- 30 Ocak 2013
- 29.604
- 44.183
- 798
- Konu Sahibi nobodysperfect
+1Daha başlangıçta böyle sevgilinizden de tiksiniyorsunuz e aile de sorunlu? Neden bir ömrü harcamak için mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
+1Daha başlangıçta böyle sevgilinizden de tiksiniyorsunuz e aile de sorunlu? Neden bir ömrü harcamak için mi?
Bu adamla bir ömür geçirmek için bile bile adım atıyorsunuz,midem bulandıNişanlım hijyen konusunda sifir diş fırçalamas hep ben söylerim kıyafetine giyimine önem vermez sağlığına dikkat etmez ce çok sigara içer utanarak söylüyorum midem bulanıyor artık onu öpmek sarılmak istemiyorum koktuğu için.
Aslında karakter olarak bu şekilde naparım ne ederim birazda çevre yüzünden böyle düşünüyorum. Lisedeki tüm kız arkadaslarimın cocuklari bile var evlilik bir başarı kesinlikle değil ama baktığınız zaman yaş geçtikçe daha zor oluyor gibi geliyor.1992 dogumluyumu görünce yaşıtım bir kızın bu hâline üzüldüm. Niye bunları çekiyorsun. Birde 1992 li degil de 1892 li gibi konuşuyorsun tövbe est. Yaşın genç ne bu boyle başkası olmaz sevmem sevilemem karamsarlığı. Emin ol evlenince bu düşüncelerin ne kadar boş muş onu anlıyorsun.
En en başta böylesi kötü değildi yine çeki düzen verirdi dişleri hiç tertemiz bembeyaz olmadı ama en azından ilişkinin başında fırçalar daha dikkat ederdiBu adamla bir ömür geçirmek için bile bile adım atıyorsunuz,midem bulandı![]()
Ankaradan geldikten sonra ben özel bi hastanede calısıyorum odada çalıştığım kızlardan biri hastaymış korona bulaştırdı o yüzden ablamda bende şuan izolasyondayız şu hastalık süreci bitince bir gelişme yaşanırne oldu acaba olayda bi gelisme varmı
Benim eşim nişanliyken bana kibar gorunmek için pizzayi çatal biçakla yiyordu. Dilimleri yemek varken)) şimdi bile der guluruz. Evlendikden somra rahat oluyorlar ya hem de fazlasiyla. Seninki şimdiden boyleyse evlendikden sonraki rahatliğini dusunemiyorum. Ama belki de nasilsa oyle biridir. Yine de bak bakalim değiştire biliyor musun. Kenardan hemen ayril demek kolay. Evet sağlam ilişki değil. Ama belliki evden hiçbir şey gorememiş. Belki sen değişirsin onu. Riske atmaya değer mi? Bu senin sevgine bagli. Şimdiden iğreniyorsan açikca soyle. Zaten kafanda bitirme ihtimali de varsa açikca soyle herşeyi. Mesela sor ona. Ben dislerimi firçalamasam. Hep sigara koksam hoşlanirmisin? Bu tur şeyler beni senden uzaklaşdiriyor. Eğer umrundaysa bir çare bul. Umrunda değilse de ben devam edemiycem de.Merhaba arkadaşlar 2017 yılından bu yana uzak mesafe ilişkisiyle devam ettirdiğim bir ilişkim var. O ankara'da ben İstanbul'da bu yılın mayıs ayında aileler arası yüzük taktık. Geçen hafta ev bakmak eşya bakmak için ankaraya ablamla gittik. Gerçekten hiç birşey uzaktan görüldüğü gibi yada onun günübirlik istanbula geldiği gibi olmuyormuş. İlk gün ankaraya gittik annesi yaprak sarması ve sigara böreği yapmıştı yoldan geldik bayada acıkmıştık sanırım kadının el lezzeti olmadığından tam bir fiyaskoydu, nişanlım ablamla avm'ye gittik orada yedik gelirken liva isminde güzel bir pastane var oradan kuru pasta aldık elimiz boş gelmeyelim diye ablamla zile bastık kapıya gelen giden yok, ablası gelmiş eve gördü hiç kalkmadı hoş geldiniz demedi bile bizde annesine kuru pastayı güzelce uzatıp ablamla balkona geçtik sonrasında içeri gittik hoş geldin dedi ama öyle içten olmayan şekilde sonrasında sen misafire ikram etmeden kuru pastayı oturup açıp ye önümüze çay bile getirmediler. Diğer günlerde bunlardan farklı olmadı makarna mantar ablamla annesi yaptı kaldığımız üç gün o yemeği teklif ettiler, sabah çok geç uyanıyorlardı, cuma günü acillik oldum baya halsizlikten serum takılıp eve geldim annem gibi bir sıcak çorba önüme gelir dedim. Annesi demişki istemedi söylemediki. Biz ablamla dışarı çıkıcaz dediğimizde nişanlım tamam çıkın diyip gelmedi. Ve en önemlisi belki bunca sene biliyodun da diyebilirsiniz. Nişanlım hijyen konusunda sifir diş fırçalamas hep ben söylerim kıyafetine giyimine önem vermez sağlığına dikkat etmez ce çok sigara içer utanarak söylüyorum midem bulanıyor artık onu öpmek sarılmak istemiyorum koktuğu için. Ayrıca bu ev bulme konusunda ailesi çok baskı yapıyor sonuçta bi ev ucuz birşey bulun oturun evi satın almayacaksınız diyo, bir ev baktık içime sinmedi annesi durmadan güzeldi unp beğenmedi diyip bana atıyo sorumluluğu sırf annemi özledim dedim biraz ağladğm diye böyle evlilik olmaz oğlumun başını yakamam ithamlarında bulundu derdimi paylaşmak istedim napıcam bilmiyorum yıllarım bir hiç uğruna gitti 1992 doğumluyum artık mutlu olamam Sevemem diyede çok korkuyorum
Açıkçası bu hijyen sebebiyle 2019 yılında bir ayrılığımız olmuştu söylemiştim kendine dikkat etmiyosun diye. Sevdiğim biri bana bunu söylese kendime yediremez çok daha önem gösterirdim. Sonra nasıl olduysa barıştık değişen hiç birşey olmadı yine aynı. Şu konuda çok haklısınız ailesinden temizlik adına hiç birşey görmediği açık ve net. Yorumunuz için teşekkür ederimBenim eşim nişanliyken bana kibar gorunmek için pizzayi çatal biçakla yiyordu. Dilimleri yemek varken)) şimdi bile der guluruz. Evlendikden somra rahat oluyorlar ya hem de fazlasiyla. Seninki şimdiden boyleyse evlendikden sonraki rahatliğini dusunemiyorum. Ama belki de nasilsa oyle biridir. Yine de bak bakalim değiştire biliyor musun. Kenardan hemen ayril demek kolay. Evet sağlam ilişki değil. Ama belliki evden hiçbir şey gorememiş. Belki sen değişirsin onu. Riske atmaya değer mi? Bu senin sevgine bagli. Şimdiden iğreniyorsan açikca soyle. Zaten kafanda bitirme ihtimali de varsa açikca soyle herşeyi. Mesela sor ona. Ben dislerimi firçalamasam. Hep sigara koksam hoşlanirmisin? Bu tur şeyler beni senden uzaklaşdiriyor. Eğer umrundaysa bir çare bul. Umrunda değilse de ben devam edemiycem de.
oğlumun başını yakamam ithamlarında bulunduğunda asıl ben böyle bir aileye gelin gelerek kendi başımı yakamam deseydiniz balık baştan kokuyor neyi bekliyorsunuz ayrılmak için.Merhaba arkadaşlar 2017 yılından bu yana uzak mesafe ilişkisiyle devam ettirdiğim bir ilişkim var. O ankara'da ben İstanbul'da bu yılın mayıs ayında aileler arası yüzük taktık. Geçen hafta ev bakmak eşya bakmak için ankaraya ablamla gittik. Gerçekten hiç birşey uzaktan görüldüğü gibi yada onun günübirlik istanbula geldiği gibi olmuyormuş. İlk gün ankaraya gittik annesi yaprak sarması ve sigara böreği yapmıştı yoldan geldik bayada acıkmıştık sanırım kadının el lezzeti olmadığından tam bir fiyaskoydu, nişanlım ablamla avm'ye gittik orada yedik gelirken liva isminde güzel bir pastane var oradan kuru pasta aldık elimiz boş gelmeyelim diye ablamla zile bastık kapıya gelen giden yok, ablası gelmiş eve gördü hiç kalkmadı hoş geldiniz demedi bile bizde annesine kuru pastayı güzelce uzatıp ablamla balkona geçtik sonrasında içeri gittik hoş geldin dedi ama öyle içten olmayan şekilde sonrasında sen misafire ikram etmeden kuru pastayı oturup açıp ye önümüze çay bile getirmediler. Diğer günlerde bunlardan farklı olmadı makarna mantar ablamla annesi yaptı kaldığımız üç gün o yemeği teklif ettiler, sabah çok geç uyanıyorlardı, cuma günü acillik oldum baya halsizlikten serum takılıp eve geldim annem gibi bir sıcak çorba önüme gelir dedim. Annesi demişki istemedi söylemediki. Biz ablamla dışarı çıkıcaz dediğimizde nişanlım tamam çıkın diyip gelmedi. Ve en önemlisi belki bunca sene biliyodun da diyebilirsiniz. Nişanlım hijyen konusunda sifir diş fırçalamas hep ben söylerim kıyafetine giyimine önem vermez sağlığına dikkat etmez ce çok sigara içer utanarak söylüyorum midem bulanıyor artık onu öpmek sarılmak istemiyorum koktuğu için. Ayrıca bu ev bulme konusunda ailesi çok baskı yapıyor sonuçta bi ev ucuz birşey bulun oturun evi satın almayacaksınız diyo, bir ev baktık içime sinmedi annesi durmadan güzeldi unp beğenmedi diyip bana atıyo sorumluluğu sırf annemi özledim dedim biraz ağladğm diye böyle evlilik olmaz oğlumun başını yakamam ithamlarında bulundu derdimi paylaşmak istedim napıcam bilmiyorum yıllarım bir hiç uğruna gitti 1992 doğumluyum artık mutlu olamam Sevemem diyede çok korkuyorum
İçerde bu muhabbet dönüyordu ablam annesi ve babası, zor tuttum kendimi içeri gidip söylememek için söylersem saygısızlık yaparmıyım diyede düşündüm hem evlerinde kalıp hem ben kendi başımı yakamam dersem diye. Ablamda sağolsun niye kardeşime böyle bir kelime kullanıyorsunda demedioğlumun başını yakamam ithamlarında bulunduğunda asıl ben böyle bir aileye gelin gelerek kendi başımı yakamam deseydiniz balık baştan kokuyor neyi bekliyorsunuz ayrılmak için.
ben girer söylerdim yüzüğüde bırakır çıkardım, bu aileye gelin olunmaz şimdiden tiksindiğiniz adamla karı koca hayatı yaşayamazsınız evlenince düzelir diye düşünüyorsanız hiç düşnmeyin yıllar geçtikçe daha kötü olacak ben kolay kolay ayrılık taraftarı olmam ama sonra üzüleceğinize şimdi üzülün 1-2 gün üzülür unutursunuz.İçerde bu muhabbet dönüyordu ablam annesi ve babası, zor tuttum kendimi içeri gidip söylememek için söylersem saygısızlık yaparmıyım diyede düşündüm hem evlerinde kalıp hem ben kendi başımı yakamam dersem diye. Ablamda sağolsun niye kardeşime böyle bir kelime kullanıyorsunda demedi
İnanın olayları olduğu gibi anlattım fazlası vardır eksiği yok. Gerçekten düşününce bile kanım çekiliyorHer şeyi geçtim tiksindiğiniz biriyle ömür geçmez. 3 5 gün değil ki görmezden gelesinAile uyumu da kesinlikle çok çok önemli.Ne kadar aman nolcak herkes kendi evinde mantığı yürütülse de mümkün değil o uyumsuzluklar huzur bozar kaçış yok.Bugün evi beğenmemene laf eden yarın çocuğun alt değiştirme şekline eder.O değersizliği hissettirmişler bariz bir şekilde
çok abartan biri değilseniz sıkıntı...
Henüz ayrılıkla ilgili konuşamadım, ankara'dan geldikten sonra hastanede çalışıyorum oradaki kız arkadaş yüzünden korona testim pozitif çıktı bugün 10. günüm şu sağlığım yerine gelirse düzgünce konuşucamDiğer mesajları okumadım ama inşallah ayrılmışsınızdır bu insanlarla ömür geçmez çok üzülürsünüz en basiti size değer veren kimse yok üzgünüm sonunuzu göremiyorm.
Ablam 78 doğumlu bekar çalışmıyor çok girişken biri değil.ben bir de ablanızın yaşını ve medeni durumunu merak ettim desem
50 civarında mı yaşı yahut kendisi bekar mı
yani karşı tarafla ilişkiler konusunda pek başarılı değil gibi geldi
siz çalışan bir kadın olarak daha iyi bir şekilde bu ilişkiyi yani misafirlik düzenini yönetebilmeliydiniz, yani hastanede çalışan birisinin zaten her tür insana alışkınlığı vardır
Tiksindiğiniz adamla aynı eve gireceksiniz evlenince umarım bilginiz vardır.Merhaba arkadaşlar 2017 yılından bu yana uzak mesafe ilişkisiyle devam ettirdiğim bir ilişkim var. O ankara'da ben İstanbul'da bu yılın mayıs ayında aileler arası yüzük taktık. Geçen hafta ev bakmak eşya bakmak için ankaraya ablamla gittik. Gerçekten hiç birşey uzaktan görüldüğü gibi yada onun günübirlik istanbula geldiği gibi olmuyormuş. İlk gün ankaraya gittik annesi yaprak sarması ve sigara böreği yapmıştı yoldan geldik bayada acıkmıştık sanırım kadının el lezzeti olmadığından tam bir fiyaskoydu, nişanlım ablamla avm'ye gittik orada yedik gelirken liva isminde güzel bir pastane var oradan kuru pasta aldık elimiz boş gelmeyelim diye ablamla zile bastık kapıya gelen giden yok, ablası gelmiş eve gördü hiç kalkmadı hoş geldiniz demedi bile bizde annesine kuru pastayı güzelce uzatıp ablamla balkona geçtik sonrasında içeri gittik hoş geldin dedi ama öyle içten olmayan şekilde sonrasında sen misafire ikram etmeden kuru pastayı oturup açıp ye önümüze çay bile getirmediler. Diğer günlerde bunlardan farklı olmadı makarna mantar ablamla annesi yaptı kaldığımız üç gün o yemeği teklif ettiler, sabah çok geç uyanıyorlardı, cuma günü acillik oldum baya halsizlikten serum takılıp eve geldim annem gibi bir sıcak çorba önüme gelir dedim. Annesi demişki istemedi söylemediki. Biz ablamla dışarı çıkıcaz dediğimizde nişanlım tamam çıkın diyip gelmedi. Ve en önemlisi belki bunca sene biliyodun da diyebilirsiniz. Nişanlım hijyen konusunda sifir diş fırçalamas hep ben söylerim kıyafetine giyimine önem vermez sağlığına dikkat etmez ce çok sigara içer utanarak söylüyorum midem bulanıyor artık onu öpmek sarılmak istemiyorum koktuğu için. Ayrıca bu ev bulme konusunda ailesi çok baskı yapıyor sonuçta bi ev ucuz birşey bulun oturun evi satın almayacaksınız diyo, bir ev baktık içime sinmedi annesi durmadan güzeldi unp beğenmedi diyip bana atıyo sorumluluğu sırf annemi özledim dedim biraz ağladğm diye böyle evlilik olmaz oğlumun başını yakamam ithamlarında bulundu derdimi paylaşmak istedim napıcam bilmiyorum yıllarım bir hiç uğruna gitti 1992 doğumluyum artık mutlu olamam Sevemem diyede çok korkuyorum
Haklısınız ayrılık konuşmasını en kısa sürede yapıcamTiksindiğiniz adamla aynı eve gireceksiniz evlenince umarım bilginiz vardır.