• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aile kavgasi cikarmi sizce....

Yooo hiç de temizlik hastası değilim. Dediğim gibi uyarının nasıl olduğu önemli. Diyorum ya bizde de vardı öylesi bilirim. Ama gördüğünüz gibi konu sahibi gayet mutlu çok eğleniyormuş eşiyle beraber. Allah ağızlarının tadını bozmasın tabi de güldüğü şey bir derdim var bölümüne açtığı konu dikkatinizi çekerim.. Gerçekten bu durum can sıkacak boyutta olsa sizce öyle mi derdi? Abartan her şeye bozulan hep üste çıkan biri izlenimi yarattı bende.
Gerçekten bu taraf haklı olsaydı ve damat o derece çekilmez biri olsaydı kaynana müdahale ederdi diye düşünüyorum.

Ve namaz konusunda da;

Her şeyin usulü vardır.. Çamur ve sokaktan sıçrayan çamur namaza engel değil deniyor. Ama gönlüm tertemiz yere sermekten yanadır seccademi.

Nefret ederim başkasının çocuğuna bağıran terbiyeye kalkışan insandan. Tiksinirim hatta. Ama dediğim gibi acaba nasıl uyarıyor? Belki de ayağın çamurlu eniştecim bak hep mahvoldu yerler hadi yıka ayağını diyor nerden bildik kötü söylediğini?

Sen tut çocuktur de çamurlu ayakla evde cirit attır çocuğa. Mecbur mu millet aynı yere basmaya? Çocuğun sokakta kaldığı saat olur dönüşte alır kucağına yıkar paklarsın. 2.5 yaşında değil mi nihayetinde?

Bizimkiler de(babamın tarafı) hep kızları tutar ama babam tarafı tutulacak cinsten evlat değil. Yani sebebi vardı. Belki sebepsiz bilemiyorum onların(konu sahibinin kv ve kp) tavrı nedendir sonuçta burda sadece konu sahibini dinliyoruz. Hepimiz kendimize göre haklıyız. Ama en nihayetinde onlar kızıyla damadıysa burası da oğluyla gelini. Birini üç ay yanında barındırıyorsa ve müdahalede bulunmuyorsa orda durup düşünmek lazım..

Yanlis anlamayin lutfen ben yazip gulunce esimde yanimda merak etti bakti . Hatta kendimizle dalga gectik gulduk. Gorumcemin esi cidden temizlik hastasu tedavi goruyor. Kapi kolunu bile pecete ile dokunuyor. Bizimde tuhafimiza giden bu kafar titiz bir adamin o evde 3 ay nasil kaliyor. Hijyrnden uzak hersey dogal inegin kopek pisliginin oldugu bir koy . Cocugumu ben daha eve sokmadan kapida uyarmasi bizi sinir ediyor. Aslinda adamin tuhafina giden oglumun kapida tasla toprakla oynamasi . 2 tane oglu var. Kapidan cok disari cikarmsz aman ya pislige degerse
Oo o zaman durum değişir. Benim de annemin bi görümcesi öyle. Kpcasını sinir hastası etmiş ciddi söylüyorum adam nöbet geçirip kaza yapıyo vefat ediyo. Nefretin tekidir. Kimseyi beğenmez ama bi tırnakları var inan testereyle kesilir. Bize geldi yatılı. Çok ciddi söylüyorum abartısız bak üç-üç buçuk ay boyunca banyoya sokamadık. Tvyi peçeteyle kapatırdı düğmeye dokunmazdı.

Yani seninkisi de onun gibiymiş. Dediğim gibi huzurunu bozacağına gitme gerçekten.. Çoluğun çocuğun ezileceğine huzurun kaçacağına mis gibi otur evde. Ciddi manada tatil görmedim orda laf sokmadım ciddiydim yani. Huzur evde de olur yeter ki ağzının tadı olsun.

Kaynanan gelmiyosun dediğinde anne kusura bakmada kapı kolunun bile peçeteyle açıldığı evde rahat edilmiyo dersiniz olur biter.. Ama tabi bu bi hastalık allah başa vermesin.. Sonuçta tedavi oluyomuş çaresine bakıyo..

Amaan uymayın boşverin.. Orda bi ay kalacağınıza bütçenizin yettiği huzurunuzun olduğu yerde bi hafta kalın daha iyidir ondan ille de gideyim diyorsanız..

Tabiki dert degil bu. Keske butun dertlerimiz boyle olsa. En basit gitmeyiz kv gelir olur biter. Esim aramak istedi acaba benmi gaz verdim . Gaz verdiysem haklimiyim haksizmiyim acaba .konu tamamen buydu . Olayi saptiranlar oldu. Tabiki cocugumun temizliginden ben sorumluyum . Ve 2.5 yasindaki bir cocuktan bahsediyoruz . Bu cocuk kapida da oynar camurda da . Cocugumun temizliginden ben sorumluyum ve ev sahibi . Cocugum kapida oynarken onun corabi kirlendi degistir diyen bir adam bana gore normal degil.

Madem eşinize de okutuyorsunuz. Ona da bir sözüm olacak boşuna "adam"ım diye dolanmayın ortalıkta! Karınızın ağızına bakarak böyle kavga etmek için aranan sebeplerden dolayı annenizi kırmayın ayrıca da kadıncağızın parasını yemeye gitmeyin rica ederimn. ADAM olunda yeri geldiğinde masaya vurmayı da bilin. Yazık annenize!

Madem eşinize de okutuyorsunuz. Ona da bir sözüm olacak boşuna "adam"ım diye dolanmayın ortalıkta! Karınızın ağızına bakarak böyle kavga etmek için aranan sebeplerden dolayı annenizi kırmayın ayrıca da kadıncağızın parasını yemeye gitmeyin rica ederimn. ADAM olunda yeri geldiğinde masaya vurmayı da bilin. Yazık annenize!

Esimin cevabiiii diyorkiiii bu tip evde kalmis kokono kadinlarla ugrasmaaa azmis nereye satadacaklarini bilmezler

Ufff karmasik iliskilerinizde cokkk sikildiniz heralde hahahhhhhhhhh

Evetttt gorumce bu kesinnnnn ... aman allahim burda da buldu beni
Çocuk da gittikçe küçülüyor bir konuda 3.5 yaşında şimdi 2.5 olmuş...2 konu sonra ana rahmine döner herhalde
Aklin bu kadar iste . Cocuguma karistigi yi gecen yil . Bu yil dan bahsediyoruz. Gitsekmi gitmek mi diyr....dogal olarakta cocuk bu yil 3.5 yasinda ... uffff cvp yazmaya bile degmez ama zekani gor diye yazdim .hahhhhhhhhhh

Siz oradasiniz diye biz gelemiyoruz,birazda bize musade edin derse tabiki kavga çıkar.kayınvalidene biz gelmek istiyoruz ama geçen sefer geldiğimizde bazı tatsızlıklar olmuştu nasıl yapacağız diye konuşsun güzelce eşin.sen pek karışma bence kendi aralarında halletsinler.sonra kabak başına patlar gelin fişekledi derler

Ustume gelen bir kac uye var. Dertleri nedir bilmiyorum . Hijyenden girip cocuk terbiyesinden ciktilar.

Evet var ama arkadaşım yapma bak böyle. Mesela eşine adam değil diyen arkadaş ayıp etmiş ama üçüncü kişi olduğum için karışmayayım dedim ve konudan aboneliğimi kaldırdım. Forum takipte görünce de dedim noluyo..

Sen adamdan bahsedince hak vermiştim sana.. Haklıyken haksız duruma düştün hiç oldu mu şimdi.. Burda birçok insan eşinin tarafından sorun yaşıyo. Bu çok normal bişey.. Ama kimseye azgınmış şuymuş buymuş diyecek kadar husumet güdülmemeli.. Mesela o mesaja cevabın kibar bi dille olsaydı inan utanır kusura bakma falan derdi.. Nezaket çok başka şey..
Benim konumda da ne laflar söyleyenler oluyo.. Ama konu açarken bunu kabullendiğim için nezaketimi koruyorum kırılsam bile. Her insan farklıdır eşit tepki bekleyemezsin..

Tamam burda kimse kimseyi tanımıyo ama niyeti alay etmek ya da sinir bozmak dahi olsa karşımızda insan var.. Kalp kırmak hiç hoş bişey değil üç günlük dünyada..

Back
X