düğünü ikimiz yapacağız ailelerden destek almayacağız diye konuştuk.. eşyalarımızı ortak aldık(mobilya, beyaz eşya) ama tabii kız çeyizi ayrı bir masraf ve yüklü hepsini ailem yaptı memleketteki düğünü falan da herşeyiyle ailem yaptı biz eşimin tarafındaki düğünü beraber yaptık.. nişandan iki hafta önce çeyizler geldiğinde iki aile arasında sıkıntı oldu oda mezhep farklılığından dolayı eşim beni kabul etmiyorsunuz diye başlattı tartışmayı ve yüzüğü attı sonra da onun ailesi olmaz falan deyip ikna etti biz barıştık tekrar.. annem de düğün öncesi böyle şeyler yapıyor ben güvenmiyorum bizim tarafın takılarını ben alıcam, bende kalsın dedi ve bileziklerim dışında kalan takıları aldı. Düğünden iki gün sonrada takılan takılara bakalım deyincede eşim takıların eksik olduğunu görünce evde kavga çıktı beni evden kovdu. madem ailen bana güvenmeyip takıları bırakmıyor kızlarını nasıl bıraktılar dedi. ya kalan bilezikleri de yollarsın dedi yada kendin eşyanı toplar çıkar gidersin evden dedi. Sonra arayıp ailesine haber vermiş evden çık git dedim bitti artık diye bende ondan sonra ailemi aradım onlarda geldiler herşeyi toplayıp çıktık evden. Şimdi de işte hiçbir şey istemiyorum o kızgınlıkla söyledim diyor ama ailemin yüzünü görmek istemiyor asla onlara gitmem diyor ailem de reddederiz seni diyor. Durum böyle yani kızlar. Sevmesem düşünmem asla ama çok da seviyorum. ne yapcam ben?