Aile ile yaşamanın zorlukları

Bir ay önce kapiyi cekip ciktim, simdi ayri evimdeyim. Benimkiler de ayni seninkiler gibi sürekli herseye karisir, herseyi bilmek isterlerdi. Ben de odadan cikmaz olmustum artik, bu sefer de bizi begenmiyormusun diye trip yedim.
Neyse simdi ayri evimdeyim ve zaman zaman tehditlerle, zaman zaman duygu sömürüleriyle geri döndürülmeye calisiyorum. Özellikle babam sanki kötü yola düsmüsüm gibi nasil dramatiklestiriyor anlatamam. Ben evden giderek onu boynuzlu adam sinifina sokmusum, bana bunu diyor düsünebiliyor musun?
Ve ben sunu anladim ki 40 takla da atsam hicbir zaman bekar bi kadin olarak ayri eve cikmama müsade etmeyeceklerdi, ben de o yüzden müsade falan beklememem gerektigini kabul edip ciktim. 🤷🏻‍♀️
Ben seni yürekten alkisliyorummm

Yazlikta yan komsumuz 65 yaslarinda emekli dr bayan. Ailesi ayri eve izin vermemis hatta tatil vs hic izin vermemis. Ana baba ölüp gidince kadin kedi yavrysu gibi kiyamam. Aksam dokuz olunca cam kapi kapatip kendine cekiliyor. Oyle yalniz ki yitik bir hayat. Herkesin hayati olmali. Lutfen aile bagimlisi olmayin.

Valla sıze bravo. Aıle sözü dinledıgınız için.
Ben olsam hıc takmaz ne yapmak ıstiyorsam yapardım. Öyle de yaptım.

Ama tabı abartmamak gerek bazı seylerı.
Bir daha bu dunyada olmayacaksınız. Aılenızi alıstırmadıgınız ıcın size ızın vermıyorlar
Çıkma dıyorlar, cıkmıyorsunuz.
Yaş 40 olmus. Biraz da olsa hayatın tadını cıkarın, tabı koronadan sonra

Ailen dahi olsa kimsenin hayatını çalmasına izin vermemelisin.Giden vakit yaş enerji geri gelmez.Gerekirse kıracaksın.Herkes durması gerektiği yeri bilecek.Bizim toplum çocuğu kendine kukla aldım zannediyor.Sanane sizene diyeceksin.Sormadım bakın işinize diyeceksin.Gerekirse sessizce tatile gideceksin.Evide ayır.40 yaşında anneyle yaşamak kabus gibidir afedersin.

Back
X