Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy canım aman ailen yüzünden ayrılma nisanli ndan ana baba kötuluk istemez fakat sizin aileniz kin biriktirmis size
ay canım çok üzüldüm yaBen de ogretmenim esimle severek evlendik ama ah babam olacak herif sirf paraciklar gidicejk diye binbir bahanelerle beni vermek istemedi daha konuyu açar acmaz tanimadan olmaz dedi bayram günü dövdü sovdu sonra gelsinler dedi ben istemiyorum bu kez dedim beni ikna etti sinirden diyosun dedi neyseki esimi yaşadığımız sehre mahkum etti esim çıkıp benim için yaşadığım sehre geldi ne zaman ise gitsem hep arkamdan konustu yasim 27 idi vay efendim atesi basina vurmus o...nun gibisinden laflar sonra karşı taraftan ne zaman misafir gelse yiyecekleri lokmaya kdr sorun etti masrafa giriyormus neler cektim neler sonra o uğursuz agzi hic susmadi kinamda esimin amcasi halayda kalp krizi gecirdi ve öldü ben oracikta kalakaldim ne düğünüm oldu ne gelinlik giydim yas evine gittik gece gece agridan diyarbakira her sey cok garipti çünkü babam hic susmadi mutlulugumuza hep engel oldu unutamiyorum yasananlari keske hic ayni sehirde yasamasak simdi annem olmasa o evin kapısını acmam anne babanız iyiyse kizlar sukredin simdi muyluyum ama gecmisimdeki derin yaralar gecmiyor bazen evime gelip is cikisi az dinlenim uyuyayim diyorum ama sebepsiz aglama krizlerim tutuyor simdi de cocugum olmuyor hayat sorunlarla dolu önce babam sorundu simdi mutluyum ama saglik yok ha bir de geçmişteki aile yarasi ...
Bence senin terkedilmeni istiyorlar. Kusura bakma ama ailenden sana hayır gelmez
Onların da pek sevgi dolu oldugunu sanmıyorumöyle demeyin kin doluyorum sonra![]()
Şehir hatta bölge değiştirmek lazım. Şiştim yeminle. Okuyamadım yorumları. Allah sabır güç versin.
Ayy valla. Başlık dikkatimi çekti konuyu okuyunca sindirim bozuldu dikkat etmemişim tarihe. Çok utandımGui niye guncelledinki konuyu sen simdi. Iki ay olmus acali. Zaten evlendi dugunu bile oldu.
İnşaAllah düzelmiştir tüm olumsuzluklar bitmiştir dileğim konu sahibi sonunda evlemiştir çokda mutlu olsun inşaAllah aminAyy valla. Başlık dikkatimi çekti konuyu okuyunca sindirim bozuldu dikkat etmemişim tarihe. Çok utandım![]()