Aile onayiyla nisanlisiyla yalniz kalamayanlar

Yaslariniz kac canim?

Valla canim bende bir sene mucadele verdim olsun diye. Benim ailemde hemen kabul etmedi isini bahane ettiler ailesiyle uyusmayacaklarini dile getirdiler aile yapisini uymadigini soylediler onlar kirsalda yasiyodu benim okulumu bahane ettiler baya bende mucadele verdim. bir sene de baya kilo verdim . Allaha cok dua ettim olsun diye. Kac kere istemeye geldiler kimse yoktu yanimda hem annem hem babam bayagi cephe aldi. Dedim olursa o baskasiyla olmaz. 2 ay once razi oldular bir anda galiba acidilar bana . Cenem acildi yarami actin:)
Bence haline şükret ne güzel sevdiğinle nişanlanmışsın..
Birde kızı sevdiğine vermeyen aileler var o kızlar napsın..
Bkz: ben

bazı aileler özellikle babalar böyle durumlarda daha tutucu davranabiliyorlar
eee kolay değil elin adamı gelecek kızını alacak
belliki kabullenmekte zorlanıyor
okulun bitsin işini bul zaten engeliniz kalmaz
annenle konusabilirsin birbirimizi daha yakından tanımamız gerekiyor bu şekilde olmuyor diyebilirsin
aslında çok tatlı telaşlar bunlar yan yana gelmek için can atıyorsun ama yasaklar ağır basıyor
evlenince bu anları anımsar, ya gülersiniz ya sinir olursunuz

Kiz zaten evleneceksiniz ne yapalım bu da tuzu biberi olsun.. sizde sevgili oldugunuz günlere dönüp gizli gizli buluşun Allah tez vakitte nikah nasip etsin inş..

Ahh ahh ne diyim ki aynı süreç benide bekliyo Allah yardımcımız olsun..

Su an cok sinir oldugumuz kesin annem de bu konuda kati o babami dolduruyor maalesef. Benim bildigim anneler yapici olur ama bizde ole degil. O zaman bekleyecegiz hemen evlilikte yok

Eee eskiden oyleydi.......
Bide kucuk kardes yokmu yaninizda bi alana bi bedava misali

Bence haline şükret ne güzel sevdiğinle nişanlanmışsın..
Birde kızı sevdiğine vermeyen aileler var o kızlar napsın..
Bkz: ben

Ve ben... Ama ben kafaya yer ettim artık en geç iki seneye kaçıcammmm !!!!

Bence dert ya. Biraksinlarda gencliginizi, askinizi doya doya yaşasaniz ya ! Ben de olsam ben de cok üzülür, ozenirdim baskalarina. Sizin taviz vermenizle mi bilmiyorum ama ailenizin taviz verecegini sanmiyorum biraz eski kafalilar sanirim. Nisanliniz bu konuda ne diyor?

Nişanlın babandan izin isteyecek
Baba nişanlımı dışarı çıkartmak istiyorum müsadenizle 9 da geliriz diecek
8 de getirecek
Daha da sorun yapmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…