Susup beklemeyi tercih ediyorum sadece bana bu şekilde bagırması çok yanlışBabanız bir şekilde her şeyi yapmak zorunda çünkü paranızı almış. Bence sıkıştırın babanızı. Şahit de varsa bir avukada da danışabilirsiniz.
Ya adamın caninimi alsın adamın parası olsa vermezmi. Kötümü olsun ailesiyle ne demek avukat felan :S bu nasıl bi çözüm yoluBabanız bir şekilde her şeyi yapmak zorunda çünkü paranızı almış. Bence sıkıştırın babanızı. Şahit de varsa bir avukada da danışabilirsiniz.
Tskrlr :) bende isterdim biriksin hiçkimseye vermiyim ama aile olunca insan önüne geçemiyor mezarami goturucem yarına çıkacağım belli degilTebrikler olmasi gereken bu:)
Ya adamın caninimi alsın adamın parası olsa vermezmi. Kötümü olsun ailesiyle ne demek avukat felan :S bu nasıl bi çözüm yolu
Belki verir sinirle öyle söylemiştir diye düşünüyorum çnkü kul hakkı yiyen bir adam değil ama birden bana patlaması beni şok etti belkide gerçekten böyle düşünüyordur bilemem ama özünden iyi birdir babam beni zora sokarak kalbimi kırarak bırakması üzdü sadceeAileler çok doğrucu değiller. Adam kızını dolandırmış.
Belki verir sinirle öyle söylemiştir diye düşünüyorum çnkü kul hakkı yiyen bir adam değil ama birden bana patlaması beni şok etti belkide gerçekten böyle düşünüyordur bilemem ama özünden iyi birdir babam beni zora sokarak kalbimi kırarak bırakması üzdü sadcee
Aynen öyle herkes kendi çıkarları dogrultusunda yaşıyor hayatı . Bende kendi çıkarları dogrultumda yaşayamadım hep ailemi düşündüm ama onşar düşünmeyince insan çok alınıp üzülüyor beklediği tavır ne karşılaştıgı tavır ne oluyor malesefİllaki evlat kayiriliyor..yapılacak tek şey sınırları koyun ve kendinizi düşünün..
Ablamin herseyine koşulurken bana 2 kg muz alınıp gelindi.bende insana ihtiyacı olduğunu.da aynı şekilde hastane ziyareti yapacağım.evlendiginizde de karşı tarafa hep küçük dusurecekler.ama onlara göre büyük damat çok fena..yok öyle bir şey..şu hayatta herkes işine geldiği gibi..
Bak bunu anlamışsaniz önünüzu çizmek daha kolay..çünkü insan herkese herşeyi konduruyor ama ailesine asla..ve ailenin yasattiklari daha çok koyuyor!Aynen öyle herkes kendi çıkarları dogrultusunda yaşıyor hayatı . Bende kendi çıkarları dogrultumda yaşayamadım hep ailemi düşündüm ama onşar düşünmeyince insan çok alınıp üzülüyor beklediği tavır ne karşılaştıgı tavır ne oluyor malesef
Evet canım aynen öyle insan anlıyorda geç olsada buda bir tecrübe olduBak bunu anlamışsaniz önünüzu çizmek daha kolay..çünkü insan herkese herşeyi konduruyor ama ailesine asla..ve ailenin yasattiklari daha çok koyuyor!
Bir sikintiniz oldugunda gidip danismayin ailenixe.bekarken sizi düşünmeyen evlendiğinde karşı tarafı düşünecek.. hayatta tüm kararları kendiniz verin ki pişman olsanız bile taşıyabilir olursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?