Aile mi Bu Şimdi?

Pekii soyle soyleyeyim. Madem maddi yetersizlik durumunda bu tip seyler mubah, ben dolu dolu dort yil bes kurusum olmadan burada yasadim. Hanginiz evinize tuz alamadiniz, bugune kadar? Hanginiz kiz başınıza gidecek yeriniz olmayan bir sehirde elinde valiz bir parkta sabahladi? Benim tuz alacak ekmek alacak param olmadi komsudan aldigim makarnayi haslayip bulamac gibi yediğim oldu. Sirf iki uc kuruş elime para gecsin diye temizlige gittim insanlarin evlerine. Ve tum bunlar olurken ailem bir haftasonu yanima gelmeyecek kadar umursamazdi. Yanima tasinin beraber yasayalim dedim abimi yalnjz birakmayi goze alamadılar ama beni 22 yasimda genc kizken hic bilmedigim bir sehirde yapayalnız biraktilar. Bes parasiz...
Tum bunlara ragmen bir kez olsun ne bir saygisizlik ettim ne baslarini onlerine egdirdim.

Simdi tekrar soruyorum maddi yetersizlik tum bu yapilanlari sineye cekmek icin yeterli sebep mi?

Yok canım seni haksız bulmuyorum. Şuanda huzursuzsunuz. Nişanlinla kaçsaydın keşke. Yada 3 yıl bekleseydin. Şuan ki durumundan iyi olurdu herhalde

kaç kere dedim.. ama aynılar. Önümdeki bir kaç seneyi görüyorum. sürekli talepkar olacaklar. abimle bizi birbirimize düşürecekler. herkesle aramı açmaya çalışacaklar. ve sonunda da maduru oynayacaklar...
inanmıyorum yaa kaçın kurtarın kendinizi bayramdan bayrama arayın anne baba başka annelik babalık yapmak baska

Az once anneme soyledim telefondan konustuklarini duydum diye. Sustu sonra hicbirsey olmamis gibi devam etti konusmaya...

seni çok sewiyorlar ve layık görmüyorlar belliki.. burda sana çok iş düşüyor. taraf tutma hçbi konuda. ortayı buldurmaya çalış.

Bence evlenin en kısa zamanda bayramdan bayrama görüşün ailenizle..
Aile konusunda çok yaralıyımdır... Gerçekten sizin için en iyisi görüşmemek.
Hala maddi yardımda bulunuyorsanız kesin onu da lütfen..
Size ve hayatınıza saygı ve sevgi göstermeyen aileden hayır gelmez

Sizin adınıza üzüldüm kendi adıma sevindim.
Demek ki böyle aileler olabiliyor bir tek benim ailem böyle değil. .

Sen irtibatini kopar bence nasılsa düğünden sonra gorusmeyecekmis baban. Bırak görüşmesin.
inşallah nişanlın çok iyi bir eş olur. .

Pekii soyle soyleyeyim. Madem maddi yetersizlik durumunda bu tip seyler mubah, ben dolu dolu dort yil bes kurusum olmadan burada yasadim. Hanginiz evinize tuz alamadiniz, bugune kadar? Hanginiz kiz başınıza gidecek yeriniz olmayan bir sehirde elinde valiz bir parkta sabahladi? Benim tuz alacak ekmek alacak param olmadi komsudan aldigim makarnayi haslayip bulamac gibi yediğim oldu. Sirf iki uc kuruş elime para gecsin diye temizlige gittim insanlarin evlerine. Ve tum bunlar olurken ailem bir haftasonu yanima gelmeyecek kadar umursamazdi. Yanima tasinin beraber yasayalim dedim abimi yalnjz birakmayi goze alamadılar ama beni 22 yasimda genc kizken hic bilmedigim bir sehirde yapayalnız biraktilar. Bes parasiz...
Tum bunlara ragmen bir kez olsun ne bir saygisizlik ettim ne baslarini onlerine egdirdim.

Simdi tekrar soruyorum maddi yetersizlik tum bu yapilanlari sineye cekmek icin yeterli sebep mi?

bence biraz saygısızlık yapıp görüşmemenin zamanı gelmiş

Yaşlarınız kaç? Nişanlınız ve siz ne iş yapıyorsunuz? Acaba aileniz evlendikden sonra da sizden maddi yardım beklentisimi var.

acaba size yeni bir mal aldırma derdindeler miydi
yada sizi nişanlınızdan ayırmak mı istiyorlar olabildiğince nişanlınızla yüz göz ettirmemeye çalışın evlendiğinizde ailenizin yaptıkları size yol su olarak dönmesin
ne kadar zordur tahmin edemiyorum
ama aile bile olsa size dertten başka bir şey vermeyen insanlardan ayrılmak gerekiyor

bence Anne ve baban senden faydalanamayacaklari icin yolunuza Engeller cikartip belkide nişanlınıda , onun annesinide kendilerinden bezdirip sana çaktırmadan sanki onların yüzünden nişanı atılmasını 1 bahane ile 4 gözle bozulmasını bekliyor vede maalesef istiyorlar inşaAllah bunlar gerçekleşmeden yuvanı kurar mutlu mesut yaşarsınız benden tavsiyem asla onların kışkırtmaları ile müstekbal eşine vede kv lütfen surat asıp kalblerini asla kırma inadına hep sevecen saygılı ol ki sende mutlu olasın Rabbim seni her türlü şerrlerden korusun hayırlısı ile evlenin amin

Evlenip uzaklaşın. Böyle aileler çok maalesef. Yapılacak en iyi şey kocana sıkı sıkı sarıl ve mükemmel bir aile kur. Her derdini kendin çöz. Onlara hiç bir kötü gününü anlatma. Kötü de olsan iyi olduğunu hissettir. Ama onlara sakin tekrar yakınlaşma. Bir suluk gibi kanını emip kuruturlar. Kendinden taviz verme.

Çünkü altın yumurtlayan tavuk evleniyor ve artık ondan faydalanamayacaklar tüm sıkıntı bu.
Hiç takılmayın ve kaale almayın evlenince de 1lira bile yardımda bulunmayın artık.

Back
X