yanlış anlamayın ama bir şey soracagım neden nişanlılık döneminiz bu kadar uzadı
yanlış anlamayın ama bir şey soracagım neden nişanlılık döneminiz bu kadar uzadı
ay canım dur "Nisanlimla 4 senedir birlikteyiz" yazınca sen öle sandımBende hata canim anlatim bozuklugu olmus birazcikay canım dur "Nisanlimla 4 senedir birlikteyiz" yazınca sen öle sandım
ee uzatmayın tatlım fazla sizde 4 senedir birlikteyseniz nişanlılık dönemini uzatmaya gerek varmıki
Sevgiliyken tabi ailemin haberi yoktu hep gizli bulusuyoduk ama cok sIk degil tabi kendiler ilcede yasiyorlar. Cok sIk gelemiyodu yanima . Ne bilim bizde nisanlandik ailemin haberi olarak yapmak istiyorum biseylere onlarda izin vermiyor hal bole olunca gizli kapakli yapiliyor hersey tabi bu durumdan ikimizde hic hosnut degiliz.Sevgiliyken de mi durum böyleydi?
Benim okul olunca son sinifim bu sene ailem okulumun bitmesini isimin olmasini bekliyor o yuzden erteleniyor. Bi yandan haklilar kendi ayaklarimin uzerinde durmami istiyolar ama biz bekleyemiyoruz iste
Ailem cok eskide kaldi. Mesela babam nisanliyken kapinin onunden hic ayrilmazmis ole diyo annem biz kapinin onunden gecmeye korkuyoruz okul olunca benim son sinifim o elimii kolumu bagliyor yoksa beklememde. Benimde erkek kardesim var nisanda kuafore onu verdiler yanimda ablanla git yalniz birakma diye:)Ablam nişanlıyken ben çocuktum, beni verirlerdi yanlarına gezecekleri zaman. Ama 25 sene önceydi bu yaşananlar. Aileniz biraz eskide kalmış. Ben olsam ya bir ay içinde evlenirim ya da gezmeme izin verirsiniz diye tehdit ederdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?