Aile mi Bu Şimdi?

Ailen seni para makinesi olarak görüyor.Evlenmeden önce daha çok paranı yemek istemişlerdir ya da varlıklı bir adamla evlenirsen yine maddi olarak desteklersin diye düşünüyorlardır.
şimdi ise hem erkenden evlenmiş oluyorsun hem de kendi yağında kavrulacağın için onlara faydan dokunmayacak.
Dertleri bu.Açıkça söyleyemedikleri için öfkelerini her fırsatta olur olmaz gösteriyorlar.
Yapman gereken evlenene kadar sabret Evlendikten sonra da ne kendini ne de eşini ezdirme.Aileni de hiçe sayma kalplerini de kırma ama mesafeyi hep koruman gerekecek aksi halde hayatına sürekli müdahil olacaklar.

eşimin ailesi tıpatıp olmasa da benzer davranış ve tutumlar sergiliyor oğluna karşı..
eşim de üzülüyor ;yuvasına daha bir sıkı bağlanıyor.aile olmanın ne demek olduğunu evlenince anladım diyor .ama yine de her sıkıştıklarında (ki sık sık sıkışırlar maddi manevi) eşim elini üstlerinde çekemiyor.ne de olsa ailem diyor..

kendi yuvanızı kurunca bu kadar karışamazlar ve maddi beklentiye de daha az girerler sanırım

Bu aksam iftarda birlikteydik babam yine bir sürü şey yapti. İnsalara laf söyledi durdu. Surekli ama... kadincagiz bir suru zahmete girmis corba icti kalkti. Neymis taze fasulye zeytinyagli degilmis daha oturmazmis yemek onun için bitmis. Kendi evinde bile yok bu kadad atari. misafir gittigi evde koca adam resmen terbiyesizlik yapti. Kadinin da cani sikildi biz de rezil olduk. Gittim anne ne olur gonul koymayin oruclu olunca sinirli oluyor hakkinizi helal edin dedim. Yok kizim senle ilgisi yok biz alistik artik anladik abiyi filan dedi. Ama belli cok kirildi.

Nisanlima da bir suru sey yapti. Aksam eve geldikten sonra bir suru sey yazdi bana whatsapptan. İlk defa bu kadar sinirli gordum onu. Yeter dedi. Ben dugunden sonra ailenle ozellikle babanla muhattap olmak istemiyorum filan dedi. Bir suru sey soyledi.

Ben de artik aglamaktan kalakaldim oyle. Sadece olan herseyi gordugumu ona surekli dua ettigimi dugune kadar sabretmesini soyledim. Sonrasinda zaten minimum iletisimde olacagim dedim.

Surekli dua ediyorum Allah nikahtan önce buyuk bir problem gostermesin bize. Babam serseri mayin gibi bir yere denk geldigi anda ciddi sıkıntı cikartacak :KK43:

Off yapmayin bir daha ezdirmeyin su insanlari. Aileniz gibileriyle yemek yense ne yenmese ne. Vallahi uzuldum nisanlinizla annesine.

bahanınız maalesef çook terbiyesiz davet edildiği yerde yok çorba şöyle kötü yok öteki yemekleri beğenmiyor ,hepsi bahane kavga çıkartmak tek derdi ılımlı insan olsa kızının hatırı için beğenmese dahi , efendi efendi çorbasını yemeğni yer emeğe nimete saygısı olurdu kv yerinde olsam mümkün mertebe asla biraraya gelmezdim .Sanırım nişanlının ,evde kp bi büyük abi amca dayı olsaydı ,bu derece baban haddini aşmayacaktı ne yazık ki bundan sonra
artık bi şekilde ailenin yaptığı kırdığı kalbleri toparlamak ise sana düşüyor artık ne siz onları davet edin nede onlar sizi zira,nişanlınız ,babana kuzuda çevirse babanı memnun edemeyecekleri kesin kaç yaşında adam olmuş ar yok edep yok edebi olmayandan her rezaleti yapmaya kendinde hak görür canım Kızım Nişanlınla size Allahım yar ve yardımcınz olsun amin

Allah razi olsun.

Ben olsam düğün falanlada uğraşmaz direk nikah yapar evime geçerdim.Ne kadar erken o kadar iyi

Dugun yok zaten. Nikah olacak. İmam nikahimiz da kiyildi. Zaten bisey de kalmadi dugune. Yakinda memlekete gidecekler.. son iki uc hafta kisacasi..

evlendikten sonra bunları unutupta ailene sokulmaya çalışma özelliklede eşini sokmaya çalışma ailenle ilgili hiç birşey anlatma senin evinin içinede müdahil olmaya çalışırlar sakın bir derdini anlatma eşinle problem yaşayabilirsin yakın bir dostuna anlat en fazla ama bu ailene anlatma. eşinin problemleri olur senin bir problemin olun sakın sakın anlatma çünkü ailen sizi ezmek ve ailenin içine burnunu sokmak için bahane bulmuş olurlar.herkes zaten ailenin derdinin para olduğu söylemiştir ama ben özellikle tecrübe ettiğim bir konuda seni uyarmak istedim.eğer bu dediklerime dikkat etmezsen evlilik hayatında mutlu olamazsın

Allah razi olsun. Kesinlikle aklimda olacak. Teşekkürler.

Off yapmayin bir daha ezdirmeyin su insanlari. Aileniz gibileriyle yemek yense ne yenmese ne. Vallahi uzuldum nisanlinizla annesine.

Ahh kac kere dedim gelmeyelim iftara diye. Dinlemediler. Sonucu da boyle oldu. Etti edemedi aksam evden ciktik nisanlim bizo arabayla eve birakacakti. Arabayi park ettigi yerden cikarirken sen bunla yola cikma ne bicim araba suruyo beceriksiz bu cocuk filan demeye basladi. Ters ters baktim yuzune ama susmadi bir turlu.

Surekli fitne fesat peşindeler. Cok yoruldum artik. Sabrim kalmadi...

Canım çok sıkkın çok.. Uzun olabilir..

Nişanlımla tanıştığım ilk günden beri annem ve babam anlam veremediğim bir çok hareket yaptı. Annem sürekli benimle babam arasında ikili oynadı. Babam aramızı bozmak için elinden geleni yaptı. Anlatsam roman olur... Her seferinde babacım niye böyle yapıyorsun istemiyor musun diye sorduğumda "Yok biz nişanlını çok seviyoruz. O benim oğlum gibi" dedi durdu. Daha işin en başında içine sinmeyecekse olmasın dedim. Hep çok sevdiğini daha iyisini düşünemediğini söyledi durdu.

Nişanlım yetim bir çocuk, elinde avucunda çok fazla birşey yok. Ama zaten herşey benim istediğim ve hayal ettiğim gibi oluyor. Buna rağmen babam sürekli hayatında hiç elde edemediği şeyleri talep etti. İkinci bir düğün isterim diye tutturdu, basılan davetiyeleri beğenmedi yeniden davetiye bastırttı, nişanlım zor zahmet bir ev almış kendine şehir merkezinden biraz uzakta, sürekli oraya laf etti. Bir gün oraya gittik yolda sürekli söylendi, uzun yola çıktığımızı bilseydik azık alırdık diye. Eve geldik 98 m2 evi beğenmedi, kümes gibiymiş ne biçimmiş.

Nişandan sonra imam nikahınız kıyılsın diye tutturdu. Ben normalde evlilikten önce nikaha karşıyım ama ona bile müdahale etti. Ve biz de kendi aramızda konuşup tamam dedik kıyılsın. Nikahı kıyacak kişiyi nişanlım getirdi, zamanında babası vasiyet etmiş evlenirseniz o kıysın diye. Bu sefer de bizim istediğimiz hoca olmadı diye kavga çıkardı. Nikah kıyıldı, imamla kavga etti. O akşam sizin nikahınız olmadı diye üzerime yürüdü, dövmeye kalktı, küfürler etti. Günlerce konuşmadım. İmam, bir kaç gün sonra nişanlımı aradı, benim yanımdaydı o sırada, telefonda o kadar ağır konuştu ki, nişanlım kıpkırmızı oldu. Ben yerin dibine geçtim. Beni aşağılamak için mi çağırdınız oraya diye.. Haklıydı..

Sonra öğrendim ki, annem sürekli kaynanama benim kızım senin oğlundan çok kazanıyor diye laf söylüyormuş. Ev işinden anlamaz yemek yapmaz, oğlunuz yapacak artık temizlikçi mi tutar ne yapar diyormuş. Kaynanam bir gün sadece karşılık vermiş anneme, benim oğlumun da evi var arabası var elhamdülillah kimseye ihtiyacı yok diye, o gün eve gittiğimde annem ağlıyordu. Senin kaynanan bana böyle dedi beni ezmeye çalıştı sen hiç bişey yapma bizi aşağıla diye diye beynimi yedi.

Ben çalışmaya başladığımda babam o kadar yalvarmıştı ki bana ev yapalım diye, varımı yoğumu onların hayaline bağladım. Burayı anlatsam kitaplar dolusu hikaye çıkar. Elimde avucumda birşey kalmadı, aç gezdim, kimsesiz kaldım. Sesimi çıkarmadım sırf onların evi olsun diye. Beni burada yapayalnız bıraktılar. Senelerce hiç bilmediğim bir şehirde başıma neler geldi. Zerre kadar umurlarında olmadı. Bir gün bile arayıp da birşeye ihtiyacın var mı demediler. Senelerce burada yalnız yaşadım, yanıma bir kere ziyarete gelmediler. Nişanlımla ilk tanıştıklarında babam "ben ev istemedim, labfaresi ısrar etti hepimizi borca soktu, benim başıma bela açtı" demiş. Ben zaten onları yıllardır hiç takmıyormuşum, istemiyormuşum. O yüzden uzakta tek başıma yaşamışım. Arayıp telefonda ne olur bir hafta sonu yanıma gelin biletlerinizi ben alırım çok özledim diye ağladığım günleri ama eften püften sebepler bulup gelmediğini unuttu.

Zaten her kavgamızda annem sürekli arayı geren kişi oldu. Sürekli babamın sinirlerini kaşıdı. Her konuda yalan söyledi.

Dün telefonda annemle konuştum, babamla dışarıdalardı. Sonra telefonu kapatmayı unuttu. Bir anda benim hakkımda konuşmaya başladılar, ağlamaktan içim çıktı. Babam arkamdan olmadık küfürler etti. Nişanlıma bir sürü laf söyledi. Annem de haklısın ama evlat dedi. Babam kendi kendine bağırıp durdu düğünden sonra yüzüne bakmayacağım diye.

Ne yapacağımı şaşırdım artık, elim ayağım bağlandı. Kimsesiz kalmış gibi hissediyorum. Anne baba işte..

Çok kötüyüm...
Şu okuduklarımda kendi nişanlılık dönemini okudum kanallarda benim nişanlımı sevdiklerini söylediler. Yok şöyle kaç geldi yok dedikodu yapıyorlar gelen çıkan diye şehir etti nişanlılık dönemimi. Nikah kıyıldı 3 gün sonra düğün var ben istemiyorum vazgeçtim deyip dövmeye kalktı. İnşallah düğünün güzel olur benim düğünün de mahfolmuştu .

Allah razi olsun.

Dugun yok zaten. Nikah olacak. İmam nikahimiz da kiyildi. Zaten bisey de kalmadi dugune. Yakinda memlekete gidecekler.. son iki uc hafta kisacasi..

Ahh kac kere dedim gelmeyelim iftara diye. Dinlemediler. Sonucu da boyle oldu. Etti edemedi aksam evden ciktik nisanlim bizo arabayla eve birakacakti. Arabayi park ettigi yerden cikarirken sen bunla yola cikma ne bicim araba suruyo beceriksiz bu cocuk filan demeye basladi. Ters ters baktim yuzune ama susmadi bir turlu.

çok daha ileride gidip bununla evlenme iptal herşeyinide diyebilir az kalmış,çok zor bu ailenle nasıl sen kendine yeni çekirdek aile kuracaksınız? herşeyinizede karışmak ortalığında karıştırmak isteyebilirler çok dikkatli olun onların eline koz vermemeye çalışın en ufak tartışma bile yaşasan olayları büyütüp seni yuvandan ederler kocanın yüzüne bakacak yüz bırakmazlar onun için kocanı asla kötüleme ailesinide ...

Bir

Nişanlımla tanıştığım ilk günden beri annem ve babam anlam veremediğim bir çok hareket yaptı. Annem sürekli benimle babam arasında ikili oynadı. Babam aramızı bozmak için elinden geleni yaptı. Anlatsam roman olur... Her seferinde babacım niye böyle yapıyorsun istemiyor musun diye sorduğumda "Yok biz nişanlını çok seviyoruz. O benim oğlum gibi" dedi durdu. Daha işin en başında içine sinmeyecekse olmasın dedim. Hep çok sevdiğini daha iyisini düşünemediğini söyledi durdu.

Nişanlım yetim bir çocuk, elinde avucunda çok fazla birşey yok. Ama zaten herşey benim istediğim ve hayal ettiğim gibi oluyor. Buna rağmen babam sürekli hayatında hiç elde edemediği şeyleri talep etti. İkinci bir düğün isterim diye tutturdu, basılan davetiyeleri beğenmedi yeniden davetiye bastırttı, nişanlım zor zahmet bir ev almış kendine şehir merkezinden biraz uzakta, sürekli oraya laf etti. Bir gün oraya gittik yolda sürekli söylendi, uzun yola çıktığımızı bilseydik azık alırdık diye. Eve geldik 98 m2 evi beğenmedi, kümes gibiymiş ne biçimmiş.

Nişandan sonra imam nikahınız kıyılsın diye tutturdu. Ben normalde evlilikten önce nikaha karşıyım ama ona bile müdahale etti. Ve biz de kendi aramızda konuşup tamam dedik kıyılsın. Nikahı kıyacak kişiyi nişanlım getirdi, zamanında babası vasiyet etmiş evlenirseniz o kıysın diye. Bu sefer de bizim istediğimiz hoca olmadı diye kavga çıkardı. Nikah kıyıldı, imamla kavga etti. O akşam sizin nikahınız olmadı diye üzerime yürüdü, dövmeye kalktı, küfürler etti. Günlerce konuşmadım. İmam, bir kaç gün sonra nişanlımı aradı, benim yanımdaydı o sırada, telefonda o kadar ağır konuştu ki, nişanlım kıpkırmızı oldu. Ben yerin dibine geçtim. Beni aşağılamak için mi çağırdınız oraya diye.. Haklıydı..

Sonra öğrendim ki, annem sürekli kaynanama benim kızım senin oğlundan çok kazanıyor diye laf söylüyormuş. Ev işinden anlamaz yemek yapmaz, oğlunuz yapacak artık temizlikçi mi tutar ne yapar diyormuş. Kaynanam bir gün sadece karşılık vermiş anneme, benim oğlumun da evi var arabası var elhamdülillah kimseye ihtiyacı yok diye, o gün eve gittiğimde annem ağlıyordu. Senin kaynanan bana böyle dedi beni ezmeye çalıştı sen hiç bişey yapma bizi aşağıla diye diye beynimi yedi.

Ben çalışmaya başladığımda babam o kadar yalvarmıştı ki bana ev yapalım diye, varımı yoğumu onların hayaline bağladım. Burayı anlatsam kitaplar dolusu hikaye çıkar. Elimde avucumda birşey kalmadı, aç gezdim, kimsesiz kaldım. Sesimi çıkarmadım sırf onların evi olsun diye. Beni burada yapayalnız bıraktılar. Senelerce hiç bilmediğim bir şehirde başıma neler geldi. Zerre kadar umurlarında olmadı. Bir gün bile arayıp da birşeye ihtiyacın var mı demediler. Senelerce burada yalnız yaşadım, yanıma bir kere ziyarete gelmediler. Nişanlımla ilk tanıştıklarında babam "ben ev istemedim, labfaresi ısrar etti hepimizi borca soktu, benim başıma bela açtı" demiş. Ben zaten onları yıllardır hiç takmıyormuşum, istemiyormuşum. O yüzden uzakta tek başıma yaşamışım. Arayıp telefonda ne olur bir hafta sonu yanıma gelin biletlerinizi ben alırım çok özledim diye ağladığım günleri ama eften püften sebepler bulup gelmediğini unuttu.

Zaten her kavgamızda annem sürekli arayı geren kişi oldu. Sürekli babamın sinirlerini kaşıdı. Her konuda yalan söyledi.

Dün telefonda annemle konuştum, babamla dışarıdalardı. Sonra telefonu kapatmayı unuttu. Bir anda benim hakkımda konuşmaya başladılar, ağlamaktan içim çıktı. Babam arkamdan olmadık küfürler etti. Nişanlıma bir sürü laf söyledi. Annem de haklısın ama evlat dedi. Babam kendi kendine bağırıp durdu düğünden sonra yüzüne bakmayacağım diye.

Ne yapacağımı şaşırdım artık, elim ayağım bağlandı. Kimsesiz kalmış gibi hissediyorum. Anne baba işte..

Çok kötüyüm...[/QUOT

Çok kötüyüm...
Bence senin evlenmeyi istemiyorlar ne kadar geç evlenirsen olarak maddi anlamda onlara yardım edeceksin diye düşünüyorlardır. Benim babam da sırf bu yüzden evlenmeni istemedi. Lafa gelince mangalda kül bırakmaz böyle insanlar.

baştan senin göremediğin bişey var onun için bozmaya mı çalışıyolar dedim ama yok bu iş öyle değil.

Resmen kin kusuyo ailen.

Ve üzülerek söylüyorum ki eşi de birikip yarın öbür gün oda sana kusacak.

Çok yazık engüzel zamanı zehir ediyolar.

Üzüldüm!!böyle anne baba olurmu demişsiniz ya olmaz canım!! Bu kadar acımasız olunmaz hele insanın yavrusuna böylesini reva görmesi çok acınası bir durum ailen hatalı ama söylenecek söz maalesef yok atsan atılmaz, annen, baban sadece mesafe koymanı tavsiye edebilirim belki bir gün kıymetini anlarlar ama sakın sen saygısızlık yapma derim benim bir abla olarak tavsiyem bu olabilir Allah yardımcın olsun canım....

Ben de ogretmenim esimle severek evlendik ama ah babam olacak herif sirf paraciklar gidicejk diye binbir bahanelerle beni vermek istemedi daha konuyu açar acmaz tanimadan olmaz dedi bayram günü dövdü sovdu sonra gelsinler dedi ben istemiyorum bu kez dedim beni ikna etti sinirden diyosun dedi neyseki esimi yaşadığımız sehre mahkum etti esim çıkıp benim için yaşadığım sehre geldi ne zaman ise gitsem hep arkamdan konustu yasim 27 idi vay efendim atesi basina vurmus o...nun gibisinden laflar sonra karşı taraftan ne zaman misafir gelse yiyecekleri lokmaya kdr sorun etti masrafa giriyormus neler cektim neler sonra o uğursuz agzi hic susmadi kinamda esimin amcasi halayda kalp krizi gecirdi ve öldü ben oracikta kalakaldim ne düğünüm oldu ne gelinlik giydim yas evine gittik gece gece agridan diyarbakira her sey cok garipti çünkü babam hic susmadi mutlulugumuza hep engel oldu unutamiyorum yasananlari keske hic ayni sehirde yasamasak simdi annem olmasa o evin kapısını acmam anne babanız iyiyse kizlar sukredin simdi muyluyum ama gecmisimdeki derin yaralar gecmiyor bazen evime gelip is cikisi az dinlenim uyuyayim diyorum ama sebepsiz aglama krizlerim tutuyor simdi de cocugum olmuyor hayat sorunlarla dolu önce babam sorundu simdi mutluyum ama saglik yok ha bir de geçmişteki aile yarasi ...

Ben de ogretmenim esimle severek evlendik ama ah babam olacak herif sirf paraciklar gidicejk diye binbir bahanelerle beni vermek istemedi daha konuyu açar acmaz tanimadan olmaz dedi bayram günü dövdü sovdu sonra gelsinler dedi ben istemiyorum bu kez dedim beni ikna etti sinirden diyosun dedi neyseki esimi yaşadığımız sehre mahkum etti esim çıkıp benim için yaşadığım sehre geldi ne zaman ise gitsem hep arkamdan konustu yasim 27 idi vay efendim atesi basina vurmus o...nun gibisinden laflar sonra karşı taraftan ne zaman misafir gelse yiyecekleri lokmaya kdr sorun etti masrafa giriyormus neler cektim neler sonra o uğursuz agzi hic susmadi kinamda esimin amcasi halayda kalp krizi gecirdi ve öldü ben oracikta kalakaldim ne düğünüm oldu ne gelinlik giydim yas evine gittik gece gece agridan diyarbakira her sey cok garipti çünkü babam hic susmadi mutlulugumuza hep engel oldu unutamiyorum yasananlari keske hic ayni sehirde yasamasak simdi annem olmasa o evin kapısını acmam anne babanız iyiyse kizlar sukredin simdi muyluyum ama gecmisimdeki derin yaralar gecmiyor bazen evime gelip is cikisi az dinlenim uyuyayim diyorum ama sebepsiz aglama krizlerim tutuyor simdi de cocugum olmuyor hayat sorunlarla dolu önce babam sorundu simdi mutluyum ama saglik yok ha bir de geçmişteki aile yarasi ...

Allah hayırlı evlatlar sana nasip etsin ruhuna bedenine şifa versin inş. Babanı da ıslah etsin çok üzüldüm off ya

Allah hayırlı evlatlar sana nasip etsin ruhuna bedenine şifa versin inş. Babanı da ıslah etsin çok üzüldüm off ya
Icim o kdr tuhaf ki bugün yine agladim icimde yanginlar var meger babam bizim hayatımızı calmis mutlu anlarda bile onun bize yaşattığı mutsuzluk gitmiyor ruyalarima kdr geliyor ve ben artik yasamak istemiyorum hastalıklar da iyice bunaltti elim ayagim sogudu dunyadan munakasa bile etmek istemem kimseyle cunku babam zamaninda cok sey yasatti gücüm yok tukendim

Icim o kdr tuhaf ki bugün yine agladim icimde yanginlar var meger babam bizim hayatımızı calmis mutlu anlarda bile onun bize yaşattığı mutsuzluk gitmiyor ruyalarima kdr geliyor ve ben artik yasamak istemiyorum hastalıklar da iyice bunaltti elim ayagim sogudu dunyadan munakasa bile etmek istemem kimseyle cunku babam zamaninda cok sey yasatti gücüm yok tukendim

Canım benim güçlü ol ,sabırlı ol inan hepsi geçiyor babanda senin sınavın. Eşini seviyorsun aranız iyi geçmişi geçmişte bırak baban demek ki böyle biri onu öyle kabul edeceksin naparsan yap bu adam değişmez ! Değiştirmeye çalıştıkça babanı bu şekilde kabul etmedikçe asla tam anla mı ile mutlu olamazsın.

Bu duygu durumundan bol dua ile ve psikiyatri desteği alarak kurtulabilirsin. Çalışıyor musun biliyorum ama kafanı dağıtacağın bir kursa gidebilirsin. Çocuk konusunu çok kafana takma illaki Allah nasip eder ama sen stres yaptıkça çocuk işi sürekli gecikir. Annen için kalıyorsun ya o şehri terk et bence anne yanına gelir aylarca kalır. Katlanma bence

Gecen anneme indirmis tokadi beynime kan sicradi ve bir haftadir cok mutusuzum bizden çekiniyor az da olsa gitsem daha da isin suyunu cikarir ve hic sevmiyorum o adami neden diyorum neden insan babasina bir türlü isinamaz cok yakisikli ama icinde vicdan yok tipini gören tipine asik ne anneme düzgün kocalik etti ne de bize babalik herkes babana cekmissin guzel kizsin der ama ya insanlar icimizdekini ne bilsin canavar gibi geliyo bana

Gecen anneme indirmis tokadi beynime kan sicradi ve bir haftadir cok mutusuzum bizden çekiniyor az da olsa gitsem daha da isin suyunu cikarir ve hic sevmiyorum o adami neden diyorum neden insan babasina bir türlü isinamaz cok yakisikli ama icinde vicdan yok tipini gören tipine asik ne anneme düzgün kocalik etti ne de bize babalik herkes babana cekmissin guzel kizsin der ama ya insanlar icimizdekini ne bilsin canavar gibi geliyo bana

Allah'ın gücüne gitmesin ama böyle insanlar ölsün ya vallaha insanın hayatını zehir ediyorlar. Annen boşansın ya bekar kardeşlerin yok mu işi gücü olan ?

Allah razi olsun.

Yani daha fazla üzülmenizi istemiyorum ancak bu sonlarda yazdığınız olay gibi olaylara boşanma sebebi diyorum ben.

Eşinizin babası size böyle diyecek, ama eşiniz hala babasıyla görüşmeye ve sizi görüştürmeye devam edecek. Yani bana göre bu size değer vermediği anlamına gelir. Çok uğraşması ama bir işe yaramaması bana göre bir şey ifade etmez, çünkü gerekirse böyle bir aileyle görüşmesin.

Bunu size uyarlayabilirsiniz.

Aileniz cok anormal. Anormal insanlarin neyi nicin yaptilari sorgulanmaz ki.

Keske uzak bir sehre gitseydiniz evlenip.

Siz evlenirseniz,paranızı el oğlu yiyecek diye kuduruyorlar resmen.Sizi paranız için seviyorlar.Bir an önce kendi yuvanizi kurun ve bir daha da gorusmeyin

çok üzüldüm, keşke bizim bu sorunlarımızı çözmenin bir yolu olsaydı...

L labfaresi kusura bakma sadece 1. Sf okudum
Ikinci düğün olacak mı olacaksa ve sen istemiyorsan hiç yapma anladigim kadarıyla ikiniz altindan kalkacaksiniz
Kendinizi bosa masrafa sokmayin boyle bi anne baba için
Üzüldüm
Umarım evliliğin en mutlu günlerin olur:KK200:

Back
X