• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile ortamı, hijyen konusu

Uzak mesafeyle ailesine dair hicbir sey bilmedigim bir adamla ailesini cok da gorup taniyamadan evlendim. Neyse ki eşim muhtesem bir insan her yonuyle. Ama kayinvalidem ayni boyle, hijyen yok, yemegi yenmiyor. Baska ilde olduklari icin gidince kalmamiz gerekiuor. Her gittigimde birkac kilo veriyorum. Ramazan gunu ayran siviliginda yogurdun icinde yuzen lapa makarnayi sahur iftar 3 gun onumuze koydu yemek diye. Yasadiklari yer de köy gibi cok küçük, disari cikup yemek yiyebolecegim yer de yok. Odada gizlice biskuvi yiyorum surekli ölmeyim diye. Labus gibi anlatamam. Ama nisanlini seviyorsan katlaniyorsun
Sizin avantajınız eşinizin karakteri ailesi gibi değil, ve sizin arkanızda duruyor olması bu eski kişi ailesi ne derse özellikle annesi o oluyor bana yansıtmadan ne diyeyim Allah büyük umarım onlarında canı çok yanar

Sizin avantajınız eşinizin karakteri ailesi gibi değil, ve sizin arkanızda duruyor olması bu eski kişi ailesi ne derse özellikle annesi o oluyor bana yansıtmadan ne diyeyim Allah büyük umarım onlarında canı çok yanar
O zaman cok buyuk sıkıntı. Yol yakinken kararları gozden gecirmekte fayda var

Miss gönül bu işte ilk gördüğüm zaman bununla olmaz diyip vakit geçirdikçede bağlanmıştım, bağlanma sebebim saygı güven cömertlik konularında kusursuz olmasıydı ama sonraki konumu biliyosunuz gitti başkasıyla nişanlandı bana dönsünden ziyade 4 ay gibi kısa sürede geçen zamanın hiç mi hatrı yokmuş nasıl unutabilmiş dedirtti
çok şükür evlenmeden kurtulmuşsun.

Kolay kolay ayrıl demem ama buna benzer bır hıkaye okumustum burda bıkac yıl sonra haklıymıssınız dıye konu acıp sonra dava actım demıstı üyeyi hatırlamıyorum belkı bılen vardır. sen de bıkac sene sonra cocugunla dava açmazsın umarım guzelım

Kolay kolay ayrıl demem ama buna benzer bır hıkaye okumustum burda bıkac yıl sonra haklıymıssınız dıye konu acıp sonra dava actım demıstı üyeyi hatırlamıyorum belkı bılen vardır. sen de bıkac sene sonra cocugunla dava açmazsın umarım guzelım
9 temmuzda ayrılmak istediğini söyledi, pazar günü de başkasıyla hatta gördüğüm kadarıyla annesinin buldugu bir kızla nişanlandı

Ailede görgü yok, nişanlını sevmiyorsun. Yaşın daha genç. Ev ararken ucuz bulun diyorsa kv, zengin yere gelin olmuyorsun. Ben neden evlilik yoluna girdiğine anlam veremedim.
9 temmuzda ayrılmak istediğini söyledi, pazar günü de başkasıyla hatta gördüğüm kadarıyla annesinin buldugu bir kızla nişanlandı

Back
X