- 7 Eylül 2016
- 18
- 4
- 1
- 30
- Konu Sahibi Orkidebeyazi
-
Anlamıyorum neden şalvara takıldıniz ustteki mesajlarda da il mesajimda da yazdigim gibi davranıslari beni rahatsiz etti oradaki insanlarin... YAZIMDA DA YAZDIGIM GIBI HERKES ISTEDIGI GIBI GIYINEBILIR AMA DAVRANISLARI BANA GARIP ALISIK OLMADIGIM GIBI GELDI. ve ozel bir gune geliyorsan da anne ve abla olarak coook siradan giyiyorsa bu da garip gelebilir neresi anormal?siddete nerden geldin salvardan acaba cok merak ettim?
sevgilinin ailesi siddetemi egilimliymis? o cok ayri bir konu yanlis yerden baslamissin ustun analitik dusuncelerine.
Köyünden dışarı çıkmamıs,kendi şehri dışında sehir gormemis okuma yazma bilmeyen bir anne,çocugunu kucukken dovmus olan bir anneden bahsediyorum ne alaka robert kolejiyle. Azıcık siz mantıklı olun. Her şey tabi ki okul degil ama oyle bir hayatla egitimli,aktif bir hayat tabi ki bir olmaz!
Zaten bu saldırgan ve üstün anlamama/anlamak istememe olayi farkli yone cekme durumunuzdan art niyetinizden HER TURLU halinizden belli oluyor o yasamdan geldiginiz ki yaranizdan saldirdiginiz size prof dayilarinizla agresif tavirlarinizla iyi gunler... Konumu da germeyin daha fazla.benim anne annemde koyunden disari cikmamisti, cocukalrini dovememisti ama, iki dayimda suan profbu isi nasil yapicaz?
tekrar soyluyorum yanlis yerden baslayip dogru yere varamazsin, olaylari kendi kategorisi icinde degerlendirmeye calis, aldigin egitimi kullanmaya calis falan...
"o yasam" dedi yaZaten bu saldırgan ve üstün anlamama/anlamak istememe olayi farkli yone cekme durumunuzdan art niyetinizden HER TURLU halinizden belli oluyor o yasamdan geldiginiz ki yaranizdan saldirdiginiz size prof dayilarinizla agresif tavirlarinizla iyi gunler... Konumu da germeyin daha fazla.
Mesela damatla gelin dans etti sonra erkek tarafından oynamaya kalkanlar oldu kız tarafından sadece kızın ablası kalktı ve damadın annesine gelip oğlunu gönder onun yanında halay çekemeyiz dediler... Gelin,damada emrederek konuştu hepimizin yanında,incelikten uzak yani.. salondaydı ve dediginiz gibi ozenli olmak gerekir bence deDavranışları demişsiniz .... ne gibi davranışlar sizi rahatsız etti... ayrıca kusura vakmasın kimse özel günlere giderken biraz özenli olmak gerekir... eğer köy düğünüyse şalvarı anlarım ama bir salon düğünüyse günlük şalvarla gelmekde abes olur
Mesela damatla gelin dans etti sonra erkek tarafından oynamaya kalkanlar oldu kız tarafından sadece kızın ablası kalktı ve damadın annesine gelip oğlunu gönder onun yanında halay çekemeyiz dediler... Gelin,damada emrederek konuştu hepimizin yanında,incelikten uzak yani.. salondaydı ve dediginiz gibi ozenli olmak gerekir bence de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?