Aile onayiyla nisanlisiyla yalniz kalamayanlar

Kivimuz diğer konuna bir sürü kişi yorum yaptı. Ama cevap yazmadın. Belki yeri burası değil ama en güncel konun bu, o yüzden buradan sormak istedim. Nişanlın evlendiğinizde onun ailesi ile birlikte yaşamanızı istiyordu, sen istemiyordun. Bu konuyu konuşup çözebildiniz mi?

Eğer çözemediyseniz, endişelenmen gereken başka konular var, görüşememeniz çokta önemli olmamalı.

Ben o konuya cevap yazmistim okumadiniz herhalde. O konuda dusuncelerimi dile getirdim nisanlima rahat edemeyecegimi evde hep bi misafir havasinin olacigini o da haklisin dedi hak verdi o zaman babam eahatsizdi gozum birsey gormuyodu dedi. Tabi bende hic gelmeyecekler demedim dememde sonucta benim ailemde gelir kalir yanimizda. Su an kendisi ilcede koyde ogretmenlik yapiyor bu sene haliyle evlenirsek oraya gidecegiz baya bi cikamayiz bu taraflara cok zor geliriz haliyle bole olunca zor biraz. Bunu kendisi soyledi evi birakamazlar uzak bi memlekete gidip dedi. Tabi erkek sonucta ne kadar guven olur sozunede

Aileniz illa ki gizli yapmanız için sizi buna daha çok teşvik ediyor gibiler..

4 sene boyunca nasıl görüşüyordunuz peki?
Aileniz illa ki gizli yapmanız için sizi buna daha çok teşvik ediyor gibiler..

4 sene boyunca nasıl görüşüyordunuz peki?
4 sene gizli bi sekilde gorustuk istemesemde bu durumdan rahatsiz olsamda. Zaten yakalandik.ilk ciktigimiz zamanlar anne ve babama biliyolardi baya bi sure sevgilimin oldugunu hic o konuyu acmadilar. Ta ki beni istemeye gelecekler diyene kadar

Umarım öyle olur canım, kaçırmışım ben senin yazdıklarını demek ki. Fakat evlenmeden önce tekrar son kez konuş bu konuyu ve evlendikten sonra sıkıntı yaşamak istemediğini söyle. Ev ev üzerine olmaz. Sonra pişman olursun.

Bende ole dusunuyorum ev ev ustune olmuyo maalesef bu konu acildikca rahatsizligimi dile getiriyorum bana hep ayril yol yakinken falan diyolar siz olsaniz ne der birakirdiniz kizlar ole hemen olmuyo maalesef:-(

ailen eski üsül uyguluyor..bundan 30 yıl önceleriydi...nişanlı kızı nişanlısıyla yalnız bir yere gönerilmezdi...yanına kesin birileri yapıştırılırdı...benimde başıma geldi..yanlız nişanlım dahi izin verilmezdi..ya yanında kardeş olacak...yada herhangi birileri....öyle sakınılıyordu ki...bir şeyler yaşanacak diye ödleri kopuyordu..sende evliliğini uzatma....bir önce yapın...rahat rahat gezin tozun....

Bovwer hele bi evlenyüzünü bile görmek istemezsin takilmaa746, member: 350217"]Merhaba kizlar. Bu yazacagim dert midir bilmiyorum ama benim canimi sIkIyor. ailem yuzunden nisanlimla hic yalniz kalamiyorum. Dun aksam bayram ziyaretine geldiler ailesiyle basbasa oturup bi konusamadik. Bundan oncede cogu kez geldiler hic oturup konusamadik . Sebebi ise ailem. Nisanlimla 4 senedir birlikteyiz ailemi ikna edene kadar gobegim catladi. Iyi kotu kabul ettiler ama tabi babam emirlerini siraladi. Yok yalniz gelmeyecekmis nisanlim. Geliyosa ailesiyleymis , falan filan. Millete bakiyorum sozleniyo ertesi gun sozlusuyle gezmeler basbasa yemekler fotograf atiyolar. Tabi benimde zoruma gidiyor bu durum. Nisanlim zaten burda degil ilcede koyde ogretmenlik yapiyor gorusemiyoruz haliyle . Telefondan ha bire. Bize geldiklerinde goz goze bile gelemiyoruz saolsun butun gozler uzerimizde. Bende nisanlimla gezmek istiyorum ya da ben mi taviz veriyorum aileme bu konuda. Buyuk bi dert olmayabilir ama ozluyorum napim. Benim gibi olan var mi sizler basbasa kalabiliyo musunuz ailenizin onayiyla ? Cevaplarinizi bekliyorum kizlar...[/QUOTE]
Bosveer hele bi evlen yuzunu

Nisanliyken onu daha yakindan tanimalisin ki, hosuna gitmeyen bir sey olursa evlenmeden once vazgecesin diye. gezmek seninde hakkin. bence gizlice bulus. yakalrlarsa da nisanlimla bulusmayacagimla kimle bulusacagim de

biz ne evliyiz ne de nişanlı ama ailem hep güvenirdi bana, zeyna gibiyim biraz bir buçuk yıldır beraberiz 2 ay önce tanıştırdım ona da güveniyorlar. tabii aile ne de olsa, bir bakıma haklılar da ama nişanlısınız daha göz göze gelememek ne demek. durumunuz müsaitse uzatmadan yolunuzu bulun bence

Boşveer.. Her ne kadar seninki haklı bir istek olsa da, ailen değişmez canım..
Onun için ne sen üzül, ne de ailen üzülsün.. Boşuna düğün öncesi sorun yaşamayın..
4 yıl sabrettiniz madem, 7-8 ay daha dayanın, sonra da... WELCOME TO MIAMI..: )

Bende ole dusunuyorum ev ev ustune olmuyo maalesef bu konu acildikca rahatsizligimi dile getiriyorum bana hep ayril yol yakinken falan diyolar siz olsaniz ne der birakirdiniz kizlar ole hemen olmuyo maalesef:-(

Ben olsam evliliğin iki kişilik olduğunu ve ailesiyle asla aynı evde yaşamayacağımı söylerdim. Eğer ilerde böyle bir düşüncen varsa, şimdilik sen haklısın diyorsan, baştan bitsin derdim. Ailesinden başka bir şey düşünmüyorsa, seni onlara hizmetçi olarak alacaksa, hiç evlenme daha iyi. Nişanlın evliliği erkeğin ve erkek ailesinin baskın olduğu bir yapı olarak görüyorsa yandın demektir. Ailende zaten başlangıçta isteksizmiş. Belki de senin göremediğin bir şeyi görüyorlardır. Yerinde olsam evlenmek için bekler, nişanlım değişmezse de ayrılırdım. Böyle evlilik olmaz.

Yapacağınız en güzel iş bir an önce düğünü yapmak. Nişanlıyken size tek başına da gelip gidebilmeli ki, aile yaşantınızı görsün, ailenizin size nasıl davrandığını görsün. Şuanda gördüğü şey, babanızın sizi sıktığı, başbaşa görüştürmediği. Bir bakıma iyi birşey. Babanızdan biraz çekinir. Diğer yandan, evlendikten sonra ailenize göndermezse? Şimdi benim karımsın şimdi de ben seni yalnız göndermiyorum derse? Beşer şaşar demişler. Siz nişan dönemini fazla uzatmayın derim.

merhaba kivimuz bende iki sene nişanlı kaldım benimde ailem yalnız vakit geçirmemi istemezdi sonuç:içimde kalan bir sürü yaşanmamışlıklar ama güzel tarafı ne biliyormusun 10 yıllık evliyim ikide çocuğum var olurda eve gelmeden önce dışarda buluşmamız falan gerekirse yada dışarda çocuklar olmadan bir yere gidiceksek inanılmaz heyecanlanıyorum yeni yetmeler gibi elini tutuyorum sanki çıkma dönemimizdeymişisz gibi...

benim babacımda öyleydi bizde hemencik evlendik düğünü 1 sene önceye çektik iyi halt ettik

Bazı ailelerde böyle şeyler var evet. 4 senedir birlikte olduğunuz dönem de gezmişsinizdir ama herhalde? Sanırım son iki ay içinde böyle şeyler yok.

iyide bu görüşler çok eskide kaldı
bi şekilde başbaşa kalmanız lazım
annen babanı ikna etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…