Çalışmıyorum ama çalışsam da ayırabileceğimi sanmıyorum evimi. Sen bizi bıraksan biz seni bırakmayız diyorlar.Çalışıyor musunuz? Eğer evinizi ayıracak gücünüz varsa ayrı eve çıkmalısınız bence. Onlar da yapamam edemem sanırlar ama 2 güne alışırlar.
Peki evlilik konusu hiç geçmiyor mu aranızda? Yaşınızı bilmiyorum ama ilerde bir gün evlendiğinizde bunu nasıl karşılarlar sizce?Çalışmıyorum ama çalışsam da ayırabileceğimi sanmıyorum evimi. Sen bizi bıraksan biz seni bırakmayız diyorlar
40 yaşındayım. Bu yaştan sonra evlenemem zaten. Yani en azından onlar öyle düşünüyorlar bence.Peki evlilik konusu hiç geçmiyor mu aranızda? Yaşınızı bilmiyorum ama ilerde bir gün evlendiğinizde bunu nasıl karşılarlar sizce?
:)) Oturun kalkın halinize şükredin sığınabildiğiniz bir aileniz olduğu için .ve gecelerce sizin için uykusuz kalan bir anneye bir bardak su vermek bu kadar zor olmasın lütfen..Kaç yaşına gelirseniz gelin hep çocuksunuz onların gözünde. Annem içerden bağırıyor şu an. “Ladymeraaaaa bana su getir, ladymeraaaaa şunu yıka”. Sürekli şunu yap, bunu yap. Yapmayınca azar. Evimi ayırmak istedim. “Ben sensiz yapamam, ölürüm” filan dediler. Boğuluyorum kızlar. Nefes alamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?