Aile onayiyla nisanlisiyla yalniz kalamayanlar

Nisanlilik dönemi kadar güzel bir dönem yoktur...

Yemege cikmak.
Gogusunu gere gere gezmek. Vs vs...
Zaten nisanlilik.donemide ciftler rahat gezsin diyedir , ailen nedrn izin verniyor ?
Sen bu cocukla 4 yil beraberdin , ailende bunu biliyor, gorustugunude biliyorlar yani cocugu alip sokaktan birgunde getirmedin dimi..
Neden simdi boyle yapiyolar ki , sacmalik...

amaaaan o ne be oyleeee :d valla soz yapmistik baslamisti 3 gunde bir gelmeye 2 ay sonrasi nisan yaptik haftanin 4 gunu bizdeydi evde yalniz kalmiyorduk tabi ama kisitlama gibi bisey yoktu..okey oynardik hep beraber film izlerdik vs vs zaten hafta iici gezioduk sonra o bize geliodu donuste.... cay kahve eve giderdi.. hafta sonlari zaten beraberdik ;D nisanlilik donemim harika gecti.. size tek gelmesini istememsi cok tuhaf geldi annem anlatir dedem cok sert oldugu halde babam tek gidermis annemi gormeye ozamanlar bile bukadar yokmus be :d allah sabir versin

Babam biraz serttir. Yok dedigi zaman yok o orda kalir ustune laf soyleyemezsin. Eski kafa olduklari kesin sevgilimin olmasina bile karsi ciktilar zor nisanlandik. Yok neymis eskiden bolemiymis aileler kim dersee oymus. Yok cocuk ergenlige girer girmez gozu acilmadan evlendirilecekmis daha bir suru. Haliyle ozeniyorum tabi cevremdekilere. Nisanlilariyla geziyolar sozleniyolar ertesi gun yemege cikiyolar ailelerinden gizlide yapmiyolar hepsinin haberi var. Bilemiyorum bu boyle surecek herhalde

Neden yapiyorlar anlamiyorum. Zaten calisiyor kendi bi bayramlarda hafta sonlari var ama onada karsi cikiyorlar. Benim abimde i da giderdi ona kisitlama yok tabi ben ole diyincede on da yaptiklari hataymis bizde yapmayacakmis. Aileme disardan baksan okumus annem babam gel gelelim okumak yetmiyor iste. Valla cocugu sIkarsan daha kotu seyler yapacak gizli gizli yapacak bu da kimsenin hosuna gitmeyecek

Nişanlın babandan izin isteyecek
Baba nişanlımı dışarı çıkartmak istiyorum müsadenizle 9 da geliriz diecek
8 de getirecek
Daha da sorun yapmaz
Valla daha onceden acik acik konustu tek gelmeyecek ailesiyle gelecek onceden sarti koydu

Ailenden gizli dışarda görüş sende bizi yanlız bırakmıyor sunuz dersen annenler yanlış anlayabilir

Çok sinir bozucu bir durum. Siz aileniz de durumunuzu bilsin, daha rahat görüşüp birlikte daha çok vakit geçirebilmek için, ailelerinize kötü söz gelmesin diye ailelerinize söyleyip nişanlanıyorsunuz. Kısıtlamak için değil. Siz de bilirsiniz kimsenin haberi olmadan gezip tozmayı. Hiç sevmiyorum böyle şeyleri. Nişanlınız bunları biriktirip biriktirip ilerde sizi ailenizle görüşmeniz gibi konularda kısıtlayabilir de Allah korusun. Bir tanıdığımın nişanlıyken sizin gibi sıkıntıları vardı. Evlendikten sonra eşi de ailesiyle görüşmesine izin vermedi, vermiyor.

Kendileri de yaşamış, görmüş. Size karşı daha esnek olmalılar. Böyle konular yüzünden erkek arkadaşım olunca aileme hemen anlatmayı düşünmüyorum. Ne zaman ki evleneceğimiz zaman için karar veririz, o zaman söylerim. Çünkü aileler bildikten sonra sürekli bir baskı ve kontrol hali oluyor. İnşAllah erkek arkadaşınız bahsettiğimiz gibi olmaz. Size anlattığım aile kızlarıyla damatlarını nişan alışverişine bile yalnız yollamamışlar. Buluşacaklarında kızın kızkardeşini de zorla yanlarında gönderiyorlarmış. Çocuk da 'Ailen nişanlıyken seni, bana göstermiyordu. Onlar da seni görmeyecek' diyormuş.

Aaah ah şu ağırlıklarımızı en başından koysak çok iyi oluyor da işte... Kiminle nerede ne yapacağıma ben karar veririm, kimseden de kalkıp izin istemem. Ki bu adam benim nişanlımsa daha ne? Sabır diliyorum...

Yine onlarin yaninda kiz jkardesi gitmis bizde nisan alisverisinde annem yengem kaynanam gorumcem cumbur cemaat hep birlkte. Kuafore bile yalniz gitmim diye erkek kardesimi verdiler yanima o derece 25 yasinda insanim neyi yanlis dogru yapabilecek yastayi
m gelgelelim aileler ole degil . Simdilik visey dedigi yok nisanliminda ilerde basima kalkmaz ins

Benim sonumda senin gibi olacak kardeş benimde sevgilim doğuda öğretmen. Ankdayım bende ailem tanıyor. Arada sırada geliyor ank ya günde 1 2 saatten fazla zamangeçiremedik . Eve akşam 7 de gelince suratlar asılıyor. Sabrediyorum bende evlenincede karışmazlar herhalde

24 yaşındayım en çok zoruna giden küçük yiğenlerim 11 e kadar dışardayken benim 7 de eve gelmem sorun oluyor. Sevgilimede dedim kız anne babası sonuçta korumacı oluyorlar evlensiye kadar idare etcez artık napalım dedim o da hak verdi

İyice abartmışlar. Nişanlınıza bunun sizin elinizde olmadığını, evlenene kadar anlayışlı olmasını istediğinizi söyleyin. İnşAllah kin tutan biridi değildir nişanlınız. Herkes aynı olmaz.

Sevgilimi ailem biliyor.
Görüşeceğiniz zaman haber verin izin alın dediler.(!)
3 ay da 2 defa zor izin alabildim o da 2 saatcik
Demem o ki gizli saklı daha çok görüşüyorduk bu aileler bir tuhaf

Aileniz illa ki gizli yapmanız için sizi buna daha çok teşvik ediyor gibiler..

4 sene boyunca nasıl görüşüyordunuz peki?

valla canim diger konularina bakarak konusuyorum, insaallah o yorumlarimizi da okumussundur.. sizin iliskide su an basbasa kalamamaktan daha ciddi sorunlar var.. bence once onlara yogunlas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…