aile kavgasi cikarmi sizce....

altop

Guru
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2014
1.072
545
333
Ankara
Selam kizlar. Kayinvalide gol kenari kucuk bir kasabada yasiyor. Bizde senede 2 kez gitip 6 gun kaliriz. Ama gorumcem esi ve cocuklar butun yaz boyunca kayinvalideler. Ev kucuk ve kalabalik oluyor. Bizde 6 gun kaldigimiz icin sessiz sakin bir tatil yapalim cocuk babaannesini gorsun istiyoruz. Gorumcemin esi temizlik hastasi oglumun coraplarina bile laf etmisti. Oglum toz toprak demez oynar rahat buyumustur. Eve girer girmez robot degilki el yikamaya gitsin . Bunun icin bile kucuk bir tartisma cikmistit. Bizde bu yuzden gitmek istemiyoruz onlar varken. Ama evlerine gitmiyorlar okul acilana kadar ordalarmis. Bu da bizim sinirimizi bozuyor. Sizce ne yapmaliyiz .esim artik dayanamayip tel acip soyluycek . Siz oradasiniz diye biz gelemiyoruz. Birazda bize musade edin diyecek. Sonra kavga cikacak kesin . Babamin evine gelemiyorum diyecekmis . Bende ara soyle tabi dedim . Acaba kotu bir gelinmiyim.

O ne öyle ya..
Bütün yaz bedavadan yaşamak için başlarına ekşimişler resmen..
Ben olsam söylerdim açık açık..
Ama gitmelerini değil, sadece size ve çocuğunuza karşı biraz daha anlayışlı olmalarını isteyebilirsiniz.
Gitmelerini söylemek size düşmez çünkü

Sülalede birinin yazlığı olunca böyle oluyor işte...
Sokakta onayıp gelen bir çocuğun direk banyoya gidip el yıkaması şarttır elbette kaldı ki çorabıyla tozla toprakta oynayıp evime o halde giren bir çocuk düşünemiyorum kapı ağzında hortuma tutarım...
Ayrıca orada bulunana git demek size düşmez sizin mi ki ev? Kayınvalideniz derdi gitmelerini isteseydi...

Gidin yayılın,onlar rahatsız olup kaçar.

yani damadi kovuyor esiniz... hem de adam temizlik hastasi oldugundan rahat edemiyor diye...

kiz kardesine durumu guzel bir dille anlatmak varken boyle davranma karari almak... ilginc.

ayrica ses ise sorun olan baska yerde tatil yaparsiniz.

oldu olacak ev sahibi ana babaya da gidin denilsin tam rahat edin bari.

Maksat babaanneyi görmekse okul açıldıktan sonra bi hafta sonuda gidip görebilirsiniz veya bi hafta 10 gün o sizin yanınıza gelebilir.

Rahat tatili de başka yerde yapıverin. Herkes size ayak uydurmak zorunda değil ki.

Fitili atesledim haklisiniz ama bizde gitmek istiyoruz. Maddi durumumuz bu aralar cok iyi degil . En iyidi kayinvalifeye gitip hem tatil yapmsk hemde ziyaret .

Kafa dinlemek istiyorsanız hiiic catmayın başka bir yerde tatil yapın... Kayınvalide sorarsa bu yaz neden gelmediniz diye o zaman söylersin gorumcemin davranışlarına kiriliyorum ve rahat hissedemiyorum diye. Direk telefon acar soylerseniz kötü siz olursunuz hic ağzınızın tadını bozmayın

Kizkardese ustu kapali soyledik. Okullar acilinca izin almak kolay degil.kizkardesin umrunda degil. Bizim oralar cok sicak oluyor hicbiryere kimildamam demis.

Bencede çok rahatsız edici bir durum.. Bence hiç aramasın eşin, direk gidin yerleşin sizde, çocuğa karışan olursada eşin o zaman der benim çocuğuma ben gerekeni söylerim herkez kendi çocuğuyla ilgilensin diye.. Yani ev sahibi rahatsız olmadığı sürece diğer fertler karışmayversin toza toprağa bir zahmet.. Sanki tozu toprağı görümcenin kocasımı temizlior..

ıyı demiş valla..ben olsam,bende kılımı kıpırdatmam,abım gelıyor dıye ben nıye annemın evınden kaçim..
Ben sizin gibi dusunmuyorum benim abim kardesim eve gelince onlar rahat etsin diye elimizden gelen herseyi yapariz. Hatta bayramlarda kalabalik oldugu zaman gelinlere en guzel odalar verilir. Biraz saygi meselesi ...

Ben sizin gibi dusunmuyorum benim abim kardesim eve gelince onlar rahat etsin diye elimizden gelen herseyi yapariz. Hatta bayramlarda kalabalik oldugu zaman gelinlere en guzel odalar verilir. Biraz saygi meselesi ...
tamam,evıde mı terkedersınız..

bense cumbur cemaat kalalım kardeş kardeş ısterım

tamam,evıde mı terkedersınız..

bense cumbur cemaat kalalım kardeş kardeş ısterım

Bence gidin kalin. Babaanne torunundan rahatsiz olmuyorsa eniste hic laf soyleyemez. Rahatsiz olan gider.

Gitcez de yatacak yer yok. Odayi kapmislar.

Usluba bakar mısınız? Annesinin evi annesinin odası. Pardonda dağdan gelip bağdakini kovma durumu sizdeki.

Kötü kaynana çokta sizin gibi gelin de evlerden ırak vallahi..

Beğenmiyorsanız gitmeyin kardeşim. Annesinin evi isterse ömür boyu kalır buda sizi alakadar etmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…