Aile Oturmasına Gitmelimiyim,Gitmemelimiyim?

Seraps merak ettim seni girip yorum yapmamışsın, konuyu açtın bizde merak ettik umarım
her şey yoluna girmiştir.

psikiyatr ile görüştüm ve bana ilaç verdi 2 tane konuştuk.pazar günü gitmem gerektiğini ilaçlarla rahatlicamı söledi.ve öyle oldu eşimle gittim yardım ettim eltime de.karşılıklı iletişmsizlik ten kaynaklanan sorunlar olduğunu söledi doktorum.iletişime sen adım at dedi.bu seni ezilmiş yapmaz dedi.ama üzgünüm tabi şimdi en başta ailemi üzdüğüm için mutsuzum.ağlıyorum arada.eşim içinde 3.2.şahıslara anlatılmaması gerektiği mesajını yolladı.o da hak verdi.ilaçlarımı kullanıyorum eşimde bana yardımcı oluyo.hırçınlık ve sinir bozuluğu takıntıdan kaynaklanan kişilik değişiklii olmuş.hepinize teşekkürler kızlar.öpüyorum sizleri.

hmmm canim ee artik üzme kendini..aileni de üzdün belki ama zor aninda onlar olmucak da yaninda kim olcak?? keske benim ailemde yakinimda olsa da zor animda benim sarilcak kimsem olsa.. simdi eskiye bakip bakip üzülme zamani degil kendini toparla.aglamak takinti gibi bir sey sanki tamam güzel insan rahatliyo ama ucunu kacirdimi aliskanlik yapiyo... her serde bi hayir vardir belki de bastan böyle bisey yasaman, esinin ya da digerlerinin biseyleri anlamasina vesile olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…