Kizlar merhaba moralim çok bozuk desteklerinize ihtiyacim var kayinvalidemle altüst oturuyoruz 4 yildir evliligimizde çok problemler oldu ailesi yüzunden konusmadim bisüre fln sonra mecbur konustum ayni evdeyiz diye ama dün biseyler dediler çok sinirlendm ve üzüldüm biz Allah nasip ederse ileride ayri eve çikmak istiyoruz dun konusu açildi kendi kizina kayinpederi ileride daire alacakmis kayinvalidem oyle dedi bende ona dedimki sende bize alsana senmisin soyleyen alirim ama dedi siz dedi bizi birakip gidersiniz o yuzden almam dedi biz yaslaninca ilerde bize kim bakcak dedi varmiya boyle bisey kayinpederimde hic sesini cikarmiyor evin ustune cati yaptircaklar kayinvalidem kizdi tmm dedi o zamn çati yaptirmicam fln dedi ben dedim ne alaka siz yanlis dusunuyosunuz tabiki gidicem dedim kimin kime bakcagi hic belli olmaz dedim belki hic bakima muhtac olmucaksiniz dedim ama cok sinir oldum ya insan gelinine çataçat soylermi boyle birseyi ben evlendiysem esimle yuva kurmak istedim size bakicilik yapmayami geldim resmen ole dedi yuzume bu ikinci söyleyisi esimle tartistik bu yüzden onunlada konusmuyorum boyle konusmalarina musade veriyor doktora gidiyorum ilac kullaniyorum heryerim kasiniyo yara oluyo doktor stresten dedi gelde stres olma bu gidisle hic gecmez cocugumuz yok kayonpederimde diyoki cocuk oluna valla her gun gelirim diyo bana rahat yok anlasilan ne yapi ben ya durumum olsa cikicam kiraya ama yok