Aile onayiyla nisanlisiyla yalniz kalamayanlar

kivimuz

Biz bize bize bizden fayda var...
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2012
299
36
118
Merhaba kizlar. Bu yazacagim dert midir bilmiyorum ama benim canimi sIkIyor. ailem yuzunden nisanlimla hic yalniz kalamiyorum. Dun aksam bayram ziyaretine geldiler ailesiyle basbasa oturup bi konusamadik. Bundan oncede cogu kez geldiler hic oturup konusamadik . Sebebi ise ailem. Nisanlimla 4 senedir birlikteyiz ailemi ikna edene kadar gobegim catladi. Iyi kotu kabul ettiler ama tabi babam emirlerini siraladi. Yok yalniz gelmeyecekmis nisanlim. Geliyosa ailesiyleymis , falan filan. Millete bakiyorum sozleniyo ertesi gun sozlusuyle gezmeler basbasa yemekler fotograf atiyolar. Tabi benimde zoruma gidiyor bu durum. Nisanlim zaten burda degil ilcede koyde ogretmenlik yapiyor gorusemiyoruz haliyle . Telefondan ha bire. Bize geldiklerinde goz goze bile gelemiyoruz saolsun butun gozler uzerimizde. Bende nisanlimla gezmek istiyorum ya da ben mi taviz veriyorum aileme bu konuda. Buyuk bi dert olmayabilir ama ozluyorum napim. Benim gibi olan var mi sizler basbasa kalabiliyo musunuz ailenizin onayiyla ? Cevaplarinizi bekliyorum kizlar...

yanlış anlamayın ama bir şey soracagım neden nişanlılık döneminiz bu kadar uzadı

ay canım dur "Nisanlimla 4 senedir birlikteyiz" yazınca sen öle sandım

Tahmin ediyim elinde telefonla çok konuşunca da sinirleniyordur kesin baban

ee uzatmayın tatlım fazla sizde 4 senedir birlikteyseniz nişanlılık dönemini uzatmaya gerek varmıki

Yapacak bir şey yok aileniz ikna olacağa benzemiyor. Bir an önce düğünü yapın sonra da istediğiniz her şeyi yaparsınız.

Sevgiliyken de mi durum böyleydi?

sevgılıyken nasıl gorustunuz?

Benim okul olunca son sinifim bu sene ailem okulumun bitmesini isimin olmasini bekliyor o yuzden erteleniyor. Bi yandan haklilar kendi ayaklarimin uzerinde durmami istiyolar ama biz bekleyemiyoruz iste
ee uzatmayın tatlım fazla sizde 4 senedir birlikteyseniz nişanlılık dönemini uzatmaya gerek varmıki

Sevgiliyken de mi durum böyleydi?
Sevgiliyken tabi ailemin haberi yoktu hep gizli bulusuyoduk ama cok sIk degil tabi kendiler ilcede yasiyorlar. Cok sIk gelemiyodu yanima . Ne bilim bizde nisanlandik ailemin haberi olarak yapmak istiyorum biseylere onlarda izin vermiyor hal bole olunca gizli kapakli yapiliyor hersey tabi bu durumdan ikimizde hic hosnut degiliz.

Benim okul olunca son sinifim bu sene ailem okulumun bitmesini isimin olmasini bekliyor o yuzden erteleniyor. Bi yandan haklilar kendi ayaklarimin uzerinde durmami istiyolar ama biz bekleyemiyoruz iste

o zaman bekle tatlım inan iş çok önemli dünyanın binbir türlü hali var kendi ayaklarının üstünde durman ailenin en tabii istegidir

Ablam nişanlıyken ben çocuktum, beni verirlerdi yanlarına gezecekleri zaman. Ama 25 sene önceydi bu yaşananlar. Aileniz biraz eskide kalmış. Ben olsam ya bir ay içinde evlenirim ya da gezmeme izin verirsiniz diye tehdit ederdim.

Gecmedi degil aklimdan benim okul olunca son sinifim onu bekliyolar sonra benim isim gucum olacakmis ondan sonra Allaha kaldik yani anlayacaginiz

Ailem cok eskide kaldi. Mesela babam nisanliyken kapinin onunden hic ayrilmazmis ole diyo annem biz kapinin onunden gecmeye korkuyoruz okul olunca benim son sinifim o elimii kolumu bagliyor yoksa beklememde. Benimde erkek kardesim var nisanda kuafore onu verdiler yanimda ablanla git yalniz birakma diye:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…