hiç lafını etmeden günü gelince gitsen bu problemler çıkmaz sende fedakar eş olurdun
evlilik fedakarlık ister istesende istemesende eskiden meraba demiycen insanlarla görüşmek zorunda kalırsın
şimdi iki gün sonra eşinde aynı şeyleri senin gitmek istiycen yerler için yapmaya başlar sa napıcaksın
durum kötüleşti kızlar.kocamla barıştık.ama pisikolojim bozuldu sinirlerimde pisikyatriye gitcem.sinir gevşeti falan verir.eşim yardımcı olcam dedi sana bu konuda.amcasında kalmış.yengesi aramış dün beni.bana bağırıyo naptın bu çocuğun hali ne çok mutsuz.boşancak senden mutsuzsa sende bitti demişsin boşanır dedi.kapadım suratına telefonu.eltimde evde yok anesine gitmiş oda.bunlar pazar günü bizim apartmanda toplancak ve benim pisikolojim bozuk.şu an için onlarla aynı ortamda bulunamam gibi geliyo.yengesinin sesi gitmiyo kulaklarımdan.hadi eltiyle aramı düzeltsem bu yengesiyle nolcak.ailesinden sonra onlarla iyi arası amcasıyla yani.eltim ona bişeyler anlatmış.beni kötülemiş.benden nefret etmiş kadın ya.hatalıyım biliyorum.abarttım bazı eyleri.ama adım çıktı artık.bilemiyorum nolcak.pazar günü nolucak.gidemem bu şartlarda.bişey olmamış gibi nasıl davrancam.kafayı yemezsem iyidir.
durum kötüleşti kızlar.kocamla barıştık.ama pisikolojim bozuldu sinirlerimde pisikyatriye gitcem.sinir gevşeti falan verir.eşim yardımcı olcam dedi sana bu konuda.amcasında kalmış.yengesi aramış dün beni.bana bağırıyo naptın bu çocuğun hali ne çok mutsuz.boşancak senden mutsuzsa sende bitti demişsin boşanır dedi.kapadım suratına telefonu.eltimde evde yok anesine gitmiş oda.bunlar pazar günü bizim apartmanda toplancak ve benim pisikolojim bozuk.şu an için onlarla aynı ortamda bulunamam gibi geliyo.yengesinin sesi gitmiyo kulaklarımdan.hadi eltiyle aramı düzeltsem bu yengesiyle nolcak.ailesinden sonra onlarla iyi arası amcasıyla yani.eltim ona bişeyler anlatmış.beni kötülemiş.benden nefret etmiş kadın ya.hatalıyım biliyorum.abarttım bazı eyleri.ama adım çıktı artık.bilemiyorum nolcak.pazar günü nolucak.gidemem bu şartlarda.bişey olmamış gibi nasıl davrancam.kafayı yemezsem iyidir.
Canım ne yapmam gerekiyor diye sormuşun? Eee zaten sen arkadaşlarımın senin için önerilerini değil kendi bildiğini okumuşsun kimsenin sana kızmaya hakkı yok veya yargılamaya! Ama arkadaşalrıma da katılıyorum neyse geçmişi geri getiremezsin. Şimdi yapman gereken şey bence tabiki öncelikle seninle sert konuşn yenge ile karşılıklı yüz yüze konuş. Anlat ona bunlar bunlardan dolayı oldu yoksa ben kaynıma karşı kesinlikle böyle bir şey düşünmüyorum zaten problemi çözecektim ama eşimde fevri davrandı, yenge sende beni arayıp yapıcı olmak yerine bana sövdün bunları yapman doğru değil!
Benden yaşça büyüksünüz tecrübeleriniz var ama beni söyledikleriniz çok kırdı ben eşimle barışabilirdim ama sizden yapıcılık beklerdim diye güzel ve ses tonuna dikkat ederek konuş ve yanında amcası da mutlaka olsunki yarın bir gün sen benimle bunları konuşmamıştın diyemesin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?