Aile kıyafett

Benim annemde öylee ama anneme kabul ettirebiliyorum babam nuh diyo peygamber demiyo damardan giriyo brni gectim Allahtandamı korkmuyorsun vb şeyler diyerek vicdan yaptryolar nasıl başa çıkıcam bilmiyorum

allahla benim aramda de.

keşke hepimiz istediğimizi giyebilsek,istediğimiz saatlerde dışarda olabilsek ama malesef olmuyor... ne kadar açık ve dar giyindiğinizde önemli bence ... mesela iç çamaşırını belli edecek kadar dar kıyafet bence kadını ucuz gösteroyor yada çamaşırı gösterecek kadar kısa yukarda olan etekler.. ben bir anne olsam istemem kızımın böyle giyinmesini fikir söylemek ötesinde karışırım da ... kimin ne dediğini önemsemeyen biri olsamda fikrini önemsediğim bir dostuma danışırdım yinede .. kuşak farkından dolayı ailelerle çatışma olur malesef ama yaşıtım olan insanın fikrini birazdaha dikkata alırım ... anne babaya karışmayın benim hayatım demeyi pek beceremeyenlerdenim o yüzden biraz altan alıp suyuna gidilmesinden yanayım tabi aşırı ve saçma baskılardan bahsetmiyorum

maalesef aileler,
kizim oglum buyudu, artik ona karismayayim demiyorlar,

bunun icin tez elden farkli eve gecmek gerekir,
ama kacayim gideyim dusunceniz bana sacma geldi.

yani universite mezunu insansiniz, yasiniz da cok genc degildir saniyorum ki,
ne kacip gitmesi,
calismaya baslayin ve maasiniza uygun cozumleri deneyin.

Yok benim hic huzurum yok diyorsaniz da kpss den vazgecip ozelde buldugunuz ilk ise girin ve evden ayrilin.

Tabi ki kacip giderek degil ama ben artik yanliz yasamak istiyorum diyerek.

Olur mu canim ,istedigini giyemeyip etmemek buyuk bir derttir...elinden geleni yap kendi ayaklarinin uzerinde durabilmek icin fakat onlara muhtac oldugun surece ister istemez onlara da kulak vermelisin yani orta yolu bulmaya çalış...diklenmeye hic gerek yok surda bir süre...
Deseydin ki baba evinden hic bir cikar yolum yok o zaman allahina kadar diklen derdim

Dardan kastımm notmal dar paça kot pantolon üstümee normal kısa bluzz uzun kollu ya da kısa kollu heosi bu kadarr

şöylee söyliyim baba evinden hiç çıkamıcakmışım gibi düşünelim atanamadım farzedelimm krndi yaşadığım şehirde işe girecegim yinede dikleniyimmi faydası olurmu :)

Atanmadan bir işe girsem asgari ücret alcam vee hayatta tek yaşamama izin vermezler yanii orta yoluu bulacağım bi secenegim yok asgari ücretle grcinebikirmiymki küçük şehirde

Onlatla gittiğim yere zaten brn dikkat ediyorum iş onlatla olmadığım zamandaa giydiklerimee laf etmelrii önceden götmrzdim ama arttık ciddi ciddi göze batıyo hele özgür yaşayınca dört sene kaçıp gitmee fikrimde bu yüzden zaten

Atanmadan bir işe girsem asgari ücret alcam vee hayatta tek yaşamama izin vermezler yanii orta yoluu bulacağım bi secenegim yok asgari ücretle grcinebikirmiymki küçük şehirde

evi terk edip gitsem derken neyi dusundunuz peki tam olarak?

ben asgari ucretle yasarim sahsen, birey olarak yasamak benim icin daha onemlidir.

Ben zaten onların yanında dikkat ediyorum ama onlarr istiyo ki biz yokkendee böyle giysin etsin dertlerii yanii hayatımın her alanınaa müdehale etmek istiyorlar iş okul akraba farketmiyoo siz yinee bi yerde ayak uyduruyosunuzz ama benden hepsine ayak uydurmamı bekliyorlar ve yapamıyorum çözüm aryıyorum kendimden taviz vetmeden

Dardan kastımm notmal dar paça kot pantolon üstümee normal kısa bluzz uzun kollu ya da kısa kollu heosi bu kadarr

çok garip bu kıyafetler Allahtan korkmalık bir kıyafet değil birilerinin dolduruşuna mı geliyorlar acaba... inşallah atanır gidersiniz yoksa aynı şehirde ayrı yaşama müsade edecek bir aile değiller gibi geldi bana.

aynen öylelerr dediğiniz gibii pekii kaçıp gitsemm atanamama gibi bi ihtimalde var her zaman çok fazlaalar değilmii benim en acığım sıfır kollu mini eteğimm de yok

Bu net tavrini ilerde sevgiline esine karsi da gostereceksen ok giy... ama cok dar kiyafet saglik acisindan da iyi degil..

Alacagımm maas asgari ücret olurr en düşük yetermiki geçinmek için
hmmm bulundugun sehire bagli da...sıkışacaksan maddi acidan hic gerek yok
Hem bluzuna karisan aile ayri ev konusunu dahi soyletmezler sana ...
Atanmalara kadar orta yolu bul derim sonrasina karar verirsin

Yalniz soyle bisey de var atanacagin yer belki cok muhafazakar bir ortam olacak bu da var...orda yine ister istemez dikkat ediceksin

Alacagımm maas asgari ücret olurr en düşük yetermiki geçinmek için

daha evde ilk yilinizsa en guzeli kpss ye odaklanmak.
bu yil guzel bir sonuc alamazsaniz bence dusunebilirsiniz.
evet zor olur ama deger mi deger derim ben.

19 yasindan beri evden ayri yasiyorum,
ailemle hic bir sorunum yok,
ama ayni evde yapamazdim yine de.

o yuzden mesele giyim kusam meselesi degil benim gozumde.

Aslinda soyle dusunmek lazim diyelim atandinz kucuk ilcede veya koyde bi okula ya da farketmez herhangi bi okul da olabilir ordada istediginiz her kiyafeti giyemiyeceksiniz. O zaman da ben kendim olamiyorum baskida hissediyorum diyip istifa mi ediceksiniz. Atanmasaniz baska bi is yerinde calssaniz yine bi olculu giyinmeniz gerekiyor. Biraz abartmissiniz sanki. Uni hayatinda serbest olup direk aile yanina gectiginiz icin sozleri fazla gelmis olabilir ama onlarda siz de alisirsiniz biraz zaman gecince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…