Sevgilimde karışıyoo onada dikleniyorum bi fark yok bendeBu net tavrini ilerde sevgiline esine karsi da gostereceksen ok giy... ama cok dar kiyafet saglik acisindan da iyi degil..
Kısa ve zayıfımm gögüslerim bile yok sadece biraz kalçam var o kadar hepsi :)Fizik varsa hepsi o kadar olmuyor ama... ☺
Iyi o zaman sorun yok boyle devam..Sevgilimde karışıyoo onada dikleniyorum bi fark yok bende
Benim kastettiğim acıklıkk dar kot pantolonn kısa kollu uzun kollu bluzz hepsii o ben bunlarıı giyerken rahattım biri karşınca bendee ters tepiyo inat oluyo büyütüyorım süreklii yanii giyimim böyle bu kadarr kısa monta bile karşıyolar ya mont montt kısası uzunumu olurr anlatamıyorum buna kadar dikkat eden bir ailee ben mini etek giysem tamam dicem ama bukadarına karışmaları normalmi benmi çok abartıyorumAslinda soyle dusunmek lazim diyelim atandinz kucuk ilcede veya koyde bi okula ya da farketmez herhangi bi okul da olabilir ordada istediginiz her kiyafeti giyemiyeceksiniz. O zaman da ben kendim olamiyorum baskida hissediyorum diyip istifa mi ediceksiniz. Atanmasaniz baska bi is yerinde calssaniz yine bi olculu giyinmeniz gerekiyor. Biraz abartmissiniz sanki. Uni hayatinda serbest olup direk aile yanina gectiginiz icin sozleri fazla gelmis olabilir ama onlarda siz de alisirsiniz biraz zaman gecince
Canim sende yerine gore giyinirsin buyuklerin yaninda kalcayi kapatan uzun hirka ceket filan giyersin... disarda gene normal goyersin... kac yasindan insan nasil giyiceni biliyorsundur zaten... ornegin kis ayinda askiliyla disari cikcak halin yokKısa ve zayıfımm gögüslerim bile yok sadece biraz kalçam var o kadar hepsi :)
Abartmiyorsun ailen bir nevi tesettur gibi giyinmeni istiyo belli butun ustler uzun butun pantolonlar bol filan bir nevi kapalilar gibi giyinmeni istiyo... ama tabi zorla olacak birsey degil gonlunden gelse kendin de istesen neyseBenim kastettiğim acıklıkk dar kot pantolonn kısa kollu uzun kollu bluzz hepsii o ben bunlarıı giyerken rahattım biri karşınca bendee ters tepiyo inat oluyo büyütüyorım süreklii yanii giyimim böyle bu kadarr kısa monta bile karşıyolar ya mont montt kısası uzunumu olurr anlatamıyorum buna kadar dikkat eden bir ailee ben mini etek giysem tamam dicem ama bukadarına karışmaları normalmi benmi çok abartıyorum
24 yaşındayım ben tabiki yerinee göre uzun giyniyorum ama ailemin derdii onların olmadığıı yerlerde de aynı şekilde giymem için diretyolar genele yayılsın istyolar bende istemyorum baska şey istesinlet seve seve yaparum ama bunu yapamıyorum allah yukardaCanim sende yerine gore giyinirsin buyuklerin yaninda kalcayi kapatan uzun hirka ceket filan giyersin... disarda gene normal goyersin... kac yasindan insan nasil giyiceni biliyorsundur zaten... ornegin kis ayinda askiliyla disari cikcak halin yok
Evett iişte kırmadan dökmedenn nasıl kabulettirebilirimAbartmiyorsun ailen bir nevi tesettur gibi giyinmeni istiyo belli butun ustler uzun butun pantolonlar bol filan bir nevi kapalilar gibi giyinmeni istiyo... ama tabi zorla olacak birsey degil gonlunden gelse kendin de istesen neyse
Ailen oyle dusunuyo insanlarin dusuncelerini degistirmek kolay degil hele inanc konusunda... ailen de belli ki inanclari dogrultusunda boyle dusunuyorlar... bence atanana kadar idare et... atanip gidince rahat edersinEvett iişte kırmadan dökmedenn nasıl kabulettirebilirim
Kaçıp gitsem nedir?aynen öylelerr dediğiniz gibii pekii kaçıp gitsemm atanamama gibi bi ihtimalde var her zaman çok fazlaalar değilmii benim en acığım sıfır kollu mini eteğimm de yok
Dardan kastımm notmal dar paça kot pantolon üstümee normal kısa bluzz uzun kollu ya da kısa kollu heosi bu kadarr
allah askina anne babaniz ve gayette haklari var uzerinizde.
Tabikide öylre benim lafım yok buna onlarım yanındaa düzgünüm zaten benim sıkıntım onların yanında olmadığım zamanlarda da bana karışmaları okul iş arkadaşlarla buluşma vs onlarlayken dikkatliyim ama onlar yokken içimden hiç gelmiyo giydipim kıyafetlerr çok acık değil sadece dar kot blus kısa montt bunlarada laf edyolarr nasıl başedebilirimasla taviz vermeyin diyenlere hayret ettim..ne demek haklari yok uzerlerinde.
allah askina anne babaniz ve gayette haklari var uzerinizde.
Kacip gidecek kadar onemlimi allah askina ne giyindiginizin.Onlarin yanimda olabildigince onlari uzemeyecek kiyafetler giyseniz ne olur.
bi gorumcem var evlendikten sonra acildi baya kapali idi.
ama normal bi acilma dehil baya bi acildi..sort askili giyiyor babasinin yaninda.
babasi oyle uzuluyorki en azindan yanimda giymese diyor ama biseyde diyemiyor.Ben dogru bulmuyorum.Nasilki onemli biri ile bulusuncaa giydigimiz kiyafet onemliyse anne babamizin yanindada eger onlar onemsiyorsa tabi bence saygi anlaminda duzgun giyinilmeli.
onlar sizin kotululugunuzu istemiyor emin olun
Peki geçinebilirmiyimMaalesef bizim millet kendi hayallerini evlatlarinin uzerinde yasamakta bir dunya markasi.. kimse evladim nasil yasamak istiyor diye sormuyor, onu giyemezsin, oraya gidemezsin gibi anlamsiz kurallar koyuyorlar.. ben kesinlikle kendinizden taviz vermemenizi oneririm, bu hayat sizin neticede.. ama kacip gitmek yerine en azindan asgari ucretle bir ise baslayip 1+1 bir yer kiralayabilirsiniz bence..
Başını kapamıyosun ona bi şey demiyoruzz ama biraz uzun bol giysenn ne olur diyolar aynen başını kapama ama tesettürlü gibi giy diyolarr ee zatenn tesettürlü gibi giysem başımıda örterimm o kadarını yapabilmişim bu mantığı değiştremyorum değişmezlerde biliyorum en kötü kaçarım diyorum büyük bi kavgadaE bunlar açıksa kapalı ne oluyor ? Tesettüre mi girmenizi istiyorlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?