- Konu Sahibi nobodysperfect
Kolay kolay kimseye ayrılın denmez ama sizin durumunuz o kadar zor ki. şikayet ettiğiniz konular az uz şeyler değil. Nasıl dayanacaksınız evlendikten sonra. Yaşınız çok genç. Bu şekilde bir ömür geçer mi? Bazı durumlar idare edilebilir oluyor ve insanlar birbirine katlanıyor ama siz daha evli bile değilsiniz. Nasıl bitirirsiniz yada bitirmek istermisiniz bilmiyorum ama çok iyi düşününMerhaba arkadaşlar 2017 yılından bu yana uzak mesafe ilişkisiyle devam ettirdiğim bir ilişkim var. O ankara'da ben İstanbul'da bu yılın mayıs ayında aileler arası yüzük taktık. Geçen hafta ev bakmak eşya bakmak için ankaraya ablamla gittik. Gerçekten hiç birşey uzaktan görüldüğü gibi yada onun günübirlik istanbula geldiği gibi olmuyormuş. İlk gün ankaraya gittik annesi yaprak sarması ve sigara böreği yapmıştı yoldan geldik bayada acıkmıştık sanırım kadının el lezzeti olmadığından tam bir fiyaskoydu, nişanlım ablamla avm'ye gittik orada yedik gelirken liva isminde güzel bir pastane var oradan kuru pasta aldık elimiz boş gelmeyelim diye ablamla zile bastık kapıya gelen giden yok, ablası gelmiş eve gördü hiç kalkmadı hoş geldiniz demedi bile bizde annesine kuru pastayı güzelce uzatıp ablamla balkona geçtik sonrasında içeri gittik hoş geldin dedi ama öyle içten olmayan şekilde sonrasında sen misafire ikram etmeden kuru pastayı oturup açıp ye önümüze çay bile getirmediler. Diğer günlerde bunlardan farklı olmadı makarna mantar ablamla annesi yaptı kaldığımız üç gün o yemeği teklif ettiler, sabah çok geç uyanıyorlardı, cuma günü acillik oldum baya halsizlikten serum takılıp eve geldim annem gibi bir sıcak çorba önüme gelir dedim. Annesi demişki istemedi söylemediki. Biz ablamla dışarı çıkıcaz dediğimizde nişanlım tamam çıkın diyip gelmedi. Ve en önemlisi belki bunca sene biliyodun da diyebilirsiniz. Nişanlım hijyen konusunda sifir diş fırçalamas hep ben söylerim kıyafetine giyimine önem vermez sağlığına dikkat etmez ce çok sigara içer utanarak söylüyorum midem bulanıyor artık onu öpmek sarılmak istemiyorum koktuğu için. Ayrıca bu ev bulme konusunda ailesi çok baskı yapıyor sonuçta bi ev ucuz birşey bulun oturun evi satın almayacaksınız diyo, bir ev baktık içime sinmedi annesi durmadan güzeldi unp beğenmedi diyip bana atıyo sorumluluğu sırf annemi özledim dedim biraz ağladğm diye böyle evlilik olmaz oğlumun başını yakamam ithamlarında bulundu derdimi paylaşmak istedim napıcam bilmiyorum yıllarım bir hiç uğruna gitti 1992 doğumluyum artık mutlu olamam Sevemem diyede çok korkuyorum