aile kavgasi cikarmi sizce....

çocuğunuzun çoraplarından bile rahatsız olan kişi görümcenizin eşi, evin sahibi de kayınvalideniz.. bence eşinizi annesi ile konuşssun şu durum yüzünden biz sıkıntı yaşıyoruz babamın evinde rahat olamıyorum diye usulüne uygun anlatsın, o büyük olduğundan daha farklı olur onları uyarması diye düşünmekteyim.

Azdiysak sondurenimiz var cok sukur, esin deterbiyesizleşmea burda sana yardimci olmaya calisan insanlara hakaret etmenize gerek yok kari-koca. Siz tam birbirinizi bulmusunuz. Burda konu acip baya egleniyorsunuz. Cumartesi neseniz bol olsun.
Eşinin burda mahalle ağzıyla konuşan kadınlar gibi laf yetiştirceğini sanmıyorum. Konu sahibi terbiyesizleşmek için başka birine atıyor suçu. Ama eğer gerçeksede ikisinede ne denir bilemedim

Konu cocuk bakimina, terbiyesine, adam olmamaya, kirli coraplara gelmis uzamis cilki cikmis...
Yalniz benim anlamadigim kadin diyor ki gorumcemin kocasi temizlim hastasi ve her oraya gittigimizde cocuga mudahale ediyor. Kendi cocuklarini bile disari salmiyor.
Cocuklarini lahana gibi giydirip, yel ufurecek diye ödü patlayan en nihayetinde buluttan nem kapip antibiyotik manyagi bir nesil yetistiren yurdum teyzeleri de hemen konu sahibine yuklenmis. Nerden anladiniz kadinin pasakli oldugunu arkadas?
Kimin cocuguna nasil terbiye verdigini nerden biliyorsunuz?
Gayet makul bir sekilde ne yapmak gerektiğini sormus ama verilen cevaplar akil alir gibi degil.
Gorumce bir defa iyi yere kapak atmis o belli. 3 ay kalmak cok buyuk sabir ve rahatlik ister kocasi acisindan da.
Konu sahibinin kocasi da 1 hafta rahatca anasini ziyaret etmek istiyor. Sonucta beraber kalindiginda problem cikiyorsa, karsi tarafin bencil olmamasi lazim.
Konu sahibi çıldırmış galiba. Baska bir konuyu sabote ediyordu gecerken gördüm :))
Beni siz delirttiniz diye bagiriyordu..

efenim ben de bunlardan biri olaraktan saygılarımı sunaraktan....
Köyde de büyüdüm, köyde çalıştım hani az çok biliyorum ve titizliğimin derecesini anlayın diye söylüyorum. Titizlik de denmez aslen normal olandır bence ama neyse...Belki çocuğum olmadığı için her yanlış davranışa aman miniktir çocuktur diye sevimli bakamıyorum.
Şimdi düşünüyorum, ben çorabımla kapı eşiğine dahi basıp eve girmem, bir küçük çocuk çoraplarıyla tozda toprakta oynuyormuş da bu haliyle eve giriyormuş. Toz aynı toz, toprak aynı toprak. Kimse ayakkabıyla gezmesin dışarıda o zaman sonuçta büyük adam basınca kirli bir şeyken çocuk basınca temizlenmiyor... Bunun makul, mantıklı yanı neresidir bilemedim. Konu sahibinin diğer konusunda da zaten çocuğunu fazla şımarttığını görebiliyoruz. Klasik çocuğumun her dediğini yaptık, öf bile demedik diyen anne tipi. Şimdi haliyle en ufak bir yanlışının söylenmesine atarlanıyor gibi geldi bana...

Canım bizim bahsettiğimiz o değildi tepki verilen şey konu sahibinin 'Sanane saman ye,ben tokum sen ye.' seviyesinde ergence cevaplarıydı.

Kaç kere yeltendim de yazmadım
Benim konu sahibini KK'da ilk gördüğümden beri aklıma düşüyordu hep . Kocası da uzaktan uzaktan yorumları okuyup gülmesin öyle, üye olsun siteye bence. Kendilerine nick önerilerim de var: Portmanto, Köşe Takımı, Nevresim, Çift Kişilik Battaniye, 3 Ayaklı Yemek Masası.
Enişte su çok güzel sen de gelsene.

Nicklerin en efsanesi benden gelsin..

TEMİZÇORAP

Diger konularina bakmadim, yani çocuğunu nasil büyütüyor bilmiyorum. Sadece temizlik hastaligi olan insanla yasamak gercekten zordur demek istedim.. Yoksa cogu insan zaten elinden geldigince temiz tutar evini de çocuğunu da.
Cocugunuz olursa sarmayin oyle aman ha!
Biraz kirlenmesine de müsaade edin yaw :)) Bu arada teyze derken yasla dalga amacli yazmadim. Espri katmak istedim sadece. Yoksa 31 yasinda koca karının tekiyim ben de..

Allah sabır versin o anneye ki ne oğlundan yana ne de kızından yana yuzu gülmüş. Allah muhtac etmesin onu sizlere...
bencede ya bunlarınki yaşlı insanlara ziyaret değil sanki mitili atıp biraz kafa dinlemek gibi

Üstü kapalı keyif aldığınız bu fitili ateşlediğiniz gazı verdiğiniz durumun sonucunda kavga çıktığında..
Çok mu huzurlu olacaksınız.
Amacınıza ulaşıp onların oraya gelmemesini sağlamayı istediğiniz apaçık ortada yoksa uzlaşmayı denerdiniz, çok mu huzur verecek size.
Ayrıca biryere takıldım.
Çocuk robot değil ya eve girer girmez ellerini yıkayacak?
Evet çocuğunuz eve girer girmez elini yüzünü yıkamalı...
Bunu öğrenmesi şart.
Başkaları için değil.
Kendi için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…