Aile Oturmasına Gitmelimiyim,Gitmemelimiyim?

serapss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2010
126
0
0
İstanbul
Arkadaşlar konu kısaca şu.Eltimle altlı üstlü oturuyoruz ama gidip gelme yok.sadece meraba meraba gidip gelme toplam 3 kez oldu.yeni evliyim ben 8 aylık.aramız pek iyi değil yani.sevmiyoruz birbirimizi.şöyle birşey başladı.5 aile akrabalar dan.her ay birimizde toplancaktık.sıra eltime geldi bu ay onda olcakmış.ben çalışıyorum ve 4 gün önce eltim eşimi görmüş yukarı çıkarken ve ona söylemiş c.tesi bizdeyiz diye.Bana söylemedi henüz.beni daha sonraki akşamlarda görmesine rağmen.meraba dedi geçti.benim gitmemi istemiyo onlara.eminim buna.kadın beni görmek istemiyo.ben gitmemeye karar verdim.eşimede söyledim.ama eşim gitcemi sanıyo galiba.amacı eşimle aramı açmak heralde.ben gitmeyince sorun olcak tabi.herkes eşime sorcak serap nerde diye.onu çağırmadılar mı dicek eşim..ben kötü olcam gitmezsem.biliyorum ama artık inceldiği yerden kopsun ya.yabancı gibiyiz zaten.başkalarının yanında da numara yapmak istemiyorum artık sıkıldım..üst katta oturuyorum sonuçta gündüz olmasa bile akşam eve gitcem tabi.sizce bu bir oyun mu.amacı ne.cumartesiyede az kaldı.2 gün sonra.bana söylememesi de kasti bence istemediği için.siz tecrübelisinizdir benden.siz olsanız napardınız.

bence o gün orda olun ve eşinize laf gelmesine fırsat vermeyin.hiç bişey olmamış gibi davranırsanz daha iyi olur gibi gelıor bu buluşmada.tabi karar sizin.

Bence haber yolladığına göre gitmelisiniz.Aranız daha gerginleşmemiş olur

Ne olursa olsun ailesiniz. İçinizde ne sorun yaşarsanız yaşayın dışarıdaki insanlara karşı birlik içinde olmalısınız birbirinize yaptığınız affedilmez davranışlar yoksa.
Bence de gidin, gerginliğe sebep olacak bir davranışa mahal vermeden oturun kalkın. Sonuçta birkaç saatlik bir durum. Eşiniz de memnun olacaktır bu durumdan.

eşiniz aradaki soğukluğu biliyor mu?
'bak sana söyledi ama beni çağırmadı görmesine rağmen merhabe deyip geçti. sanırım gelmemi istemiyor ben de gitmeyi pek istemiyorum açıkçası diken üstünde oturacağım ama sana saygımdan yanında olacağım de'
neden gitmek istemediğini ve neden gideceğini bilsin.
naçizane fikrim.

eşini o ortamda yalnız bırakıp bu insanlara konuşma fırsatını vermemelisin.. bence gitmelisin...

cnm bence git...evet sevmiyosun ama git...eğer sana karşı davranışları kötü olursa bunu herkesin içinde yapacak en azından millet ona kızar..sen büyüklük yapmı gitmiş olursun...birde sana gittiğinde kötü davranırsa...yine böle bir toplantıda gitmek istemediğini...onun kötü davrandığını eşininde görmüş olduğunu söylersin eşine en azından bu toplanma olayı ikivi kez olduğunda kimse seni suçlayamaz...

ha biribirinizi sevmediğiniz halde cmtesi akşamaı sana saygıda kusur etmezse sende bu toplantılardan toplantılara görüşürsün..sende saygını hörmetini yaparsın aranızda resmi bir hava olur..bu da benim fikrim

bende sizinle aynı fikirdeyim
eşinizle bu konuyu konuştuktan sonra gidin ve orada da eltinizle değil, diğer akrabalarınızla muhattap olun
madem eltiniz sizi davet etme nezaketinde bulunmuyor, sizde onu dikkate alma nezaketinde bulunmayın

bence gitmelisin. ayrıca seni sevmeyen insanların yanına eşini tek başına gönderme. senin hakkında olur olmaz şeyler söyleyip kocanı senden soğutabilirler. her zaman eşinle git gel onların yanına. benden söylemesi.

Ben de aynı fikirdeyim.Böyle yapmak daha doğru olur.hem eşinize değer verdiğinizi gösteririsiniz hemde çıkabilecek sorunu ortadan kaldırırsınız.eltinize gelince o size nasıl advranıyorsa aynı şekilde davranın.O öyle mi haber gönderiyor,sizde gönderin.gelmezse sizin davranışınızla onun davranışı arasındaki fark açığa çıkar.

evet cnm çokhaklısın işin bide bu boyutu var bencede git arkadaşım sakın arkandan konuşturma...fırsat verme onlara

ortama uygun en şık kıyafetini giy makyajını yap parfümünü sık kocanında elini tut git.orda kocana samimi davran ohhhhhh kıskananlar çatlasınn....

Sonucta esinize söylemis onun size söyleyecegini düsünmüstür zaten.
Aranızdaki sogukluk eltinizin yapısından kaynaklanıyor olabilir sizi sevmiyor olsa bile sırf sadece esinize söyledi diye gitmemezlik olmaz gitmelisiniz bence de.

Benzer olay bizde de oldu canım....Ben gitmedim eşim gitti,ama o günden sonra benim istemediğim yerlere bir daha gidilmedi..Benimde gitmeme sebebim,bana söylememiş olemaları idi..Eşimi arayıp ona söylüyorlar,sonuçta erkekler bu işlere karıştırılmaz...Ev oturması bilmem ne için,bayan bayanı arar çağırır.Eğer kaynınız eşinize söyleseydi problem olmazdı ama eltiniz söylemiş..Ve sonrasında sizi görmesine rağmen söylememiş...Eşinizin huyunu bilmediğimiz için sizi yanlış yönlendirmek istemem,aranızın bozulmasını da istemem ama ben olsam gitmezdim,gitmedim de...

bence de git ama öyle bir git ki cok şık giyin saclarını fönlet tak eşini koluna neşe saç etrafa o şimdi senin gelsen bile somurtarak oturacagını düsünüyordur kendisi muhtemelen öyle olcak hatta evde bi ikram hazırla git bence cok iyi olur böyle insanlara sinir oluyorum ya elti gemisi yürümezmişş kesin kıskanıyordur seni olanları anlat sonra amaaa

kızlar kafam karıştı.kalbim gitme diyo.kim olduğumu görsün o ya.ne sanıyo kendini.gidersem kendimi hafife almış olurum gibi geliyo.gurursuz gibi ne biliyim.sanki o naparsa yapsın sessiz kalmış gibi olmazmıyım

bide başka zaman oturmalara gittiğimizde nadiren gidiyoruz.arabaları yok.bizim arabaya binip gelmeyi biliyo.madem benle konuşmuyo neden benle geliyo.bu durumu da suratına söyliyip benimle konuşmuyosun benimle gelme demeyi düşünüyorum.haksızmıyım ya.kocalarımızın arası açılırmı.kardeşler sonuçta.istemem açılmasını da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…