Yooo hiç de temizlik hastası değilim. Dediğim gibi uyarının nasıl olduğu önemli. Diyorum ya bizde de vardı öylesi bilirim. Ama gördüğünüz gibi konu sahibi gayet mutlu çok eğleniyormuş eşiyle beraber. Allah ağızlarının tadını bozmasın tabi de güldüğü şey bir derdim var bölümüne açtığı konu dikkatinizi çekerim.. Gerçekten bu durum can sıkacak boyutta olsa sizce öyle mi derdi? Abartan her şeye bozulan hep üste çıkan biri izlenimi yarattı bende.
Gerçekten bu taraf haklı olsaydı ve damat o derece çekilmez biri olsaydı kaynana müdahale ederdi diye düşünüyorum.
Ve namaz konusunda da;
Her şeyin usulü vardır.. Çamur ve sokaktan sıçrayan çamur namaza engel değil deniyor. Ama gönlüm tertemiz yere sermekten yanadır seccademi.
Nefret ederim başkasının çocuğuna bağıran terbiyeye kalkışan insandan. Tiksinirim hatta. Ama dediğim gibi acaba nasıl uyarıyor? Belki de ayağın çamurlu eniştecim bak hep mahvoldu yerler hadi yıka ayağını diyor nerden bildik kötü söylediğini?
Sen tut çocuktur de çamurlu ayakla evde cirit attır çocuğa. Mecbur mu millet aynı yere basmaya? Çocuğun sokakta kaldığı saat olur dönüşte alır kucağına yıkar paklarsın. 2.5 yaşında değil mi nihayetinde?
Bizimkiler de(babamın tarafı) hep kızları tutar ama babam tarafı tutulacak cinsten evlat değil. Yani sebebi vardı. Belki sebepsiz bilemiyorum onların(konu sahibinin kv ve kp) tavrı nedendir sonuçta burda sadece konu sahibini dinliyoruz. Hepimiz kendimize göre haklıyız. Ama en nihayetinde onlar kızıyla damadıysa burası da oğluyla gelini. Birini üç ay yanında barındırıyorsa ve müdahalede bulunmuyorsa orda durup düşünmek lazım..