Şuan kpss ye hazırlanıyorum öğretmenim atanırsam gideceğim ama atanamazsam yazın işe gircrm yaşadığım şehirdeçalışıyor musunuz?
Şuan kpss ye hazırlanıyorum öğretmenim atanırsam gideceğim ama atanamazsam yazın işe gircrm yaşadığım şehirde
İşe başladığımda gitsemmi pekii çünkü bu durum değişmeyecrkk hiç ben öyke giycem onlarr laf etcekler felanBen olsam asla kendimden taviz vermezdim. Bol giyinince bu sefer de uzun diyecekler . Uzun giyeceksiniz e ruj sürme diyecekler.Yani istekler hiç bitmeyecek:)
Maddi durumunuzda el vermiyor madem onlara ben böyleyim demeyi bilmelisiniz.
Acilen bir işe başlamanızı da şiddetle öneriyorum.
İştee anne baba olarak karışmayalımmı başı boşmuu bırakalım diyolar bu seferr sankii liseli kızım anlamıyorlar biraz geleneksel düşünüyorlarİnsanların seçimlerine saygı duymuyor, kimin ne giyeceğine karışma hakkı buluyorlarsa kendilerinde, bırakın üzülsünler.
Aileniz olmaları bir şeyi değiştirmez. Ben nasıl anneme babama "şunu giy bunu giyme" demiyorsam onlar da diyemez, bu kadar basit.
Kaçıp gitmek çözüm değil, size saygı duymayı öğrenmeleri lazım. Sınavınıza çalışın, bu konu yüzünden kavga etmemeye ve eleştirilerini de kafaya takmamaya çalışın. Para kazanmaya başlayınca daha da net durursunuz zaten.
Benim annemde öylee ama anneme kabul ettirebiliyorum babam nuh diyo peygamber demiyo damardan giriyo brni gectim Allahtandamı korkmuyorsun vb şeyler diyerek vicdan yaptryolar nasıl başa çıkıcam bilmiyorumistediğini giy. ben de kıyafet baskısı görüyorum annemden genelde. ve nefret ediyorum bu durumdan. ama karıştırmıyorum yani.
Aynen dediğiniz gibi yapıyorum duymuyorum ama işte babam diyo beni gectimm aileyi sülaleyi gectim Allahtandamı kotkmuyosun utanmıyosun biraz edep diyerek bi baskı hissediyorum kötü hissediyorum ee Allahın istediği gibi giyince allah var mutlu değilimm dışım öyle ama içim acık saçıklara özeniyoKendinizi mutlu edecek şekilde giyinmeniz onları üzüyorsa bırakın üzülsünler. Müdehale etmelerine izin vermeyin. Duymamayı öğrenin bazı şeyleri. Hem bu konuda hemde başka konularda çok işinize yarar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?