Alıştırsam iyi olacak sanırım çünkü anlatmak İstemiyorum insanları ilgilendirdiğini düşünmüyorumAnnem hasta gelemiyorlar ben gidiyorum izinlerde vs deyiver. Sorarlarsa iyi cok sukur falan de. Baskalarinin hayatini didik didik soran tipler vardir her yerde. Kacamazsiniz bunlardan. Yalan soylemeye alistirin kendinizi
Oda çok acımasızca olur :))))Rahmetli oldular diyerek
O zaman kimse soru sormaz.
Paylaşmak istemiyorum kimseyle bu durumu özelim olduğunu düşünüyorumDoğrulari söyle. Rahatlarsin.
Yaşadıklarımı anlatsam benim tepkimden daha fazla verirsiniz Eminim bunaneden? Anne baba açısından ne kadar acı.. Evlat olarak çok yanlış yapıyorsunuz. Umarım çok geç olmadan telafi edersiniz birlikte.
Oda çok acımasızca olur :))))
Sizi o kdr iyi anlıyorum ki bendede o açıma duygusunu istemediğim için anlatmak istemiyorum ama insanlar anlıcak gibi hissediyorum ailemden bahsetmediğim için12 yasında babamı kaybettım ben 26 yasındayım ben soylemedıkten sonra kımse bılmez. Ogrenmelerını hıc ıstemedım unı bıtene kadar kımsenın acır gozle bakmasını ıstemedım. Sen ıstemedıkten sonra kımse bılmez. Eskısı gıbı kus olmadıgınız zamand nasıl davranıyorsanız oyle ya benım annem soyle yemek yapar bıyle yapr deyınce arkadasın benımkıde boyle yapıyor demeye devam edeceksın. Gelıp gıtme meselesıne de kımse karısamaz kı gecen gıttım geldım dıyebılırsın ben evlendım baska sehırdeyım aılem zaten gelemez uzak. Sen aynı sekılde kus olmamıs gıbı anlat herkese. Zaten yakınların bılır gorusmedıgı. Kımsenın bılmesıne gerek yok. Hala babamın olmadıgını sadece babası annesı olmayanlara onlr soylerse soylerım cunku bılırler anlarlar halımden dıye.
Evet görüşmüyorum desem altını çok deşeceklerBenim bir ara kardeşimle aram açılmıştı. Soran meraklı akrabalara: "iyi şükür. Bir yaramazlık yok. Koşturup duruyor iş güç" derdim. Kimsede fazlasını sormuyor. Görüşümüyorum deseniz arkasından sorular kesilmez meraklılarin.
Hayır bahsedın canım yanı küs olmanız o ınsanların hıc hayatınızda olmadıgı anlamına gelmıyor kı. Esımle sehır sehır gezıyoruz gezecegız bır suru ınsan gırecek hayatıma sadece cok samımı olduklarım yanında aılem hakkında konusurum. Aıle konusu muhakkak konusulur dınleyıcı olurum bazen ben. Yanı konusmak zorunda degılım. Esımın aılesı daha baskın mesela dogum yapcam goruncem gelecek annen neden gelmıyor dıyen cıkmıyord ya ben annemsız yapamam dıyen oluyor sen nasıl yapcan fılan bende boyle olması lazım dıyorum ben ana kuzusu degılım dıyorum. Annem bayram ustu gelemez ben o kadını zorlayamam kısa dogrı gelır hersyın bır oluru vardır ve ben nasıl ıstersen oyle olur zaten zamanla acıklama yapmayı bırakırsınız kımse sen ıstemedıkce hayatına mudahıl olamıyor yılların tecrubesıSizi o kdr iyi anlıyorum ki bendede o açıma duygusunu istemediğim için anlatmak istemiyorum ama insanlar anlıcak gibi hissediyorum ailemden bahsetmediğim için
peki özel değilse sorsam? Veya özelden yazar mısınız?Yaşadıklarımı anlatsam benim tepkimden daha fazla verirsiniz Eminim buna
Hayırİstanbula taşındın mı artık?
Oluyor malesefAnne babayla gorusmeme sebebi nedir? Tamam bende akrabalarimla gorusmem ama ne bilim annene nasil dayaniyorsun. Babam cok bunalttigi halde anneme dayanamam yani
Kimseyi aciklama yapmayin iyiler ailem yasli ya da rahatsiz gelemiyorlar deOluyor malesef
Givenmenize de gerek yok zaten, sizi gerçek anlamda tanımayan dışarıdaki insanlara her zaman yuvarlak cevaplar verin. Ayrıntıya gerek yok, ne kadar taviz verirseniz o kadar tepenize çıkarlar.Ben sadece soruma cevap istemiştim herkez kafasına göre yazmış dediğiniz gibi yapacağım çünkü anlatmak İstemiyorum güvenemiyorum insanlara
Kesinlikle o yüzden böylesi en iyisi değer veriyoruz içimizi döküyoruz yarin bi gün başka yerlerde duyuyoruzGivenmenize de gerek yok zaten, sizi gerçek anlamda tanımayan dışarıdaki insanlara her zaman yuvarlak cevaplar verin. Ayrıntıya gerek yok, ne kadar taviz verirseniz o kadar tepenize çıkarlar.
Ben sizi konularınıza bakınca hatırladım, hatta iş arkadaşlarınızın size geldiği için ailenizi sorarlarsa ne diyeceğiniz konusunda endişenizin olduğu konuya(kayınvalideyle aynı apartmandayım o da söylerse diye tereddüt etmiştiniz) cevap da yazmışım.Kesinlikle o yüzden böylesi en iyisi değer veriyoruz içimizi döküyoruz yarin bi gün başka yerlerde duyuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?