Daha önceleride konu açmıştım, hatırlayanlar olacaktır babamın vefatından sonra hayatımız altüst oldu , annemin sürekli beni dışlamaları oğluna tapmasıyla herşeyin idaresini oğluna vermişti abim askerden geldikten sonra ,babam vefat edince miras meseleleri çıktı ortaya babamdan kalma 4 katlı eski bir bina ve bir daire vardı, binayı satıp 2 daire aldılar 1’i anneme 1’i abime, anneme alınan 500 bin lira daha pahalıymış, bşr 6 ay sonra annemle abim birbirine girdi bayağı çirkin şeyler yaşadılar ,diğer bir daire satıldı pay 3’e bölündü bende sonunda payımı almış oldum, sonra annemde evini sattı üstünü ben tamamladım temiz güzel bir daire aldık tapu benim üstüme annem oturacak ölene kadar , annemin payınıda bankaya yatırdık İlerde ne olur ne olmaz hastalık - bakıcı ihtiyacımız olur diye (ben yurtdışında yaşıyorum), emekli maaşı ile de geçinir dedik
Evim benim üstüme olduğu duyunca abim çıldırdı bizi bayağı bşr tehdit etti , mahkemeye ver ben mahkeme ne kadar veriyorsa razıyım ama kendi rızamla sana Bırak 1 milyon bir lira bile vermem dedim ( benden 1 milyon lira istiyor) sebebi de, babamın binasında 15 sene otırdu tabiki kira vermedi , diğer katların kirası, annemle babamın maaş kartıda abimin elindeydi bütün giderleri o karşılıyordu , oturduğu kata masraf etmiş o masrafın parasını benden istiyormuş , kendin oturdun kendi orurduğun kara masraf ettin ben mi yap dedim benim ilgilendirmez diyorum ver mahkemeye razıyım diyorum ama hayır önceleri seni öldürürüm diyordu şimdi de anneme haber göndermiş para vermezlerse kendimi öldürürüm diye ayrıca babamdan anneme kalan emeklilik maaşınıda abimin çoçuklarına bağlatacakmış annem o şartla bizi rahat bırakırmış ne yapacağınızı şaşırdık iyşce
Evim benim üstüme olduğu duyunca abim çıldırdı bizi bayağı bşr tehdit etti , mahkemeye ver ben mahkeme ne kadar veriyorsa razıyım ama kendi rızamla sana Bırak 1 milyon bir lira bile vermem dedim ( benden 1 milyon lira istiyor) sebebi de, babamın binasında 15 sene otırdu tabiki kira vermedi , diğer katların kirası, annemle babamın maaş kartıda abimin elindeydi bütün giderleri o karşılıyordu , oturduğu kata masraf etmiş o masrafın parasını benden istiyormuş , kendin oturdun kendi orurduğun kara masraf ettin ben mi yap dedim benim ilgilendirmez diyorum ver mahkemeye razıyım diyorum ama hayır önceleri seni öldürürüm diyordu şimdi de anneme haber göndermiş para vermezlerse kendimi öldürürüm diye ayrıca babamdan anneme kalan emeklilik maaşınıda abimin çoçuklarına bağlatacakmış annem o şartla bizi rahat bırakırmış ne yapacağınızı şaşırdık iyşce