• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile ortamı, hijyen konusu

Aşağıda yazmıştım yine kopyalayayım size Sebebini bende meraktan sordum söylediği biz ilk ayrıldığımızda bana uzun bi mesaj atmıştı yazdığı ben ailem olmazsa bir hiçim ailem beni okuttu bu yaşıma getirdi onlar olmadan olmaz babası ilk karşı çıkmıştı ilişkimize o yüzden böyle bir kelime kullanmıştı güya ben onların evindeyken bu söylediği kelimeyi ona çok hissettirmişim bir ikinci sebebide ben son gün onun için beni her konuda savunmuyor demiştim arkamda durmuyor susuyor dediğim için konuşkan birini istediğimi anlamış

Ay sizi Allah kurtarmış
Hepimizi anne babamız okutuyor ama evlenince kul köle olmuyoruz. Bu erkeklerin kafasızlığına da hayranım.
Beni ebem okuttu sanki
Ama bence ayrılmak istediğinizi anladı
Gururunu kurtarmaj istedi

Ay sizi Allah kurtarmış
Hepimizi anne babamız okutuyor ama evlenince kul köle olmuyoruz. Bu erkeklerin kafasızlığına da hayranım.
Beni ebem okuttu sanki
Ama bence ayrılmak istediğinizi anladı
Gururunu kurtarmaj istedi
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun, Sormayın ben bir kız olarak onun kadar ailem ailem demedim annesi çok güzel bir yıkama yapmış aklını oda zaten ailesi için beni ikinci plana atabilecek biri teşekkür ederim tekrar yorum için

“Senin yanında ailem yüzünden rezil oldum, ne mal olduğumuz iyice ortaya çıktı, rahatsız olduğun konular yüzünden zaten kompleksliydim, ablanla seni ağırlama durumunda bu kompleksler ayyuka çıktı. Senin yüzüne ne zaman baksam bu utancı hatırlayacaktım. Bu noktada aklıma bir fikir geldi: seni hayatımdan çıkarırsam bu utanç da otomatikman ortadan kalkar.” diyememiş de ‘yok ailem beni okuttu da yok onlar olmadan hiçim.’

Sanki bizi sokak kedileri büyüttü. Takma canım yol yordam bilmeyen insanlarla uğraşmak çok zor. Sıradaki gelsin. Yeni tur yeni şans.

Ayyy biri eşinden yada nişanlısından ayrıldı diye sevineceğim aklıma gelmezdi 🤗🤗🤗 adınıza çok sevindim. İnşallah karşınıza istediğiniz gibi biri çıkar. Zaten böylesi bi evlilşkte olmazdı😍😍
Yorumunuz için çokkkkkk teşekkür ederim Allah razı olsunn. 😍İstediğim gibi biri çıkması dileğimle çokk amin ❤️❤️

“Senin yanında ailem yüzünden rezil oldum, ne mal olduğumuz iyice ortaya çıktı, rahatsız olduğun konular yüzünden zaten kompleksliydim, ablanla seni ağırlama durumunda bu kompleksler ayyuka çıktı. Senin yüzüne ne zaman baksam bu utancı hatırlayacaktım. Bu noktada aklıma bir fikir geldi: seni hayatımdan çıkarırsam bu utanç da otomatikman ortadan kalkar.” diyememiş de ‘yok ailem beni okuttu da yok onlar olmadan hiçim.’

Sanki bizi sokak kedileri büyüttü. Takma canım yol yordam bilmeyen insanlarla uğraşmak çok zor. Sıradaki gelsin. Yeni tur yeni şans.
Allah razı olsun çokk teşekkür ederimm çokkk amin. ❤️❤️

İstisnalar kaideyi bozmaz. Ama yine de diyorum ki anası ne ki danası ne olsun. Görgü aileden gelen birşeydir. Ailesinden genel temizlik ve görgü kurallarını öğrenmeyip kendini geliştiren çok az kişi var. Görünen o ki nişanlınız bunlardan biri değil. Koca adamı çocuk gibi eğitebileceğinizden emin misiniz? Kaldı ki bu yaştan sonra bi ihtimal eğtirsiniz ama ömrünüzden ömür gider.

Kokuyordur hijyenik değildir oraya bir şey diyemem ama 3 günde annemi özledim diye ağlayan! birisi evdeki olan şeyleri abartmistir gibi geliyor. Zaten ilk günden sarma, köfte lezzetsizdi dışarı gittik demenizden bir şeyler anlaşılıyor. Ben nişanlı ve ailesini asla savunmuyorum ama siz de az değilsiniz sanki diyorum

Kokuyordur hijyenik değildir oraya bir şey diyemem ama 3 günde annemi özledim diye ağlayan! birisi evdeki olan şeyleri abartmistir gibi geliyor. Zaten ilk günden sarma, köfte lezzetsizdi dışarı gittik demenizden bir şeyler anlaşılıyor. Ben nişanlı ve ailesini asla savunmuyorum ama siz de az değilsiniz sanki diyorum
Benim annemi özledim kelimesini kullandığım gün acillik olmuştum eve geldim hani insan ikinci ailesi dediği insanlardan bir sıcak çorba yada bi nasıl oldun kızım denilmesini beklerken uzun süre gelip soran olmayınca kendimi kötü hissettim o yüzdendi ve bana kendimi geldiğim ilk günden evlerinde bir yabancıymışım gibi hissettirdiler durup dururken kaç yaşında kız anne diyecek yaşı geçtim yanlış anlamanızı istemem yorumunuz için teşekkür ederimm

İstisnalar kaideyi bozmaz. Ama yine de diyorum ki anası ne ki danası ne olsun. Görgü aileden gelen birşeydir. Ailesinden genel temizlik ve görgü kurallarını öğrenmeyip kendini geliştiren çok az kişi var. Görünen o ki nişanlınız bunlardan biri değil. Koca adamı çocuk gibi eğitebileceğinizden emin misiniz? Kaldı ki bu yaştan sonra bi ihtimal eğtirsiniz ama ömrünüzden ömür gider.
Bugün kendisi arayıp ayrılmak istediğini söyledi bende kabul ettim

Kız kardaş elinin yazdığını gözün okur mu??? Ağzının söylediğini kulagin duyar mi???

Bunca fiyasko, her şeyi geçtim bir tiksinme haliniz var bu adamla bir ömür geçer mi? Midemi bulandıran biriyle evlenemezdim, evlensem de uzun vadeli olmazdı muhtemelen. Hadi bazı özel durumlar olur hastalık v.s. gibi ama adamın rutini buymuş bence olmaz bu iş. Oldurcam diye zorlarsanız da çok sıkıntılar yaşarsınız. Çok dediğime bakmayın siz oraya kendiniz fazladan o ilave edin 🤭

Merhaba arkadaşlar 2017 yılından bu yana uzak mesafe ilişkisiyle devam ettirdiğim bir ilişkim var. O ankara'da ben İstanbul'da bu yılın mayıs ayında aileler arası yüzük taktık. Geçen hafta ev bakmak eşya bakmak için ankaraya ablamla gittik. Gerçekten hiç birşey uzaktan görüldüğü gibi yada onun günübirlik istanbula geldiği gibi olmuyormuş. İlk gün ankaraya gittik annesi yaprak sarması ve sigara böreği yapmıştı yoldan geldik bayada acıkmıştık sanırım kadının el lezzeti olmadığından tam bir fiyaskoydu, nişanlım ablamla avm'ye gittik orada yedik gelirken liva isminde güzel bir pastane var oradan kuru pasta aldık elimiz boş gelmeyelim diye ablamla zile bastık kapıya gelen giden yok, ablası gelmiş eve gördü hiç kalkmadı hoş geldiniz demedi bile bizde annesine kuru pastayı güzelce uzatıp ablamla balkona geçtik sonrasında içeri gittik hoş geldin dedi ama öyle içten olmayan şekilde sonrasında sen misafire ikram etmeden kuru pastayı oturup açıp ye önümüze çay bile getirmediler. Diğer günlerde bunlardan farklı olmadı makarna mantar ablamla annesi yaptı kaldığımız üç gün o yemeği teklif ettiler, sabah çok geç uyanıyorlardı, cuma günü acillik oldum baya halsizlikten serum takılıp eve geldim annem gibi bir sıcak çorba önüme gelir dedim. Annesi demişki istemedi söylemediki. Biz ablamla dışarı çıkıcaz dediğimizde nişanlım tamam çıkın diyip gelmedi. Ve en önemlisi belki bunca sene biliyodun da diyebilirsiniz. Nişanlım hijyen konusunda sifir diş fırçalamas hep ben söylerim kıyafetine giyimine önem vermez sağlığına dikkat etmez ce çok sigara içer utanarak söylüyorum midem bulanıyor artık onu öpmek sarılmak istemiyorum koktuğu için. Ayrıca bu ev bulme konusunda ailesi çok baskı yapıyor sonuçta bi ev ucuz birşey bulun oturun evi satın almayacaksınız diyo, bir ev baktık içime sinmedi annesi durmadan güzeldi unp beğenmedi diyip bana atıyo sorumluluğu sırf annemi özledim dedim biraz ağladğm diye böyle evlilik olmaz oğlumun başını yakamam ithamlarında bulundu derdimi paylaşmak istedim napıcam bilmiyorum yıllarım bir hiç uğruna gitti 1992 doğumluyum artık mutlu olamam Sevemem diyede çok korkuyorum
Artık sevemem diye bir bakteri yuvası ile mi evleneceksiniz?

Back
X