Aile kültürü farklılıkları

siddete nerden geldin salvardan acaba cok merak ettim?
sevgilinin ailesi siddetemi egilimliymis? o cok ayri bir konu yanlis yerden baslamissin ustun analitik dusuncelerine.
Anlamıyorum neden şalvara takıldıniz ustteki mesajlarda da il mesajimda da yazdigim gibi davranıslari beni rahatsiz etti oradaki insanlarin... YAZIMDA DA YAZDIGIM GIBI HERKES ISTEDIGI GIBI GIYINEBILIR AMA DAVRANISLARI BANA GARIP ALISIK OLMADIGIM GIBI GELDI. ve ozel bir gune geliyorsan da anne ve abla olarak coook siradan giyiyorsa bu da garip gelebilir neresi anormal?

benim anne annemde koyunden disari cikmamisti, cocuklarini dovmemisti ama, iki dayimda suan prof bu isi nasil yapicaz?
tekrar soyluyorum yanlis yerden baslayip dogru yere varamazsin, olaylari kendi kategorisi icinde degerlendirmeye calis, aldigin egitimi kullanmaya calis falan...

Son düzenleme:
Zaten bu saldırgan ve üstün anlamama/anlamak istememe olayi farkli yone cekme durumunuzdan art niyetinizden HER TURLU halinizden belli oluyor o yasamdan geldiginiz ki yaranizdan saldirdiginiz size prof dayilarinizla agresif tavirlarinizla iyi gunler... Konumu da germeyin daha fazla.

"o yasam" dedi ya "yaranizdan" dedi...
dahada bisey demem sana zaten.
herkes okuyup gorsun ne ibret alsin ustteki mesajdan ...

Kapalı olmayan derken ne kastettiğinizi hiç anlamadım kapalılara karşı bir antipatiniz mi var ?

Davranışları demişsiniz .... ne gibi davranışlar sizi rahatsız etti... ayrıca kusura vakmasın kimse özel günlere giderken biraz özenli olmak gerekir... eğer köy düğünüyse şalvarı anlarım ama bir salon düğünüyse günlük şalvarla gelmekde abes olur

Mesela damatla gelin dans etti sonra erkek tarafından oynamaya kalkanlar oldu kız tarafından sadece kızın ablası kalktı ve damadın annesine gelip oğlunu gönder onun yanında halay çekemeyiz dediler... Gelin,damada emrederek konuştu hepimizin yanında,incelikten uzak yani.. salondaydı ve dediginiz gibi ozenli olmak gerekir bence de

Of of bariz farklar var o zaman haklısınız hayat görüşleri bile farklı anlaşılan... ben hep derim evlenirken ailelerde birleşiyor arada ki farklar malesef sorun olur... eşimizi seçerken ailesine ve yaşam tarzlarına dikkat etmek gerekir

Biz 2 ayri dugun yaptik, benim tarafimin yaptigi dugune onun ailesi, onunkilerin yaptigina bizimkiler gitmedi, sonrasinda da sanirim hic biraraya gelmediler (11 yillik evliyim) aralarinda bir kusluk yok ama yasam tarzi olarak coook farkli olduklari icin gorusmuyorlar.
Esime gelince 17 yasindan beri ailesinden ayri yasiyor, hayata bakisi ve yasam tarzi açısından benden daha entelektuel, aydin ve modern oldugunu soyleyebilirim. Evet ailesiyle hic tatile gitmemis ama 18 inden beri arkadas cevresiylr ya da benimle dunyayi geziyor, eger ailesi gibi olsa asla anlasamazdik.

Hayır kulturler ve dusunce yapınız benzer olmalı anlasmak ıcın. Aksi mumkun degıl.

Bırılerı cıkar sımdı taraflar bırbırıne saygı duyarsa anlasılır dıyecek. Yok oyle bısey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…