Ayrı eve çık hemen.Belli bir yaştan sonra olmuyormuş kızlar. Annemlerle yaşıyorum. Çok mutsuzum. Ayrı eve çıkmak istediğimi söyledim ama “bizi bırakma, sensiz yapamayız” dediler. Onlardan başka da kimsem yok. Aramızı bozmak istemedim. Şimdilik böyle gidiyor. Odamdan çıkmıyorum genelde. Ortak bir noktamız olmadığı için evde ayrı takılıyoruz. 40lı yaşlarıma geldim. Sıfır hayatım var. Bir yere tatile gitmek istedim. Göndermediler. “Yalnız gitme başına bişi gelir” diyorlar. Boşanmış kadınım ya, yalnız bir yerlere çıkamıyorum maalesef. Dinlemeyip atlar giderim ama bu sefer “hakkımızı helal etmiyoruz” olur. Odamda yaşadığım bu hayata devam ediyorum.
Degismiyorlar. Ben o yöntemi de denedim annemlerle ciktim o arkadaslarimla gittigimiz yerlere götürdüm. Uzun süre onlarla vakit gecirdim. Bugün de arkadaslarimla bulusayim dedigimde yine sorun oldu. Onlarin kafasinda belli bir sey var, hele ki bosanmissan onu atamiyorlar. Bence en temizi ayri ev yine sık sık görüsürler isterlerse.Senin annenle aran nasıldır bilmiyorum ama, ben annemle çok güzel zaman geçiriyordum. Al anneni gez, tatile git, eğlenceye gidin. Keşke annem yaşasa da, onunla güzel bir zaman geçirebilsem. Cumartesi pazarına gitmesi bile, bize büyük bir high light olurdu. Kolkola bir girerdik, arabamızı da arkamızdan tıkır tıkır çekerdik. Kardeşim değerini bil. Ama seni çok iyi anlıyorum, biraz kendi yaşamını yaşamak istiyorsun. Önce annenle çık, arkadaşınla gideceğin yerler ki, görsün, tehlikeli birşey yok, yani başına bir şey gelmez.
Evet, demek ki, bu her anne babayla olmuyor. Genelde anne ve babanın topluma güveni olmuyor. Annem bana öyle derdi. Sana çok güveniyorum ama topluma güvenmiyorum. Dışarı çıkınca, hemen başına bir kötülük gelecek sanıyorlar. Bazi anne babalar da çok dominant oluyorlar.Degismiyorlar. Ben o yöntemi de denedim annemlerle ciktim o arkadaslarimla gittigimiz yerlere götürdüm. Uzun süre onlarla vakit gecirdim. Bugün de arkadaslarimla bulusayim dedigimde yine sorun oldu. Onlarin kafasinda belli bir sey var, hele ki bosanmissan onu atamiyorlar. Bence en temizi ayri ev yine sık sık görüsürler isterlerse.
Siz evlendiniz mi? En son doktor erkek arkadaşınız vardı. Konularını biliyorum merak ettim. Umarım her şey yolundadır.Komsumuz var 40 yaslarinda. Sizin gibi hayati vardi. Cok cok iyi anne ve babasi vardi. Kendisi mimar. Ailesi surekli bizi birakma diye diye sindirdiler. Gecen yil annesi vefat etti. Simdi babasini hic birakamiyor. 10 dakika gecikse babasi herkesi ariyor basina bisey mi geldi diye.
Anne baba cok kutsal ama lutfen siz de kendinizi feda etmeyin. Birab once yalniz bir hayat kurun. Uc gunluk dunya. Bir odada hayat gecmez. Sevgiler.
Evlendim canim. Cpk sukur bin sukur esimle kizlarimizla mutluyuzSiz evlendiniz mi? En son doktor erkek arkadaşınız vardı. Konularını biliyorum merak ettim. Umarım her şey yolundadır.
Su ara tasinma nakliye vs isi ile ugrasiyorum tekrar memleketime donecegim. Ailemden ayri bir ev tuttum olmuyor. Yakinlarinda bi yer tut ama ayri olsun . Yoksa hic buyumeyen cocuk gibi kaliyoruz. Ben ayri yer tutmama ragmen endise ediyorum karisir dderler mi diye birlikte hic olmazBelli bir yaştan sonra olmuyormuş kızlar. Annemlerle yaşıyorum. Çok mutsuzum. Ayrı eve çıkmak istediğimi söyledim ama “bizi bırakma, sensiz yapamayız” dediler. Onlardan başka da kimsem yok. Aramızı bozmak istemedim. Şimdilik böyle gidiyor. Odamdan çıkmıyorum genelde. Ortak bir noktamız olmadığı için evde ayrı takılıyoruz. 40lı yaşlarıma geldim. Sıfır hayatım var. Bir yere tatile gitmek istedim. Göndermediler. “Yalnız gitme başına bişi gelir” diyorlar. Boşanmış kadınım ya, yalnız bir yerlere çıkamıyorum maalesef. Dinlemeyip atlar giderim ama bu sefer “hakkımızı helal etmiyoruz” olur. Odamda yaşadığım bu hayata devam ediyorum.
Niye olmuyor ki? Ben ailemden uzakta yurtdisinda yasiyorm her seyi kendim hallediyorum gerekirse arkadaslardan yardim aliyorum.Su ara tasinma nakliye vs isi ile ugrasiyorum tekrar memleketime donecegim. Ailemden ayri bir ev tuttum olmuyor. Yakinlarinda bi yer tut ama ayri olsun . Yoksa hic buyumeyen cocuk gibi kaliyoruz. Ben ayri yer tutmama ragmen endise ediyorum karisir dderler mi diye birlikte hic olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?