- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
Merhaba kizlar. Bu yazacagim dert midir bilmiyorum ama benim canimi sIkIyor. ailem yuzunden nisanlimla hic yalniz kalamiyorum. Dun aksam bayram ziyaretine geldiler ailesiyle basbasa oturup bi konusamadik. Bundan oncede cogu kez geldiler hic oturup konusamadik . Sebebi ise ailem. Nisanlimla 4 senedir birlikteyiz ailemi ikna edene kadar gobegim catladi. Iyi kotu kabul ettiler ama tabi babam emirlerini siraladi. Yok yalniz gelmeyecekmis nisanlim. Geliyosa ailesiyleymis , falan filan. Millete bakiyorum sozleniyo ertesi gun sozlusuyle gezmeler basbasa yemekler fotograf atiyolar. Tabi benimde zoruma gidiyor bu durum. Nisanlim zaten burda degil ilcede koyde ogretmenlik yapiyor gorusemiyoruz haliyle . Telefondan ha bire. Bize geldiklerinde goz goze bile gelemiyoruz saolsun butun gozler uzerimizde. Bende nisanlimla gezmek istiyorum ya da ben mi taviz veriyorum aileme bu konuda. Buyuk bi dert olmayabilir ama ozluyorum napim. Benim gibi olan var mi sizler basbasa kalabiliyo musunuz ailenizin onayiyla ? Cevaplarinizi bekliyorum kizlar...
Bence haline şükret ne güzel sevdiğinle nişanlanmışsın..
Birde kızı sevdiğine vermeyen aileler var o kızlar napsın..
Bkz: ben
25 yasindayiz canimYaslariniz kac canim?
25 yasindayiz canim
ikinizde mi?
Valla canim bende bir sene mucadele verdim olsun diye. Benim ailemde hemen kabul etmedi isini bahane ettiler ailesiyle uyusmayacaklarini dile getirdiler aile yapisini uymadigini soylediler onlar kirsalda yasiyodu benim okulumu bahane ettiler baya bende mucadele verdim. bir sene de baya kilo verdim . Allaha cok dua ettim olsun diye. Kac kere istemeye geldiler kimse yoktu yanimda hem annem hem babam bayagi cephe aldi. Dedim olursa o baskasiyla olmaz. 2 ay once razi oldular bir anda galiba acidilar bana . Cenem acildi yarami actin:)
Yaslariniz kac canim?
bence hobisi buZip zip neden her konuda yas soruyorsun? Merak ettim cidden.
ikinizde mi?
bazı aileler özellikle babalar böyle durumlarda daha tutucu davranabiliyorlar
eee kolay değil elin adamı gelecek kızını alacak
belliki kabullenmekte zorlanıyor
okulun bitsin işini bul zaten engeliniz kalmaz
annenle konusabilirsin birbirimizi daha yakından tanımamız gerekiyor bu şekilde olmuyor diyebilirsin
aslında çok tatlı telaşlar bunlar yan yana gelmek için can atıyorsun ama yasaklar ağır basıyor
evlenince bu anları anımsar, ya gülersiniz ya sinir olursunuz
Su an cok sinir oldugumuz kesin annem de bu konuda kati o babami dolduruyor maalesef. Benim bildigim anneler yapici olur ama bizde ole degil. O zaman bekleyecegiz hemen evlilikte yokbazı aileler özellikle babalar böyle durumlarda daha tutucu davranabiliyorlar
eee kolay değil elin adamı gelecek kızını alacak
belliki kabullenmekte zorlanıyor
okulun bitsin işini bul zaten engeliniz kalmaz
annenle konusabilirsin birbirimizi daha yakından tanımamız gerekiyor bu şekilde olmuyor diyebilirsin
aslında çok tatlı telaşlar bunlar yan yana gelmek için can atıyorsun ama yasaklar ağır basıyor
evlenince bu anları anımsar, ya gülersiniz ya sinir olursunuz
Bence haline şükret ne güzel sevdiğinle nişanlanmışsın..
Birde kızı sevdiğine vermeyen aileler var o kızlar napsın..
Bkz: ben
Yaslariniz kac canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?