fıtılı ateslemişsin,acaba ben mı ateşledim dıyosun..
başka yere gıdın canım,mılletın tatılını nıye bozuyorsunuz..[/QUOT
Gidin yayılın,onlar rahatsız olup kaçar.Selam kizlar. Kayinvalide gol kenari kucuk bir kasabada yasiyor. Bizde senede 2 kez gitip 6 gun kaliriz. Ama gorumcem esi ve cocuklar butun yaz boyunca kayinvalideler. Ev kucuk ve kalabalik oluyor. Bizde 6 gun kaldigimiz icin sessiz sakin bir tatil yapalim cocuk babaannesini gorsun istiyoruz. Gorumcemin esi temizlik hastasi oglumun coraplarina bile laf etmisti. Oglum toz toprak demez oynar rahat buyumustur. Eve girer girmez robot degilki el yikamaya gitsin . Bunun icin bile kucuk bir tartisma cikmistit. Bizde bu yuzden gitmek istemiyoruz onlar varken. Ama evlerine gitmiyorlar okul acilana kadar ordalarmis. Bu da bizim sinirimizi bozuyor. Sizce ne yapmaliyiz .esim artik dayanamayip tel acip soyluycek . Siz oradasiniz diye biz gelemiyoruz. Birazda bize musade edin diyecek. Sonra kavga cikacak kesin . Babamin evine gelemiyorum diyecekmis . Bende ara soyle tabi dedim . Acaba kotu bir gelinmiyim.
ıyı demiş valla..ben olsam,bende kılımı kıpırdatmam,abım gelıyor dıye ben nıye annemın evınden kaçim..Kizkardese ustu kapali soyledik. Okullar acilinca izin almak kolay degil.kizkardesin umrunda degil. Bizim oralar cok sicak oluyor hicbiryere kimildamam demis.
Ben sizin gibi dusunmuyorum benim abim kardesim eve gelince onlar rahat etsin diye elimizden gelen herseyi yapariz. Hatta bayramlarda kalabalik oldugu zaman gelinlere en guzel odalar verilir. Biraz saygi meselesi ...ıyı demiş valla..ben olsam,bende kılımı kıpırdatmam,abım gelıyor dıye ben nıye annemın evınden kaçim..
tamam,evıde mı terkedersınız..Ben sizin gibi dusunmuyorum benim abim kardesim eve gelince onlar rahat etsin diye elimizden gelen herseyi yapariz. Hatta bayramlarda kalabalik oldugu zaman gelinlere en guzel odalar verilir. Biraz saygi meselesi ...
yani damadi kovuyor esiniz... hem de adam temizlik hastasi oldugundan rahat edemiyor diye...
kiz kardesine durumu guzel bir dille anlatmak varken boyle davranma karari almak... ilginc.
ayrica ses ise sorun olan baska yerde tatil yaparsiniz.
oldu olacak ev sahibi ana babaya da gidin denilsin tam rahat edin bari.
tamam,evıde mı terkedersınız..
bense cumbur cemaat kalalım kardeş kardeş ısterım
Gitcez de yatacak yer yok. Odayi kapmislar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?