Ben o konuya cevap yazmistim okumadiniz herhalde. O konuda dusuncelerimi dile getirdim nisanlima rahat edemeyecegimi evde hep bi misafir havasinin olacigini o da haklisin dedi hak verdi o zaman babam eahatsizdi gozum birsey gormuyodu dedi. Tabi bende hic gelmeyecekler demedim dememde sonucta benim ailemde gelir kalir yanimizda. Su an kendisi ilcede koyde ogretmenlik yapiyor bu sene haliyle evlenirsek oraya gidecegiz baya bi cikamayiz bu taraflara cok zor geliriz haliyle bole olunca zor biraz. Bunu kendisi soyledi evi birakamazlar uzak bi memlekete gidip dedi. Tabi erkek sonucta ne kadar guven olur sozunedeKivimuz diğer konuna bir sürü kişi yorum yaptı. Ama cevap yazmadın. Belki yeri burası değil ama en güncel konun bu, o yüzden buradan sormak istedim. Nişanlın evlendiğinizde onun ailesi ile birlikte yaşamanızı istiyordu, sen istemiyordun. Bu konuyu konuşup çözebildiniz mi?
Eğer çözemediyseniz, endişelenmen gereken başka konular var, görüşememeniz çokta önemli olmamalı.
Aileniz illa ki gizli yapmanız için sizi buna daha çok teşvik ediyor gibiler..
4 sene boyunca nasıl görüşüyordunuz peki?
4 sene gizli bi sekilde gorustuk istemesemde bu durumdan rahatsiz olsamda. Zaten yakalandik.ilk ciktigimiz zamanlar anne ve babama biliyolardi baya bi sure sevgilimin oldugunu hic o konuyu acmadilar. Ta ki beni istemeye gelecekler diyene kadarAileniz illa ki gizli yapmanız için sizi buna daha çok teşvik ediyor gibiler..
4 sene boyunca nasıl görüşüyordunuz peki?
Umarım öyle olur canım, kaçırmışım ben senin yazdıklarını demek ki. Fakat evlenmeden önce tekrar son kez konuş bu konuyu ve evlendikten sonra sıkıntı yaşamak istemediğini söyle. Ev ev üzerine olmaz. Sonra pişman olursun.Ben o konuya cevap yazmistim okumadiniz herhalde. O konuda dusuncelerimi dile getirdim nisanlima rahat edemeyecegimi evde hep bi misafir havasinin olacigini o da haklisin dedi hak verdi o zaman babam eahatsizdi gozum birsey gormuyodu dedi. Tabi bende hic gelmeyecekler demedim dememde sonucta benim ailemde gelir kalir yanimizda. Su an kendisi ilcede koyde ogretmenlik yapiyor bu sene haliyle evlenirsek oraya gidecegiz baya bi cikamayiz bu taraflara cok zor geliriz haliyle bole olunca zor biraz. Bunu kendisi soyledi evi birakamazlar uzak bi memlekete gidip dedi. Tabi erkek sonucta ne kadar guven olur sozunede
Bende ole dusunuyorum ev ev ustune olmuyo maalesef bu konu acildikca rahatsizligimi dile getiriyorum bana hep ayril yol yakinken falan diyolar siz olsaniz ne der birakirdiniz kizlar ole hemen olmuyo maalesef:-(Umarım öyle olur canım, kaçırmışım ben senin yazdıklarını demek ki. Fakat evlenmeden önce tekrar son kez konuş bu konuyu ve evlendikten sonra sıkıntı yaşamak istemediğini söyle. Ev ev üzerine olmaz. Sonra pişman olursun.
Bende ole dusunuyorum ev ev ustune olmuyo maalesef bu konu acildikca rahatsizligimi dile getiriyorum bana hep ayril yol yakinken falan diyolar siz olsaniz ne der birakirdiniz kizlar ole hemen olmuyo maalesef:-(
Merhaba kizlar. Bu yazacagim dert midir bilmiyorum ama benim canimi sIkIyor. ailem yuzunden nisanlimla hic yalniz kalamiyorum. Dun aksam bayram ziyaretine geldiler ailesiyle basbasa oturup bi konusamadik. Bundan oncede cogu kez geldiler hic oturup konusamadik . Sebebi ise ailem. Nisanlimla 4 senedir birlikteyiz ailemi ikna edene kadar gobegim catladi. Iyi kotu kabul ettiler ama tabi babam emirlerini siraladi. Yok yalniz gelmeyecekmis nisanlim. Geliyosa ailesiyleymis , falan filan. Millete bakiyorum sozleniyo ertesi gun sozlusuyle gezmeler basbasa yemekler fotograf atiyolar. Tabi benimde zoruma gidiyor bu durum. Nisanlim zaten burda degil ilcede koyde ogretmenlik yapiyor gorusemiyoruz haliyle . Telefondan ha bire. Bize geldiklerinde goz goze bile gelemiyoruz saolsun butun gozler uzerimizde. Bende nisanlimla gezmek istiyorum ya da ben mi taviz veriyorum aileme bu konuda. Buyuk bi dert olmayabilir ama ozluyorum napim. Benim gibi olan var mi sizler basbasa kalabiliyo musunuz ailenizin onayiyla ? Cevaplarinizi bekliyorum kizlar...
Merhaba kizlar. Bu yazacagim dert midir bilmiyorum ama benim canimi sIkIyor. ailem yuzunden nisanlimla hic yalniz kalamiyorum. Dun aksam bayram ziyaretine geldiler ailesiyle basbasa oturup bi konusamadik. Bundan oncede cogu kez geldiler hic oturup konusamadik . Sebebi ise ailem. Nisanlimla 4 senedir birlikteyiz ailemi ikna edene kadar gobegim catladi. Iyi kotu kabul ettiler ama tabi babam emirlerini siraladi. Yok yalniz gelmeyecekmis nisanlim. Geliyosa ailesiyleymis , falan filan. Millete bakiyorum sozleniyo ertesi gun sozlusuyle gezmeler basbasa yemekler fotograf atiyolar. Tabi benimde zoruma gidiyor bu durum. Nisanlim zaten burda degil ilcede koyde ogretmenlik yapiyor gorusemiyoruz haliyle . Telefondan ha bire. Bize geldiklerinde goz goze bile gelemiyoruz saolsun butun gozler uzerimizde. Bende nisanlimla gezmek istiyorum ya da ben mi taviz veriyorum aileme bu konuda. Buyuk bi dert olmayabilir ama ozluyorum napim. Benim gibi olan var mi sizler basbasa kalabiliyo musunuz ailenizin onayiyla ? Cevaplarinizi bekliyorum kizlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?