- 23 Nisan 2017
- 215
- 118
- 23
- 31
- Konu Sahibi Yabenimsin
-
Kv kendi çevremle birileriyle görüştüğümü gördükçe huzursuzluk yapıyor bu yüzden çekinirdim önceden artık çekinmiyorum . Yaşım küçük olduğu dolayısıyla ve sessiz sakin biri olmam dolayisiyla avucunun içine almaya çalıştı. Mesafeli olduğumu gördükçe eşimi dolduruyor buda bizi huzursuz ediyor açıkçası.Kendi ailenize gitmekten de niye çekiniyorsunuz ki, eşiniz istemezse de o istediğiyle görüşsün birilerinin gönlü olacak diye niye alakam olmadığı insanlarla görüşeyim. Siz planınızı programınızı yapın kimseye aldırmadan, eşiniz size uyarsa uyar uymazsa da siz bozmayın planınızı, bir süre sonra zaten sizin kararlı duruşunuzu görünce uyum sağlayacaktır.
Çok haklısınız, bencil bir ailesi var eşimin bu yüzden nefes almama izin vermiyorlar . Aileme bile gitmemden rahatsızlık duyuyor kv .Siz eşinizin hayatına uyum sağlayamamışsınız onlarda sizi benimseyememişler
Malesef bizim toplumumuzda kadın erkeğe ve ailesine uyum sağlamak zorunda kalıyor
Güçlü olun bildiğiniz doğrulardan şaşmayın dürüst olun gidebildiği kadar götürün
Bunu tatli dille belirttim ama benim çevreme hep çok soğuk eşim. Bi yerden sonra kavga çıkıyor. Elbet oturacak bu evlilik diyorum ama benim yönlendirmem eşliğinde olmali değil mi?Bastan yanlış yapmışsın dengede tutmak lazım kısaca özet geçersek sende planlar yap eşine aaa annemler çağırdı abimler hep beraber olalım neden bizi arka plana atıyorsunuz dedi diye güzel dille izah et sonuçta seninde bir ailen çevren var eşin çevresi insanı sıkıyor bunalıma sokuyor belli süre sonra mirc mirc oluyo iyilikten maraz cikiyo burda bi çok arkadaşın konularından okumussundur kesinlikle ipler sende olsun dengeyi sen kur herkese mesafeli ol inan kıymetli olursun diğer türlü olursa bi kere evde yokuz desen suratlar yerde çünkü beklenti yüksek
Dedim ya eğer gerçek anlamda dürüst ve doğru olanı yaparsanız gerisi teferruattırÇok haklısınız, bencil bir ailesi var eşimin bu yüzden nefes almama izin vermiyorlar . Aileme bile gitmemden rahatsızlık duyuyor kv .
Ama gitmezseniz nasıl insanabilir bir an önce paçaları sıva plan yap bir arada güzel vakit geçirmeye çalışın bir soğuk ili soğuk olur bakmışsın kendi ister olmuş sen yönlendirmezsen erkekler düz mantıklı insanlar tabiri caizse ay çekirdeği gibi güneş nereye bunlar orayaBunu tatli dille belirttim ama benim çevreme hep çok soğuk eşim. Bi yerden sonra kavga çıkıyor. Elbet oturacak bu evlilik diyorum ama benim yönlendirmem eşliğinde olmali değil mi?
Ona neymiş kimle görüştüğünüzden?Kv kendi çevremle birileriyle görüştüğümü gördükçe huzursuzluk yapıyor bu yüzden çekinirdim önceden artık çekinmiyorum . Yaşım küçük olduğu dolayısıyla ve sessiz sakin biri olmam dolayisiyla avucunun içine almaya çalıştı. Mesafeli olduğumu gördükçe eşimi dolduruyor buda bizi huzursuz ediyor açıkçası.
Mesela bazen eşime bazı konularda şikayetlerde bulunuyorlar eşim gelip onlar yüzünden hesap soruyor bende o sırada söylüyorum . Kendisi yokken kv nin benimle konuşmadığını söylemelimiyim? Benim rahatsiz olduğum şeyleri eşimin bazi kinularda onlarda direttigini hissediyorum . Yapmıyorlar canımı sıkan bazi seyleri.Ona neymiş kimle görüştüğünüzden?
Kayınvalideden çekinmeyin mesela size laf mı ediyor, cevabını verin saygınızı bozmadan. Ama eşinize şikayet edip sen cevabını ver demeyin, karışmıyorlar çünkü burada okuduğumuz konuların baş problemi bu. O yüzden eşinize şikayet edip, dırdırcı konumuna düşmeyin, kendi cevabınızı kendiniz verin.
gideceksiniz aileniz o sizinÇok haklısınız, bencil bir ailesi var eşimin bu yüzden nefes almama izin vermiyorlar . Aileme bile gitmemden rahatsızlık duyuyor kv .
Onlar şikayet ettiğinde eşiniz gelip size hesap mı soruyor, siz de deyin ki ailen neden bu sorunlarını bana söylemiyorlar çocuk gibi sana şikayet ediyorlar, bir kusurum varsa bana söylemelerini tercih ederim ama bana söylemiyorlar hatta sen yokken benimle hiç konuşmuyorlar deyin. Yapıcı bir şekilde konuşursanız böyle böyle siz değil onlar şikayetçi dırdırcı pozisyonuna düşerler.Mesela bazen eşime bazı konularda şikayetlerde bulunuyorlar eşim gelip onlar yüzünden hesap soruyor bende o sırada söylüyorum . Kendisi yokken kv nin benimle konuşmadığını söylemelimiyim? Benim rahatsiz olduğum şeyleri eşimin bazi kinularda onlarda direttigini hissediyorum . Yapmıyorlar canımı sıkan bazi seyleri.
Onlar şikayet ettiğinde eşiniz gelip size hesap mı soruyor, siz de deyin ki ailen neden bu sorunlarını bana söylemiyorlar çocuk gibi sana şikayet ediyorlar, bir kusurum varsa bana söylemelerini tercih ederim ama bana söylemiyorlar hatta sen yokken benimle hiç konuşmuyorlar deyin. Yapıcı bir şekilde konuşursanız böyle böyle siz değil onlar şikayetçi dırdırcı pozisyonuna düşerler.
çok teşekkür ederim , çok mantıklı sakinliğimi koruyarak eşimi kendime çekmeliyim . Birde eşim şuan çocuk istemediğini dile getiriyor. Ama bir çocuk görünce de ah ah diye çektiğini farkediyorum . Sizce çocuk yapmalı mıyım şu dönemde?
Rica ederim, sorunlarınızı tam olarak çözmeden yapmayın bence ve eşinizin istediğinden emin olun önce daha çok gençsiniz zaten.çok teşekkür ederim , çok mantıklı sakinliğimi koruyarak eşimi kendime çekmeliyim . Birde eşim şuan çocuk istemediğini dile getiriyor. Ama bir çocuk görünce de ah ah diye çektiğini farkediyorum . Sizce çocuk yapmalı mıyım şu dönemde?
Kondom üzerinde bir kaç oynama yaparak:)istemediğini söylüyorsa kendi kendine nasıl yapacaksın ki çocuğu?
2 yıloldu artik çocuk yapın diye baskı yapıyor ailesi bu yüzden, birde ilerde olmaz çok beklerseniz gibi şeyler duyuyorum.Rica ederim, sorunlarınızı tam olarak çözmeden yapmayın bence ve eşinizin istediğinden emin olun önce daha çok gençsiniz zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?