaba sarfediyorum çünkü insanlar bin tane soru soruyor, bunalıyorum sizce bu durumu nasıl idare edebilirim
Arkadaşlarınıza fazla izinleri yoktu geldi gittiler diyin. Nerden bilecekler.
Ya da yurtdışına çıktılar diyin.
İş arkdşları genelde laf olsun diye soruyorlar sana gelcekmi vs gibisinden yalan söylüyormuş gibi hissediyorum ama yapacak bişeyim yokKim soruyor mesela komşular mı, iş arkadaşları mı?
Millet laf olsun diye soruyordur, ana baban nasıl napıyolar iyiler mi maksat muhabbet.
İyiler deyip geçin madem.
Siz problemli olduğunuz için büyütüyorsunuz kafanızda.
Kimse bişey anlamazki "iyiler" demenizden.
Bozuntuya da vermek istemiyorum millet kulp takma peşindeDuymamazlıktan gel bende görüşmüyorum çünkü öyle yapıyorum takmıyorum
Boswer bhic bozulma iyiler şükür de gecBozuntuya da vermek istemiyorum millet kulp takma peşinde
Anlatmak istemiyorum kimse kimsenin iyiliğini istemıyoBoswer bhic bozulma iyiler şükür de gec
Gerek yok cnm anlatmaya insanlar çok meraklı aslında sana ne deyip gececeksknAnlatmak istemiyorum kimse kimsenin iyiliğini istemıyo
neden? Anne baba açısından ne kadar acı.. Evlat olarak çok yanlış yapıyorsunuz. Umarım çok geç olmadan telafi edersiniz birlikte.Malesef barışma durumu söz konusu olamaz
Ben sadece soruma cevap istemiştim herkez kafasına göre yazmış dediğiniz gibi yapacağım çünkü anlatmak İstemiyorum güvenemiyorum insanlaraKonu sahibinde hata var gibi yazan üyeler olmuş, eski konularınızı bilmem de konu sahibinde veya anne babasında hata varmış gibi yargılamak yerine soruya yanıt verseniz güzel olmaz mı
Konu sahibi bence "iyiler" gibi yuvarlak cümlelerle geçiştirin. Ailenizi görme şansları yok nasılsa kimsenin,üstü kapalı yuvarlak cevaplar verin kafanız rahat etsin. Kimse de fazlasını deşmez zaten deşen olursa araya mesafe koyarak cevap verirsiniz. Kafanızı takmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?