durum kötüleşti kızlar.kocamla barıştık.ama pisikolojim bozuldu sinirlerimde pisikyatriye gitcem.sinir gevşeti falan verir.eşim yardımcı olcam dedi sana bu konuda.amcasında kalmış.yengesi aramış dün beni.bana bağırıyo naptın bu çocuğun hali ne çok mutsuz.boşancak senden mutsuzsa sende bitti demişsin boşanır dedi.kapadım suratına telefonu.eltimde evde yok anesine gitmiş oda.bunlar pazar günü bizim apartmanda toplancak ve benim pisikolojim bozuk.şu an için onlarla aynı ortamda bulunamam gibi geliyo.yengesinin sesi gitmiyo kulaklarımdan.hadi eltiyle aramı düzeltsem bu yengesiyle nolcak.ailesinden sonra onlarla iyi arası amcasıyla yani.eltim ona bişeyler anlatmış.beni kötülemiş.benden nefret etmiş kadın ya.hatalıyım biliyorum.abarttım bazı eyleri.ama adım çıktı artık.bilemiyorum nolcak.pazar günü nolucak.gidemem bu şartlarda.bişey olmamış gibi nasıl davrancam.kafayı yemezsem iyidir.
arkadaşım sana tavsiyem o toplantıya mutlaka git gitmezsen işler iyice rayından çıkar.eşine bu konuda daha fazla baskı uygulama aileler toplanacak diyosun kalabalık bir ortam kimse ile yalnız kalmamaya bak konuyu açarlarsada geçiştir bi kaç saat sık dişini zamanla neyin ne olduğun herkes anlar zaten,anlamazlarsada sen kimseye kötülük yapmadığın için eşinle aran bozulmaz
tatlim bilmiyorum belki okudun ama dalginlikla farketmedin ama sana daha önce de yazmistim. ailesi duymasin o zaman is cigrindan cikar diye.. bak gördün mü??? kaynana elti felan gecti, bi de yenge cikti.. bu isler hep böyle olur..yeni katildigin bi yerde bi kisiyle takilman bütün hepsini karsina almak demektir... simdi bi de yengesiyle mi ugrascan??onu mu dislican, ya da esine ay ben yengeni sevmiyorum mu dicen?? peki kocan ne dicek?? bütün aile yengeleri felan kötü de sen iyi mi olcan gözünde?? tam aksi olcak.. bak ben yasadim, halasina ettigim tek bi kelime bütün sülaleyle arami bozmaya yetti... ipin ucu bi kacmasin, sonrasi geliyo.. eltin de eger gercekten kötü niyetle yaptiysa ya da kötü niyetle yapmadiysa bile bakti ortalik karisiyoo, kacti gitti annesine.. o sebep oldu bilerek ya da bilmeyerek ama simdi sen ugrasiyosun.. peki neden?? sen biraz fevri davrandigin icin..yani hata yengede olsa bile suc sende... bazi seyler ulu orta bagira cagira olmuyoo..o kadar da abartma bu olay yüzünden ne bosanma olur ne de kafayi yersin. simdi gözdagi verme zamani onlar icin.biraz sakin ol....
teşekkürler cevabınız için.ama anlatsamda inanmazlar.öbürü 6 yılık gelin çünkü
durum kötüleşti kızlar.kocamla barıştık.ama pisikolojim bozuldu sinirlerimde pisikyatriye gitcem.sinir gevşeti falan verir.eşim yardımcı olcam dedi sana bu konuda..
haklısın ama oldu bikere kontrol edemedim kendimi.haklıyım da demiyorum.haksız olduğum yerlerde var haklı olduğum yerlerde..sen naptın aran bozulduktan sonra
evet canım yapabileceğin en anlamlı hareket psikolojik destek almak olur.. Burada konu açmışsın, herkes gitmen konusunda hem fikir olmuş, sen bildiğini okumuşsun.. Ee?
Burada olayları eşinle ayrı evde kalmaya götürecek kadar bir mevzu yok.. Aile meselelerini bu kadar büyütmek, kocan dahil herkesi karşına alman, geçerli bir sebepten değil.. Belli ki psikolojin başka sebepten bozuk, hıncını aileden çıkartmak için saçma sapan davranıyosun..
Bence sen bu kılı tüyü bırak, gerçek sıkıntın ne ise onu paylaş..
Canım bak seraps neler yaşadığını bilemem çünkü bir ailede olanı sadece kendiler ve Allah bilir. Ama serapss anlattığına göre eşi o kadar da çok kötü bir eş değil tamam hataları olmuş ama arkadaşımın ki daha fazla en azından senin eşin gibi yapmamış. Canım senide üzmek istemem Sakın yanlış anlama mesajına ceavap vermek istedim ama ben şunu öğrendim KÖR, SAĞIR ve DİLSİZ olacaksın tabiki yerine göre herkes hakkını savunmalı ama yerine göre politik olmak çok önemli ya ben evlenmeden bunları anlatsalar politik lafına bile kızardım ama maalesef öyle olmuyor işte!!!
Serapsa düşen şimdilik yengeyi avucuna almalı hatta toplantıdan önce onunla konuışmalı arayı yumuştmalı ya desin yengesi bak özür diledi diye ne olcakki en azından hepsine dikleşmektense damarına göre şerbet vermeli tabiki benim görüşlerim..
Bence şu durumda en mantıklısı gitmemek ama eşinin de gitmemesi gerekir bence. Çünkü gitsen uzak dursan problem olur onlar kendi aralarında konuşurlar sen senin hakkında konuşuyorlar zannedersin, hiçbirşey yokmuş gibi davransan bak sanki birşey olmamış gibi davranıyor yüzsüz derler, eşin gitse bu sefer de seni yanlız bırakmış olur o zaman seni daha zayıf görürler. Eşin de gitmezse yine senden nefret ederler ama eşinin korumasında olursun. Yani bir toplantıya gitmediniz diye dünyanın sonu gelmez. Üzerinden bir süre geçsin düzelir herşey. Eşin de serap biraz rahatsız dinlenmesi gerekiyor gelemicez desin olsun bitsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?