Aile kaosu, bitmeyen abi derdi

Mecazen

Guru
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2014
203
255
303
Avusturya
Daha önceleride konu açmıştım, hatırlayanlar olacaktır babamın vefatından sonra hayatımız altüst oldu , annemin sürekli beni dışlamaları oğluna tapmasıyla herşeyin idaresini oğluna vermişti abim askerden geldikten sonra ,babam vefat edince miras meseleleri çıktı ortaya babamdan kalma 4 katlı eski bir bina ve bir daire vardı, binayı satıp 2 daire aldılar 1’i anneme 1’i abime, anneme alınan 500 bin lira daha pahalıymış, bşr 6 ay sonra annemle abim birbirine girdi bayağı çirkin şeyler yaşadılar ,diğer bir daire satıldı pay 3’e bölündü bende sonunda payımı almış oldum, sonra annemde evini sattı üstünü ben tamamladım temiz güzel bir daire aldık tapu benim üstüme annem oturacak ölene kadar , annemin payınıda bankaya yatırdık İlerde ne olur ne olmaz hastalık - bakıcı ihtiyacımız olur diye (ben yurtdışında yaşıyorum), emekli maaşı ile de geçinir dedik
Evim benim üstüme olduğu duyunca abim çıldırdı bizi bayağı bşr tehdit etti , mahkemeye ver ben mahkeme ne kadar veriyorsa razıyım ama kendi rızamla sana Bırak 1 milyon bir lira bile vermem dedim ( benden 1 milyon lira istiyor) sebebi de, babamın binasında 15 sene otırdu tabiki kira vermedi , diğer katların kirası, annemle babamın maaş kartıda abimin elindeydi bütün giderleri o karşılıyordu , oturduğu kata masraf etmiş o masrafın parasını benden istiyormuş , kendin oturdun kendi orurduğun kara masraf ettin ben mi yap dedim benim ilgilendirmez diyorum ver mahkemeye razıyım diyorum ama hayır önceleri seni öldürürüm diyordu şimdi de anneme haber göndermiş para vermezlerse kendimi öldürürüm diye ayrıca babamdan anneme kalan emeklilik maaşınıda abimin çoçuklarına bağlatacakmış annem o şartla bizi rahat bırakırmış ne yapacağınızı şaşırdık iyşce

Ya ne çirkin şeyler baban öldüyse hepsi annenindir zaten ne senin nede abinin en başta hata yapmışsınız hepiniz. Annen ölünce düşünürsünüz ne olucağını. Ayrıca ne münasebet babanın emeklisini çocuklara bağlamak. Annen ne ile geçinecek ? Bırakın öldürsün kendini ne biçim insanlar var ya.

bırakın kendisini öldürsün. annenizin de talebi varsa annenizden kira talep etmekle başlayın. geri adım atmak zorunda kalır anneniz.
Sürekli söylediği size hakkımı helal etmiyorum , ne yaptın bana diyorum 19 yaşında evlenip gittim senede 2-3 hafta izinde bana ne hakkın geçmiş olabilir diyorum , anneme de böyle diyormuş ölmüş babam içinde o ekstra daire alırken onun üstüne yapmadığı için hakkını helal etmiyormuş , nasıl bir haksa kimse ödeyemedi, babamdan 1 ev 1 araba 1,5 milyon para kaldı ama yinede oğluna olan borcunu ödeyememiş

Ya ne çirkin şeyler baban öldüyse hepsi annenindir zaten ne senin nede abinin en başta hata yapmışsınız hepiniz. Annen ölünce düşünürsünüz ne olucağını. Ayrıca ne münasebet babanın emeklisini çocuklara bağlamak. Annen ne ile geçinecek ? Bırakın öldürsün kendini ne biçim insanlar var ya.
ben babamın vefatından sonra tüm vekâletleri anneme vermiştim zaten, annem oğluna taptığı için babam hayattayken bile babamın maaş kartı annemin maaş kartı onun elindeydi, annemin kendi emeklisi de var

Abiniz aç bir köpek
Babamın malından bana bşr ev düştü diye , onunda üstünü ben tamamladım aç köpek ,paragö ve çok kıskanç olup yıllardır içimde kin tutmakla itham ediyor
En büyük argümanı anama babama ben baktım sen nerdeydin (ben 21 yıldır gurbetteyim), babam son 2 yıldır hastaydı ama annem bakıyordu bütün paralar abime geliyor alışveriş , faturalar hastane işleri o yapıyordu , babam defalarca ver kartımızı biz yaparız dediği halde asla vermedi ben onlara baktım o yüzden benim malım olmadı diyor ama 3 daire kirası 2 emeki maaşı , babam son 5 yıla kadarda çalışıyordu ayrıca , ana o devlet memuruydu maaşı yüksekti onu söylüyor nereye gitti benim param ,

Sürekli söylediği size hakkımı helal etmiyorum , ne yaptın bana diyorum 19 yaşında evlenip gittim senede 2-3 hafta izinde bana ne hakkın geçmiş olabilir diyorum , anneme de böyle diyormuş ölmüş babam içinde o ekstra daire alırken onun üstüne yapmadığı için hakkını helal etmiyormuş , nasıl bir haksa kimse ödeyemedi, babamdan 1 ev 1 araba 1,5 milyon para kaldı ama yinede oğluna olan borcunu ödeyememiş

siz neden kendinizi anlatmaya çalışıp tartışmaya giriyorsunuz ki? siz öyle düşünüyorsanız öyledir. kendinizi paralayıp sizi anlamasını ve hemfikir olmasını neden bekliyorsunuz? zaten benzer düşünebiliyor olsa idiniz size bunları yaşatmazdı ve bu saatten sorna da kimse değişip size hak verecek değil. "şeriatın kestiği parmak acımaz" diyip hareket etmeniz lazım kendinizi ve çekirdek ailenizi korumak için

Daha önceleride konu açmıştım, hatırlayanlar olacaktır babamın vefatından sonra hayatımız altüst oldu , annemin sürekli beni dışlamaları oğluna tapmasıyla herşeyin idaresini oğluna vermişti abim askerden geldikten sonra ,babam vefat edince miras meseleleri çıktı ortaya babamdan kalma 4 katlı eski bir bina ve bir daire vardı, binayı satıp 2 daire aldılar 1’i anneme 1’i abime, anneme alınan 500 bin lira daha pahalıymış, bşr 6 ay sonra annemle abim birbirine girdi bayağı çirkin şeyler yaşadılar ,diğer bir daire satıldı pay 3’e bölündü bende sonunda payımı almış oldum, sonra annemde evini sattı üstünü ben tamamladım temiz güzel bir daire aldık tapu benim üstüme annem oturacak ölene kadar , annemin payınıda bankaya yatırdık İlerde ne olur ne olmaz hastalık - bakıcı ihtiyacımız olur diye (ben yurtdışında yaşıyorum), emekli maaşı ile de geçinir dedik
Evim benim üstüme olduğu duyunca abim çıldırdı bizi bayağı bşr tehdit etti , mahkemeye ver ben mahkeme ne kadar veriyorsa razıyım ama kendi rızamla sana Bırak 1 milyon bir lira bile vermem dedim ( benden 1 milyon lira istiyor) sebebi de, babamın binasında 15 sene otırdu tabiki kira vermedi , diğer katların kirası, annemle babamın maaş kartıda abimin elindeydi bütün giderleri o karşılıyordu , oturduğu kata masraf etmiş o masrafın parasını benden istiyormuş , kendin oturdun kendi orurduğun kara masraf ettin ben mi yap dedim benim ilgilendirmez diyorum ver mahkemeye razıyım diyorum ama hayır önceleri seni öldürürüm diyordu şimdi de anneme haber göndermiş para vermezlerse kendimi öldürürüm diye ayrıca babamdan anneme kalan emeklilik maaşınıda abimin çoçuklarına bağlatacakmış annem o şartla bizi rahat bırakırmış ne yapacağınızı şaşırdık iyşce
Hakkınızı gayet savunmuşsunuz ve almışsınız oh be valla çok iç rahatlamalik bir konu

Miras 1/4 sağ kalan eşin 3/4 cocuklarindir.

Ay miras davası mı😅
Bu davaların şuan benimde etrafımda dönüp duruyor
Dedemden kalan arazinin üzerinden yol geçmiş
Mahkemeye verdiler kazandılar
Ödenecek tutardan en fazla pay anneanneme düşüyor
Kadın 90 yaşında
Annelerine vermek istemeyen dayılar neler demediler
Vay ölsün sonra paylaşalım
Zaten ermeni
Gençliğinde babalarının parasını çok yemiş
Çok müsrifmiş
Taraflı gözle değil tamamen tarafsız kadın 90 yaşında namazında niyazında çok konuşmayan sesiz sedasız zamanında kocasından çok dayak yemiş hakarete uğramış zavallı bir kadın
5 oğlu var
Ne arıyorlardı ne soruyorlardı ne zaman bu dava oldu arar sorar oldular
Söz konusu paraysa bazılarının hiçbir değeri gözettiği yok
Sizin abinizde olduğu gibi
Rezil herif kendini öldürecekmiş bak sen

Senin bu cingöz abin para için kendini öldürmez cevap vermeyin şikayet edin uzaklaştırma alın daha tehdit edemez ne koparsam kar diye düşünüyor şu an

ben babamın vefatından sonra tüm vekâletleri anneme vermiştim zaten, annem oğluna taptığı için babam hayattayken bile babamın maaş kartı annemin maaş kartı onun elindeydi, annemin kendi emeklisi de var
Annenize mustehak olmus ama sizin suan tuzunuz kuru ugrassin dursun abiniz anneniz

binayı satıp 2 daire aldılar 1’i anneme 1’i abime, anneme alınan 500 bin lira daha pahalıymış, bşr 6 ay sonra annemle abim birbirine girdi bayağı çirkin şeyler yaşadılar ,diğer bir daire satıldı pay 3’e bölündü bende sonunda payımı almış oldum, sonra annemde evini sattı üstünü ben tamamladım temiz güzel bir daire aldık tapu benim üstüme

Ben anlamadım ya
Babandan kalan 2 daire satıldı 3’e bölündü annenin hakkını da sen almış oldun.
Abinden mal kaçırmış olmadınız mı?

Onun evi ayrı kendisinde duruyor mu o da mı satılmıştı?

Ay öldürsün kendini.
Ayrıca annenin maaşına da hiç bir şey yapamaz boş boş blöf yapıyor.
Mahkeme de açamaz merak etme hatta diyin ki inşallah açarsın inşallah sen açmazsan ben açıcam zaten bak gör neler olacak deyin.
Korkutup sindirmeye çalışıyor işte.
Bi noktadan sonra da engelleyin yani muhatap olmayın yurt dışındasınız zaten

Ben anlamadım ya
Babandan kalan 2 daire satıldı 3’e bölündü annenin hakkını da sen almış oldun.
Abinden mal kaçırmış olmadınız mı?

Onun evi ayrı kendisinde duruyor mu o da mı satılmıştı?
Yanlış anlamışsınız, babamdan kalan 4 katlı bina satıldı 1 ona bir anneye ev alındı , 1 daire daha vardı o 3’e bölündü parası, annemin evi satıldı üstüne para ekleyip iyi semtte temiz bir alındı tapusu benim üzerime

Ay öldürsün kendini.
Mahkeme de açamaz merak etme hatta diyin ki inşallah açarsın inşallah sen açmazsan ben açıcam zaten bak gör neler olacak deyin.
Bi noktadan sonra da engelleyin yani muhatap

Ay öldürsün kendini.
Bi noktadan sonra da engelleyin yani muhatap olmayın yurt dışındasınız zaten
Mahkeme ile tehdit edince et benim korkacak hiçbir şeyim yok lütfen ver dedim ondan sonra başladı zaten kendime bşr şey yapıcam demelere

Tamam abiniz açgözlü de , sizde de hiç hata yok mu baba vefat ettiğinde niye devletin belirlediği oranda paylaşım yapmıyorsunuz ki,(böyle paylaşım yapsanız dahi anneniz ortada kalmıyor) hadi olan olmuş sizin deyiminizle oğluna tapan annenizle hala nasıl güvenip mali konularda iş birliği yapıyorsunuz anlamadım.
Araları bozulmasaydı anneniz o daireyi sizin üzerinize yapmazdı üzgünüm.

Kendini öldürsün

Back
X